Eşim biseksüel

Biseksüel eş ile evlilik sürer mi?

• Evet

OY: 10 14,9%
  • Hayır

OY: 57 85,1%

• Ankete Katılan
    67
Evet sapkınlık.. Normal bir durum mu? Normal olmayan her durum sapkınlıktır..
Ayrıca ötekileştiriyor olsam hayatımda bir dost bir arkadaş olarak kalır düşüncesinde olmam..
Kime göre normal işte? Bana göre normal mesela hastalık ve sapkınlık olmadığıda bilinen birşey sizin demenizle olmuyor yani

Biseksüel olmak çok eşli yaşam tercihine kalkan olarak kullanılabilecek bi durum değildir. Yani biseksüel olmak ona ben yeni keşfettim müsadenle bi deneyip gelecegim deme hakkı vermiyor.

Evlilik tek esli bi kurum, hayatına evli bi insan olarak devam etmek istiyosa biseksüelligini sadakatsizliginin bahanesi olarak kullanmaya kalkamaz.

Açık evlilik ya da boşanma gündeminizde degilse kadın ya da erkek ücüncü kisilere yönelmesi aldatma niteliginde olur yani. O yüzden bu kısmı geçelim.

Birlikte yaşamayı ögrenmesi zor bi bilgi almışsınız. Bu kadar büyük bi degisiklikle yolunuza devam etmek zorunda degilsiniz elbette. Boşanmayı düsündügünüz icin kimse sizi suclayamaz.

Ama istediginiz gercekten bu mu önce ondan emin olun. Bu yeni bilgi hayatınızda neleri degistirdi, karsınızdaki adam hala tanıdıgınız adam mı yoksa tamamen bi yabancı mı, bu yabancılık asılabilir mi bunu tartın.

Meseleyi enine boyuna konusun, ki iki kişi arasında çözmesi zor bi mesele. Çift terapisi faydalı olabilir birbirinize tamamen açılmanızda.

Bunlar da işe yaramıyorsa bitmesi iki taraf icin de hayırlısı olur. O çocuğunuzun babası ve yıllarca tanıdıgınız bildiginiz bi adam. Size bi kötülük de yapmadı, sadece degisti. Daha dogrusu hep oldugu bi seyi yeni kesfetti.

Kime göre normal işte? Bana göre normal mesela hastalık ve sapkınlık olmadığıda bilinen birşey sizin demenizle olmuyor yani

Hastalık olduğunu iddia etmedim zaten..Ama normal değil.Ben diyorum diye değil ya da benim doğrum bu diye de değil. Yaradılışımıza göre normal değil..Daha ne kadar açıklayıcı olabilirim bilemiyorum..

Neyse konu sahibinin konusunu bu tür alıntılarla işgal etmeyelim..

Mutlu günler..

Kimisi doğuştan kimiside arkadas cevresinden kaynKlaniyor canım

Oncelikle,esinle bir baska adami dusunsene,dayanabilicekmisin? Hayirsa hic dusunme bosan bence,belkide yilkardir vardi,az oncede yazdigim gibi hrpsi dogustam degil kimisi sonradan arkdas ortami vs,ortaya cikiyor,
Bizim bir tanidik var adamin 3 cocugu var,genc yasta evlenmis entel bur tip,hstta torunu var,adami baska erkek lerle gorenler var,biseksüel muhtemelen ,ama esiyle hala beraber,cevresi bunu kaldirmaz cunku eside bildigini sanmam,zaten iki tarafada ilgi duyuyor biseksüeler yoksa safece gay denirdi adina

Siz ne tarz bilimsel araştırmalar yaptınız normalin heteroseksuellik olduğunu diğerinin anormali olduğunu iddia edecek kadar =)

Herşeyde de muneyi cagırmayın yahu..Ne var ortada.Rahat bırakın kadını
Burada açılan konuların bazılarında kendimi 1.sınıfta herseyi öğretmenine şikayet eden çocukların arasında gibi hissediyorum bazen

