Psikiyatrist yda psikologların yardımı olacağını düşünmüyorum.Oğluma yaklaşımı çok iyi.Hatta bu hislerini onunlada paylaşmış.Kendini keşfinin 2 yıl önce farkına vardığını söyledi.Eşim oldukça yakışıklıdır.Erkeklerin dünyasının kadınların bilmexiği çok ayrı bir dünya olduğunu söylüyor.Hatta yüzde 80 biseksüellik olduğunu savunuyor.biseksüel olduğunu nasıl fark etmiş? bu konuda bir açıklama yaptı mı size? 23 yıllık evlilikten sonra böyle köklü bir değişim yaşamak çok acı. mutlaka bir uzmana başvurun, tek atlatmayın bu dönemi.
cinselliğiniz darbe almış. oğlunuza yaklaşımı nasıl? o yeni arkadaşlarını eve de getirir mi?
ben de eşiniz gibi düşünüyorum. özellikle yakışıklı ve bakımlı erkeklerin büyük çoğunluğunun biseksüel olduklarını veya yakın hisler beslediklerini düşünüyorum ama tabii bunların bilimsel temelleri yok. sadece gözlem.Psikiyatrist yda psikologların yardımı olacağını düşünmüyorum.Oğluma yaklaşımı çok iyi.Hatta bu hislerini onunlada paylaşmış.Kendini keşfinin 2 yıl önce farkına vardığını söyledi.Eşim oldukça yakışıklıdır.Erkeklerin dünyasının kadınların bilmexiği çok ayrı bir dünya olduğunu söylüyor.Hatta yüzde 80 biseksüellik olduğunu savunuyor.
Aramızdaki sevginin gücüne güvenmekten başka çıkarım yok sanırım.ben de eşiniz gibi düşünüyorum. özellikle yakışıklı ve bakımlı erkeklerin büyük çoğunluğunun biseksüel olduklarını veya yakın hisler beslediklerini düşünüyorum ama tabii bunların bilimsel temelleri yok. sadece gözlem.
oğlunuzun yaşı büyük sanırım, reşit yaşta. bu durumda bilmesinde sakınca yok belki de doğru olanı yapmış. ama ben sizin psikolojik olarak bu durumu kotaramamanız ihtimalinden korktum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?