Kime göre normal işte? Bana göre normal mesela hastalık ve sapkınlık olmadığıda bilinen birşey sizin demenizle olmuyor yaniEvet sapkınlık.. Normal bir durum mu? Normal olmayan her durum sapkınlıktır..
Ayrıca ötekileştiriyor olsam hayatımda bir dost bir arkadaş olarak kalır düşüncesinde olmam..
Biseksüel olmak çok eşli yaşam tercihine kalkan olarak kullanılabilecek bi durum değildir. Yani biseksüel olmak ona ben yeni keşfettim müsadenle bi deneyip gelecegim deme hakkı vermiyor.Eşimle yaklaşık 1 senedir cinsel birlikteliğimiz yok.Tedavi süresi sebebiyle kortizon kullanıyor ve bunu sebep gösteriyordu.Ama arkadaş çevresi yenilendi gay ve biseksüel arkadaşları çoğalmaya başladı.Süreç sonunda kendisininde biseksüel olduğunu ve bunun yeni farkına vardığını söyledi.23 yıllık evliyim ve bir oğlum var.Yaşamımızı seçerek geldiğimize inanıyorum.Ama bu durumu nasıl normalseyebileceğimi bilmiyorum.İkimizinde birbirimize olan sevgisi çok kuvvetli.Daha bir deneyimi olmadığını ve olmayacağını söyledi. Bu durumda evlilik devam edebilir mi ? Böyle deneyim yaşayanlar var mı?
Biraz farkındalığınızı geliştirin biraz erkekleri izleyin farkedeceksiniz gerçekleri
Kime göre normal işte? Bana göre normal mesela hastalık ve sapkınlık olmadığıda bilinen birşey sizin demenizle olmuyor yani
yorumunuza bakılacak olursa sizin için anormal bi durum yok ve bu evliliği sürdürebileceğinize zaten inanıyorsunuz merak ettim acaba tam olarak neden konu açtınız ki?
Böyle düşünmüyorum gaylik veya lezbiyenliğin yaradılıştan gelen bir durum olduğunu düşünüyorum.Onun için böyle hisseden insanları hiçbir zaman yargılamadım hiçbir zaman reddetmedim.Eşimin böyle hislerinin olması benimde olacak anlamına geldiğini düşünmüyorum.
Dikkat ettiyseniz yaradılıştan gelir dedim.Benim evliliğim 20 yıldır gayet normaldi.Biseksüel bir insanla evlendiğimi düşünmedim.Sonradan böyle hislerin açığa çıkması beni sarstı doğal olarak.Sonradan öğrenilen bir durum bu ve böyle ilişkisi olup olmayan var mı diye merak ettim fikir almak istedim.Evliliğimi sürdürüp sürdürmeme konusunda henüz karar vermiş değilim
Siz ne tarz bilimsel araştırmalar yaptınız normalin heteroseksuellik olduğunu diğerinin anormali olduğunu iddia edecek kadar =)Bu iddiaya da bayılıyorum. Gay ya da biseksüel olup çevresini ona gören seçen BAZI insanlar
sanki resmi araştırma yapıp kesin rakamlara ulaşmış gibi aslında çoğu erkek 'bizden'
demeye getirip bu durumun toplumun da baskısıyla artık iyice bilinçaltına işlemesinden,
kendini rahatsız etmesi nedeniyle asıl normal bizimki hetero olmak değil gibi heteroseksüelliği küçümsemeye
dahi varacak düşünce içerisindeler.
Evli olup da eşcinsel ya da biseksüel olan ailesinden karısından gizli bu tarz yaşayan çok insan var biliyoruz
ama insanlara siz hiç bişey bilmiyorsunuz erkeklerin çoğu böyle modunda takılıp kadınlara hava atanlar da var. :))
Gerçekten bıktırıcı ..Hele fake yazanlar sanırım kendilerini çok zeki hissediyorlar .Herşeyde de muneyi cagırmayın yahu..Ne var ortada.Rahat bırakın kadını
Burada açılan konuların bazılarında kendimi 1.sınıfta herseyi öğretmenine şikayet eden çocukların arasında gibi hissediyorum bazen
Yani az ötede özgür olsun yolu açık olaunYani konu sahibiylede ilişkiye girmesi yetiyor öylemi. Hem eşine ilgi duycak hemde başka erkeklere...Benim eşim olsaydi itiraf ettiği dakika bosanirdim..Artik herşeyi normallestirip buna özgürlük demeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?