Yeterince yazilmistir diye dusunup yazmayacaktim ama yine de saglikli cevap alamamis tatmin olamamis olabilirsin. Ben de katki yapmaya calisayim. Esinin dedigi %80 olayi vs biseksueller arasinda bir laftir ama o %bilmemkac biseksuelim olarak degil de %30 hetero %70 gayim gibi olur. Yani demek istedigi buyuk ihtimalle %80 gay oldugudur. Yani %80 erkeklere %20 kadinlara ilgi duyuyor seklinde. Bu yuzde ne kadar olursa olsun yani %1 de olsa her iki cinsiyete de ilgi oldugu icin kisi biseksuel olur zaten. Biseksuel olmasinin size ve iliskinize en azindan onun size karsi hissettiklerine ket vurmamasi gerekir ama siz iliski yasamadiginizi soyluyorsunuz. Bu da esinizin biseksuel olmasindan bagimsiz olarak sizden vazgectigini veya artik ilgi duymadigini gosteriyor bence. Biseksueller de gayet normal insanlardir ve karsi cinsten birine asik olmuslarsa kimse anlamadan bir omur esleriyle mutlu mesut yasarlar. Ha bu arada sunu da eklemek isterim ki bazi insanlar heteroseksuel yani normal olarak bilinirken gay olduklarini farkedince kendilerine ve cevrelerine bunu direk itiraf edemiyorlar ve edebilene kadar biseksuel olduklarini soyleyerek bir nevi yumusatiyorlar.

biseksüel arkadaşlarım var. şeker insanlar ama eş olarak düşününce sıkıntılı biraz

Gerçekten bıktırıcı ..Hele fake yazanlar sanırım kendilerini çok zeki hissediyorlar .

Biseksüellik gaylik lezbiyenlik bunlar doğamızda olan böyle hisseden insanlar tabiki var. Eşin bunu henüz mahalle baskısı evlilik aile vs durumlarından dolayı yeni keşfetmiş olabilir. Zaten içinde vardır elbet, bu onun cevresinin öyle yada böyle aynı cinsel tercihe sahip insanlarla cevrelenmesinden ve cogalmasından da anlasılabilir zaten. Alt yapısı budur ve muhakkal evveliyatı vardır.

Bu yüzden burda düsünmen gereken ne nasıl oldu? Nasıl seyretti neden oldu değil. Düsünmen gereken nasıl ki hereroseksüellik normalse, evlilik iki kisilik bir kurumdur dolayısıyla bir heteronun bir kadınla yada diğer eşin bir erkekle oluşu evliliği zedeliyor ve kurumu aldatma kisvesi altında yıkıyorsa aynı sey diğer cinsel tercihler icinde gecerli olmalıdır sonucta.

eşin sadakatine bağlı kalır elbet ama burda yaşamadığı bir duyguyu içinde tasıdıgını keşfetmiş olması onun merak duygusunu zamanla ve cevresiyle daha fazla kabartabilir. Bu olasılık üstüne düsünmen daha doğru kanımca.

Son olarak ne tür hareketlerinden süphelendin ve itiraf etti ?

Yani konu sahibiylede ilişkiye girmesi yetiyor öylemi. Hem eşine ilgi duycak hemde başka erkeklere...Benim eşim olsaydi itiraf ettiği dakika bosanirdim..Artik herşeyi normallestirip buna özgürlük demeyin.
Yani az ötede özgür olsun yolu açık olaun

Her heteroseksuel butun kadinlara asik olamayacagi gibi biseksuel olmasi da hem size hem baska erkege asik olacagi anlamina gelmez. Sizi sevuyorsa problem yoktur sevmiyorsa baska kadinla ya da erkekle aldatmasu fark eder mi

Yorumları okumadım ama biseksüel ise sizinle cinsel hayatında sorun olmamalıydı. Size yaklaşmıyorsa gayliğe kaymış olabilir o durum. Bence aranızda sıkıntı yoksa bir sorun teşkil etmez bu. Size bağlıysa erkekle de olsa aldatmaz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…