Fake falan değil..Böyle bir durumu anlayamıyosanız hiç yorum yapmayın..
Erkeklerin dünyasının kadınların bilmexiği çok ayrı bir dünya olduğunu söylüyor.Hatta yüzde 80 biseksüellik olduğunu savunuyor.
Aramızdaki sevginin gücüne güvenmekten başka çıkarım yok sanırım.
Arkadaşlar hemen fake demesek 2. Üyelik de olabilir. Ya da derdinden sonra üyelik almış da olabilir konu sahibi. Bence boşanmanızı gerektirecek bi şey yok. Biseksüelse gayet sizinle de ilişkiye girebilir. Sorun nedir?
Biraz farkındalığınızı geliştirin biraz erkekleri izleyin farkedeceksiniz gerçekleriBu iddiaya da bayılıyorum. Gay ya da biseksüel olup çevresini ona gören seçen BAZI insanlar
sanki resmi araştırma yapıp kesin rakamlara ulaşmış gibi aslında çoğu erkek 'bizden'
demeye getirip bu durumun toplumun da baskısıyla artık iyice bilinçaltına işlemesinden,
kendini rahatsız etmesi nedeniyle asıl normal bizimki hetero olmak değil gibi heteroseksüelliği küçümsemeye
dahi varacak düşünce içerisindeler.
Evli olup da eşcinsel ya da biseksüel olan ailesinden karısından gizli bu tarz yaşayan çok insan var biliyoruz
ama insanlara siz hiç bişey bilmiyorsunuz erkeklerin çoğu böyle modunda takılıp kadınlara hava atanlar da var. :))
neden öyle bi ihtimal var ki. Bizim eşlerimizin başka bayanlarla ilişkiye girme ihtimaliyle aynı şey.. Adam ben seni aldatıyorum vs mi demiş ben mi kaçırdım :)Sorun baska bir adamla da anal iliski yasama ihtimali.
wowowowowBence uzulme ama senin esin senin tepkini merak ediyor kendisini sana biseksuel olarak kabul ettirip senide ona tesvik edecek sende bu sefer kadinlara ilgi duyacaksin buda esin icin arti bi durum bence esin cok cok cok afeddersiniz ama coklu iliski istiyor buna yavas yavas adim atiyor bence. Yani soyle dusun sen kovana bianda diyemezsin coklu cinsel deneyeim yasmaak istiyorum diyemezsin. Ne diycrksin beb galiba yavas yavas kadinlara ilgi duyuyorum son zamnalrda komsunun kalcalari cok guzel gorunuyor kadinligimla ondan etkilendim vs gibi ona kendini kabullendirmeye caliscaksin ee oda napacak ozaman ayarla bigun arkdaslarini getir eve diycek. Bilmiyorum beb boyle dusunuyorm seni alistirrmaya calisiyor kabullenmek yerine ona toplumda boyle seylerin dogru olmadiginu anlat inancli bir aileyseniz eger bunun gunahinu cirkinligini anlat turkiye ne hale gelmis ya ozgurluk ozgurluk diyoruz ama bu kadr olmasin ya yazik gunah cocugunuzda var ona nasil boyle biseyi ablatir esiniz bunlara engel olabilirsiniz. Nereden ediniyor bu ilginc arkdaslari onlardan etkileniyor vs izin vermeyin lutfen
Hööh artık , devenin bale papucu ...Bence uzulme ama senin esin senin tepkini merak ediyor kendisini sana biseksuel olarak kabul ettirip senide ona tesvik edecek sende bu sefer kadinlara ilgi duyacaksin buda esin icin arti bi durum bence esin cok cok cok afeddersiniz ama coklu iliski istiyor buna yavas yavas adim atiyor bence. Yani soyle dusun sen kovana bianda diyemezsin coklu cinsel deneyeim yasmaak istiyorum diyemezsin. Ne diycrksin beb galiba yavas yavas kadinlara ilgi duyuyorum son zamnalrda komsunun kalcalari cok guzel gorunuyor kadinligimla ondan etkilendim vs gibi ona kendini kabullendirmeye caliscaksin ee oda napacak ozaman ayarla bigun arkdaslarini getir eve diycek. Bilmiyorum beb boyle dusunuyorm seni alistirrmaya calisiyor kabullenmek yerine ona toplumda boyle seylerin dogru olmadiginu anlat inancli bir aileyseniz eger bunun gunahinu cirkinligini anlat turkiye ne hale gelmis ya ozgurluk ozgurluk diyoruz ama bu kadr olmasin ya yazik gunah cocugunuzda var ona nasil boyle biseyi ablatir esiniz bunlara engel olabilirsiniz. Nereden ediniyor bu ilginc arkdaslari onlardan etkileniyor vs izin vermeyin lutfen
neden öyle bi ihtimal var ki. Bizim eşlerimizin başka bayanlarla ilişkiye girme ihtimaliyle aynı şey.. Adam ben seni aldatıyorum vs mi demiş ben mi kaçırdım :)
Hehe yüzde seksenBu iddiaya da bayılıyorum. Gay ya da biseksüel olup çevresini ona gören seçen BAZI insanlar
sanki resmi araştırma yapıp kesin rakamlara ulaşmış gibi aslında çoğu erkek 'bizden'
demeye getirip bu durumun toplumun da baskısıyla artık iyice bilinçaltına işlemesinden,
kendini rahatsız etmesi nedeniyle asıl normal bizimki hetero olmak değil gibi heteroseksüelliği küçümsemeye
dahi varacak düşünce içerisindeler.
