Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah başka ayrılıklar vermesin
hamilelik dönemin hassaslığı olsa gerek
yani camdan bakamayacak ağlayacak sarılmayacak kadar üzülmezdim heralde
sevmiyo muyum neyim -tatlicadiarzu-
canım bende dün 3 e geliyordu yattıgımda.artık bugün erken yatıyim inşallah.ama yastıgını alıyorum ben :1no2:
Var ya, tam işte benim kastettiğim kişilersiniz işte..sengözlerimebaksanab
Sizin gibi düşünenler kocalarına aşıktır, sizin gibi düşünmeyenler hiç sevmemiştir, aşk nedir ki bilmez onlar, özlemezler, kocaları da sizin kocalarınız gibi sevmez zaten..şakkıdı
Hadi dediğiniz gibi olsun da kırılmayın..:bbo:
Ama demek istediğimi anlatamadım sanırım
Evet bana abartı geldi, yani dert olarak görmedim.
1-2 sene sonra sana da normal gelecek, şimdi yanlış anlıyorsun da abartmışsın diyenleri, zamanla alışıyor insan. Demek istediğim buydu.Yoksa sizin eşinizle birbirinizi ne kadar sevdiğinizi ya da bağlı olduğunuzu ölçmek değil olay.
Neyse fazla da uzatmamak lazım bu konuyu.. Allah kavuştursun..
senağlama senağlama kızımm yaaa aglattın beni.ne kadar cok üzücü bir durum.allahım sabır versin yaa.inan tuhaf oldum ne dicemi bilemiyorumsenağlamaŞükredinki eşiniz bir kaç gün sonra yanınıza gelecek ya erken yaşta kocaları vefat eden hanımlar ne yapsın senağlama
Çok yakın bir aile dostumuzun kızı (abla diyorum)kocası ile ortaokulda başlamış çıkmaya onun ilki oydu yani ve babası istememesine rağmen ne yaptı etti evlendi onunla çünkü onların aşkı ölümsüzdü ve evleneli dört sene olmuştu kızları üç yaşındaydı kocası trafik kazasında vefat etti. Şimdi kayınvalidesi ile birlikte yaşıyor kayın pederide sağ kayın pederi "sen benim kızım sayılırsın seni ben evlendireceğim benim evimden gelin çıkacaksın ömrümün sonuna kadar torunuma bakarım istersen bende kalır" dedi ama o ablam bunu kabul etmedi. Daha otuz yaşında gencecik Çok üzgünüm çoook ona bazen neden evlenmiyorsun diye soruyorlar ben evliyim sadece eşimle kısa süreli ayrılık yaşıyoruz o Allah'ın yanında beni ve kızımı bekliyor diyor. Allah kaç sene ömür verdi bilinmez ama o ablaya göre dünya hayatı kısa geliyor ve o her yeni gün eşine kavuşacağı an yaklaştığı için Allah'a şükrediyor. senağlama
Allah kimsenin eşini,çocuğunu başından eksik etmesin :Saruboceq:
demişsiniz bana kızmayın diye ama içimden kızdım ne yalan söyleyeyim
15 aylık askrlik yapan ve daha farklı sebeplerden ayrı kalan evli ç.iftler var bence çokta önemli değil
yani ağlamak için bahane olmuş size biraz galiba...
allah daha kötü ayrılıklar vermesin inş.
Ayyynen sana katılıyorum deniz güneşçim. Size göre en çok siz seversiniz ve en çok da sizi severler öyle mi...
Üzgünüm ama gerçekten ama gerçekten siz abartmışsınız. Sanki gidecek ve yıllarca dönemeyecekmiş gibi bir ortam yaratmışsınız....
Ha benim sevgimi de sakın ama sakın sorgulamaya kalkmayın, sevdiğin için nefessiz kalmaşın onlar demiş bir arkadaş, kimse sevdiği için nefessiz kalmaz, kalırsa ölür.. Ama ben sevdiğim için ailesiz kaldım, eşim de benim için.. ikimizin de aileleri kabul etmedi bu evliliği.. 6 yıl boyunca aşkın için direnmek, mücadele etmek, aileni hatta tüm akrabalarını karşına almak nasıl bişeydir seizler bilemezsiniz....
Baktılar ki başedemiyorlar bizim aşkımız karşısında boyun eğdiler ve evlendik... Eşim seyahatlere gitmek durumunda işi gereği, ben de... Ama benim daha seyrek ve genelde o seyahatte olduğu dönemlere denl getirmeye çalışıyorum. Ama asla arkasından ağlamam sızlamam... Güle güle aşkım, çabuk dön der ve uğurlarım...
Sizinki sevgi bağlılık değil bağımlılık....
Kocanız olmadan niye uyuyamıyorsunuz ki, evlenmeden önce nasıl uyuyordunuz?? Bunlar bana çok abartılı geliyor kusura bakmayın..
Belki de ben sizin kadar sevmiyorumdur kocamı, 6 yıl boyunca sevmediğim bir adam için mücadele etmişimdir ha ne dersiniz???