Eşim biseksüel

Biseksüel eş ile evlilik sürer mi?

• Evet

OY: 10 14,9%
  • Hayır

OY: 57 85,1%

• Ankete Katılan
    67

Spinoz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
8
5
1
Eşimle yaklaşık 1 senedir cinsel birlikteliğimiz yok.Tedavi süresi sebebiyle kortizon kullanıyor ve bunu sebep gösteriyordu.Ama arkadaş çevresi yenilendi gay ve biseksüel arkadaşları çoğalmaya başladı.Süreç sonunda kendisininde biseksüel olduğunu ve bunun yeni farkına vardığını söyledi.23 yıllık evliyim ve bir oğlum var.Yaşamımızı seçerek geldiğimize inanıyorum.Ama bu durumu nasıl normalseyebileceğimi bilmiyorum.İkimizinde birbirimize olan sevgisi çok kuvvetli.Daha bir deneyimi olmadığını ve olmayacağını söyledi. Bu durumda evlilik devam edebilir mi ? Böyle deneyim yaşayanlar var mı?

Biseksüel olsa sizinle birlikteliğinde bir sorun olmaması gerekmez miydi? Bilemiyorum çok zor bir durum gerçekten.

biseksüel olduğunu nasıl fark etmiş? bu konuda bir açıklama yaptı mı size? 23 yıllık evlilikten sonra böyle köklü bir değişim yaşamak çok acı. mutlaka bir uzmana başvurun, tek atlatmayın bu dönemi.
cinselliğiniz darbe almış. oğlunuza yaklaşımı nasıl? o yeni arkadaşlarını eve de getirir mi?

Psikiyatrist yda psikologların yardımı olacağını düşünmüyorum.Oğluma yaklaşımı çok iyi.Hatta bu hislerini onunlada paylaşmış.Kendini keşfinin 2 yıl önce farkına vardığını söyledi.Eşim oldukça yakışıklıdır.Erkeklerin dünyasının kadınların bilmexiği çok ayrı bir dünya olduğunu söylüyor.Hatta yüzde 80 biseksüellik olduğunu savunuyor.

ben de eşiniz gibi düşünüyorum. özellikle yakışıklı ve bakımlı erkeklerin büyük çoğunluğunun biseksüel olduklarını veya yakın hisler beslediklerini düşünüyorum ama tabii bunların bilimsel temelleri yok. sadece gözlem.

oğlunuzun yaşı büyük sanırım, reşit yaşta. bu durumda bilmesinde sakınca yok belki de doğru olanı yapmış. ama ben sizin psikolojik olarak bu durumu kotaramamanız ihtimalinden korktum.

Daha neler göreceğiz? Hadi o bisexuel kendi seçimi kendi gunahi bilmem neyi, ama siz bunu nasıl kabul edeceğinizi soruyorsunuz ya yada yapar mi yapmaz mi diye, beni asıl düşündüren bu iste.

Karşı cinsle evliliği olan birisi biseksüel olsa ne olur ki?
Ne saçma bir durum öyle? Madem "deneyim" olmayacak, ne diye biseksüelim diye ortaya çıkıyor ki?
Bana kalırsa dile getirdiğine göre bir mesaj taşıyor bu durum.
Çat diye birini beğenmeye falan başlar ne bileyim ya, durum çok dengesizce. Olmaz gibi.

Biseksuel neoluyor? Internette hem erkek hem kadin oldugu yaziyor.

Bunu 23 yil evliliklte nasil anlamiyor? 23 yil sonra nasil anlamis?

Bu konular bama cok karisik geliyor.

Esiniz erkek ya da kadin baska biriyle iliski yasarsa sizi her sekilde aldatmis olacak. Farki yok.. yeni kesfettiyse merak duygusu hakimdir.. deneyimleyecek mi bilemem irade ve sadakat meselesi..

Aramızdaki sevginin gücüne güvenmekten başka çıkarım yok sanırım.

Normallestirilecek bir durum degil.
Henuz deneyimlemedim ne demek?
Denemeyi dusunuyor sonucta .
Bir erkekle aldatilinca daha mi kabul edilebilir oluyor?

Arkadaşlar hemen fake demesek 2. Üyelik de olabilir. Ya da derdinden sonra üyelik almış da olabilir konu sahibi. Bence boşanmanızı gerektirecek bi şey yok. Biseksüelse gayet sizinle de ilişkiye girebilir. Sorun nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…