Evli olup da eşcinsel ya da biseksüel olan ailesinden karısından gizli bu tarz yaşayan çok insan var biliyoruz
ama insanlara siz hiç bişey bilmiyorsunuz erkeklerin çoğu böyle modunda takılıp kadınlara hava atanlar da var. :))
Bence uzulme ama senin esin senin tepkini merak ediyor kendisini sana biseksuel olarak kabul ettirip senide ona tesvik edecek sende bu sefer kadinlara ilgi duyacaksin buda esin icin arti bi durum bence esin cok cok cok afeddersiniz ama coklu iliski istiyor buna yavas yavas adim atiyor bence. Yani soyle dusun sen kovana bianda diyemezsin coklu cinsel deneyeim yasmaak istiyorum diyemezsin. Ne diycrksin beb galiba yavas yavas kadinlara ilgi duyuyorum son zamnalrda komsunun kalcalari cok guzel gorunuyor kadinligimla ondan etkilendim vs gibi ona kendini kabullendirmeye caliscaksin ee oda napacak ozaman ayarla bigun arkdaslarini getir eve diycek. Bilmiyorum beb boyle dusunuyorm seni alistirrmaya calisiyor kabullenmek yerine ona toplumda boyle seylerin dogru olmadiginu anlat inancli bir aileyseniz eger bunun gunahinu cirkinligini anlat turkiye ne hale gelmis ya ozgurluk ozgurluk diyoruz ama bu kadr olmasin ya yazik gunah cocugunuzda var ona nasil boyle biseyi ablatir esiniz bunlara engel olabilirsiniz. Nereden ediniyor bu ilginc arkdaslari onlardan etkileniyor vs izin vermeyin lutfen
bi insanın biseksüel olması normal. Ama tabiki bu kdr geç farketmesi, uzun uzun açıklaması, gay arkadaşlar falan garip. Yine de bu evlilik şansı hakediyor bence ortada yanlış olan bir şey henüz yokValla 26 sene sonra erkeklere de ilgi duyuyorum demis daha ne desin diyecegim ama siz yine bunlar gayet normal yiea diyeceksiniz.O yuzden siz haklisiniz.
Böyle düşünmüyorum gaylik veya lezbiyenliğin yaradılıştan gelen bir durum olduğunu düşünüyorum.Onun için böyle hisseden insanları hiçbir zaman yargılamadım hiçbir zaman reddetmedim.Eşimin böyle hislerinin olması benimde olacak anlamına geldiğini düşünmüyorum.Bence uzulme ama senin esin senin tepkini merak ediyor kendisini sana biseksuel olarak kabul ettirip senide ona tesvik edecek sende bu sefer kadinlara ilgi duyacaksin buda esin icin arti bi durum bence esin cok cok cok afeddersiniz ama coklu iliski istiyor buna yavas yavas adim atiyor bence. Yani soyle dusun sen kovana bianda diyemezsin coklu cinsel deneyeim yasmaak istiyorum diyemezsin. Ne diycrksin beb galiba yavas yavas kadinlara ilgi duyuyorum son zamnalrda komsunun kalcalari cok guzel gorunuyor kadinligimla ondan etkilendim vs gibi ona kendini kabullendirmeye caliscaksin ee oda napacak ozaman ayarla bigun arkdaslarini getir eve diycek. Bilmiyorum beb boyle dusunuyorm seni alistirrmaya calisiyor kabullenmek yerine ona toplumda boyle seylerin dogru olmadiginu anlat inancli bir aileyseniz eger bunun gunahinu cirkinligini anlat turkiye ne hale gelmis ya ozgurluk ozgurluk diyoruz ama bu kadr olmasin ya yazik gunah cocugunuzda var ona nasil boyle biseyi ablatir esiniz bunlara engel olabilirsiniz. Nereden ediniyor bu ilginc arkdaslari onlardan etkileniyor vs izin vermeyin lutfen
Küçük Emrah mıydı kimdi bir film vardı çocuk babasını evde Ada'mla basıyordu kadınla neyse de Ada'mla aldatacak yahuuu ay bu iş beni aşarbiseksüel olduğunu nasıl fark etmiş? bu konuda bir açıklama yaptı mı size? 23 yıllık evlilikten sonra böyle köklü bir değişim yaşamak çok acı. mutlaka bir uzmana başvurun, tek atlatmayın bu dönemi.
cinselliğiniz darbe almış. oğlunuza yaklaşımı nasıl? o yeni arkadaşlarını eve de getirir mi?
yorumunuza bakılacak olursa sizin için anormal bi durum yok ve bu evliliği sürdürebileceğinize zaten inanıyorsunuz merak ettim acaba tam olarak neden konu açtınız ki?Böyle düşünmüyorum gaylik veya lezbiyenliğin yaradılıştan gelen bir durum olduğunu düşünüyorum.Onun için böyle hisseden insanları hiçbir zaman yargılamadım hiçbir zaman reddetmedim.Eşimin böyle hislerinin olması benimde olacak anlamına geldiğini düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?