Merhaba hanımlar konuyu direk anlatayım 9 aylık evliyiz yeni sayılır ama gelin görün ki yeni evli gibi değil 20 senelik evli gibiyiz başından beri. Eşim bilgisayar bağımlısı işi bilgisayar ama her dk işi yok sabahtan aksama kadar toplasan 3 saat iş yapıyorsa kalanında ya oyun oynuyor yada video izliyor bu yüzden ağlayıp yanlız hissettirdiğini anlatıp konuştum da tamam dedi düzelicem dedi ama değişen birşey olmadı kavga da ettik yine de devam etti evde tek yaşıyormuş gibi hissediyorum sanki ev arkadaşıyız evli değiliz beraber yaptığımız tek şey yemek yemek bir tek o zamanlar yanıma geliyordu yiyor 10 15 dk sonra geri kalkıyordu gözünü açar açmaz bilgisayara koşar bilgisayarı kapanır uyur o zamana kadar hep böyle ilerler hep bilgisayardadır artık yemek yemeyi de ayrı yapmaya başladı bilgisayar başında yiyor bende sıkıldığım için yanına geliyorum o odadayken oturup yanında video falan izliyorum bazen video gösteriyorum askım dur konu açıyorum sohbet olsun diye kapatıyor çok sıkıldım bu durumdan ve değersiz hissetmeye başladım böyle bir evlilik kim ister ki birşeylerin değişmesi gerek ama değiştirmek için herşeyi denesemde nafile var mı aranızda benim gibi olan