Eşim birlikte olmak isteyince hep ben uyurken geliyor

Vefada

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2022
7
5
30
Eşim eve geç geliyor ve ben uyuyor oluyorum birlikte olmak istiyor ve uyanamiyorum yani gözlerimi acamiyorum istekli olamıyorum ilişki sırasında bana niye istekli değilsin seni memnun edemiyormuyum hoşuna gitmiyor mi deyip duruyo bende mecburen üzülnesin diye memnun ediyorsun falan deyip yalan söylüyorum zaten butungun evin içinde çocuklardan ev işinden canım çıkıyor beş dakka fazla uyusam benim için kâr ama adamın derdi uckuru uyanıkken gelse tamam daha çok istekli olurum ama hep uyuyorum hep uyuyorum

İki bebeğim var biri 5 6 gibi uyanıyor öteki 7 gibi eşim evden 10 gibi çıkar erken yaparsak kahvaltıyı gece yarısı gelir malesef çoğu zaman hep gece bana saldırıyor uyurken

Eşim eve geç geliyor ve ben uyuyor oluyorum birlikte olmak istiyor ve uyanamiyorum yani gözlerimi acamiyorum istekli olamıyorum ilişki sırasında bana niye istekli değilsin seni memnun edemiyormuyum hoşuna gitmiyor mi deyip duruyo bende mecburen üzülnesin diye memnun ediyorsun falan deyip yalan söylüyorum zaten butungun evin içinde çocuklardan ev işinden canım çıkıyor beş dakka fazla uyusam benim için kâr ama adamın derdi uckuru uyanıkken gelse tamam daha çok istekli olurum ama hep uyuyorum hep uyuyorum
Hayat müşterek değil mi? Size çocuklar ve ev konusunda biraz yardımcı olabilir, bunu yatak dışında konuşarak ifade edebilirsiniz sonuçta robot değilsiniz ya anlayış gösterip uyandirmasin ya da erken gelsin bu kadarını da yapamıyorsa tepkinizi koyarsınız.

E hanfendi bunu eşinizle konussaniza? Hep ben uyurken geliyosun ben çok yoruluyorum uyku arasında istekli olamıyorum niye demiyosunuz? Belli ki adam düşüncesiz biri de değil soruyo size memnun edemiyo muyum diye

Çalışıyorsa yapacak birşey yok ama gezip dolaşıp geç geliyorsa uyanık olduğunuz zamanı beklesin 💁🏼‍♀️

Sizin de pek çabuk canınız çıkıyor be. Gencecik kadınsınız.

X