Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yav amanın gözlerim doldu bu çok güzel bee allah ayırmasın hep huzurlu mutlu ve böle sevgi dolu yaşayın ve üzme kendini bazen özlemde böle tatlı ayrılıklarda güzeldir düşünsene kavuşma ağnını onu gördüğün ağnı sarıldığındaki o çokdaha büyük sıcaklığı muyluluğu.. gerçekten üzme kendini hem bak benimde sevigilim var bende onu çok seviyorum ama biz ayrıyız yani ayrı derken evli değiliz oyüzden o evine ben evime haftada bir yada iki kere görüşüoz sonra o deli özlem nefes alamama hiçbişeyin tadı olmuo onsuz her geçen gün ağlamaklı oluyorum bende herşeyde aklımda o var ve oda benim gibi biliyorum allah bizede nasip etsin sizin gibi bi yuvayı..:1hug:
Ah canimm ya gözelrim dolu dolu su an yaaaaaa bizde birbirimizi o kadar cok seviyoruz ki o eger bir yere gitse 2-3 saatligine özlüyorum, gözüm saatte, telefonda!!!!! bazen benimki de uzaklara gidiyo ve cok üzülüyorum bende seni o kadar cok iyi anliyorum ki inan. Gelecegi günü hayal ederek geciyo zaman, eve giresim gelmiyo, sanki duvarlar üstüme üstüme geliyor....ne kötü bisey bu bilirim. Dua et ki sagligi yerinde olsun, ne de olsa 1-2 gün sonra gelecek. Bi düsün eger ona bisey olsa ne yaparsin, en azindan sesini duyuyorsundur dimi?? üzme kendini ve dediklerimi unutma..öptüm canim
evet canım.duvarlar üstüme geliyo.aradı konustuk cok sükür.işi bitmiş ama aksam 10 da otobüs varmıs en erken.malesef saatlerce bos bos bekliycek.yarın saabah 8-9 gibi evde olucak inşallah.bende bu gece yine buz gibi yataga giricem.
ama sabah erkenden kalkar evi toplar bir güzel kahvaltı hazırlar beklerim aşkımı inşallah:asigim:
neden kendini bu kadar yıpratıyosun cnm?senağlama senağlama senağlama aglaya aglaya gözlerim yanıyo acıyo
canım kadar cok seviyoruzki birbirimizi.abartmıssın diyenler de umarım benim gibi severler inşallah.allahım mutlu huzurlu birr evlilik nasip etsin inşallah sanada tatlım yerimseniben ondan sonra işten gelecegi saatleri saymayaa baslarsına.s
teşekürler cnm inşallah.. :1hug:ve hiçte abartılı değil dedimya öyle diyenler hiç sevdikleri için nefessiz kalmamış sanırsam..:asigim:
Evet sabah kalk güzel bi kahvalti hazirla ama gece uyumayi da unutma...ben eger esim yoksa is dolayisiyla yataga gec vakitlerde girerim, ama kesinlikle de yastigini almam yerinde durur sanki o orda yataktaymis gibi....:asigim::asigim: