Uykuma mi çare edecek isteksizliğe mi deneek lazım du bakalimRedbull iç
Belli bı gün yok hergun geç geliyor eve 2 ye 3 e doğru geliyo haliyle uyuyor oluyorumPazar günleri??
İşinden dolayı mı?Belli bı gün yok hergun geç geliyor eve 2 ye 3 e doğru geliyo haliyle uyuyor oluyorum
Hayat müşterek değil mi? Size çocuklar ve ev konusunda biraz yardımcı olabilir, bunu yatak dışında konuşarak ifade edebilirsiniz sonuçta robot değilsiniz ya anlayış gösterip uyandirmasin ya da erken gelsin bu kadarını da yapamıyorsa tepkinizi koyarsınız.Eşim eve geç geliyor ve ben uyuyor oluyorum birlikte olmak istiyor ve uyanamiyorum yani gözlerimi acamiyorum istekli olamıyorum ilişki sırasında bana niye istekli değilsin seni memnun edemiyormuyum hoşuna gitmiyor mi deyip duruyo bende mecburen üzülnesin diye memnun ediyorsun falan deyip yalan söylüyorum zaten butungun evin içinde çocuklardan ev işinden canım çıkıyor beş dakka fazla uyusam benim için kâr ama adamın derdi uckuru uyanıkken gelse tamam daha çok istekli olurum ama hep uyuyorum hep uyuyorum
Calisiyor mu keyfi mi?Belli bı gün yok hergun geç geliyor eve 2 ye 3 e doğru geliyo haliyle uyuyor oluyorum
Sizin de pek çabuk canınız çıkıyor be. Gencecik kadınsınız.Eşim eve geç geliyor ve ben uyuyor oluyorum birlikte olmak istiyor ve uyanamiyorum yani gözlerimi acamiyorum istekli olamıyorum ilişki sırasında bana niye istekli değilsin seni memnun edemiyormuyum hoşuna gitmiyor mi deyip duruyo bende mecburen üzülnesin diye memnun ediyorsun falan deyip yalan söylüyorum zaten butungun evin içinde çocuklardan ev işinden canım çıkıyor beş dakka fazla uyusam benim için kâr ama adamın derdi uckuru uyanıkken gelse tamam daha çok istekli olurum ama hep uyuyorum hep uyuyorum