- 10 Aralık 2017
- 74
- 16
- 34
- Konu Sahibi Samyeliiii
Merhaba arkadaşlar, canım o kadar sıkılmış durumda ki biriyle paylaşmazsam kafayı yiyecek gibi oluyorum. Eşimle daha 8 aylık evliyiz genel anlamda nişanlılık dönemi de dahil benim kadar istekli değildi evliliğimizin ilk bir kaç ayı daha sık ilişkiye girerdik ama ben onlarda bile yeterince tatmin olduğumu hissedemezdim çünkü eşimde ön sevişme anlayışı malesef yok sadece öpüşüyor ama onun disinda beni ilişkiye hazirlayacak kadar sürede okşama vs yapmiyor direkt konuya giriyordu. Bu konu da da cok uyardmı ama yine kendi bildiği gibi davranmaya devam etti . Şimdi de ben çocuk istemeye başladım ama ilişki sıklığımız o kadar azaldı ki yumurtlama gününü bile denk getirip ilişkiye giremiyoruz. Geçen ay yakalayamadik bu ay daha sık ilişkiye girelim dedik bunu kendisi de söyledi ama bir aydır iliskiye girmiyoruz asla yaklaşmiyor bana . Bende normal ilişkiyi geçtim artık yumurtlama günlerimde bile benimle ilişkiye girmediği için çok gururum rencide olduğu için sebebini söylemiyorum ama eve gelince yüzüne bile bakmiyorum bir kaç gündür dün de yatağımdan resmen kovdum seninle birlikte uyumak istemiyorum dedim sebebini sorduğunda Da söylemedim. Ne diyebilirim ki yumurtlama günüm de bile benimle birlikte olmuyorsun neden bir aydır canım beni istemiyor mu diyeyim . Çok kızgınım ve artık çocuk yapmayı da bırakma kararı aldım evde mastürbasyon yapıp kendimi tatmin ederim ama yine de bir aydır benimle olmayan adamla olmam