Ders almak güzel birşey en azından.
Çalışmıyor musunuz
İş veya kurs tarzı yerlere gidip hem kafa dapıtabilir hemde arkadaş edinebilirsiniz
Eşiniz de kendini sizin dünyanızın merkezi sanmaz belki böylece
Evet çok haklısınız da ben o salaklığı en başta yaptım zaten .Annem beni hiç sevmedi hep erkek kardeşimin üstüne titredi. ben memurluk sınavlarına hazırlanırken hiç inanmadı bana çalıştırmıyordu bile . o masayı kullanma bu masayı kullanma. Şimdi erkek kardeşimin sevgilisine salati tefriciye okuyormuş işe girsin diye. Hiç sevilmedim hiç başım okşanmadı sevgiyi eşimde gördüm.
Çalışıyorum memurum ben eski çalıştığım yerde ortamım çok güzeldi aile gibi olmuştuk halan telefonla konuşuyoruz ama yanyana gibi olmuyor. Yanımda çalıştığım insanlar bana abilik ablalık yaptılar. Onları çok özlüyorum bir daha öyle bir ortamım olmayacak sanırım . Dana annem bana hiç kuzucum demezken xxx ablam benle kuzucum diye konuşur.
Arama ile mi sevgi ölçülüyor ?
Benim de annem hafta da bir arar ve müsait misin kızım der mesela
Sevgisinden şüphe duymadım aksine, hergün arayan bi çok anneden daha sevgi doludur benim annem
Kimsenin de tek laf etmesine müsade etmem
Sen sen ol ailevi problemlerini karşı tarafa belli etme
Kimisi dertleştiğin konuyu arşive kaldırır, sonra lazım olunca koz diye çıkarır böyle
İnsanoğlu nankördür kimseye körü körüne güvenme
Örn : Sen benim için buralara geldin vay başımın tacı demek bir yana dursun senin annen bile az arıyo başka da kimsen yok diyebilen eşinden yola çık
"Kimisi dertleştiğin konuyu arşive kaldırır, sonra lazım olunca koz diye çıkarır böyle"
çok büyük özlü söz, kesinlikle haklısın pampaa
Sen eşin için gitmişsin gurbet elere
Onun için seçmişşin bu yalnızlığı bu buhranlığı.. çok zor olur anlıyorum seni
İnsanın bir arkadaşı dahi olmaması kafayı yer gerçekten.
Eşin de bu durumunu bile bile böyle şeyleri başına kakıyo ve her defasında bunlarımı dile getiriyor
Seni sevse düşünse bunları dile getirmez başına kakmaz idi bu nasıl sevgiymiş
O önce otursun kendi yaptıklarına bir baksın .. böyle sevgi felan olmaz..
Orada halk eğitim kursları felan yok mu acaba kursa yazılsanız hem yeni arkadaşlarınız olur hem yeni bir ortama girersiniz kafanız dağılır .Şu durumda ya deseyse daha kötü olacaksınız
Allah Yardımcınız Olsun..
İyi günler;
Arkadaşlar ben eşimin işi nedeniyle onun memleketine gittim . Tahmin edersiniz ki çok yalnız kaldım. ne iş yerimde ne apartmanda yaşıtım insan var. bu buhran içinde bir de eşimin seni benden çok düşünen,seven, değer veren, biri yok demesi çok gücüme gitti. Ben onun için bıraktım geldim her şeyi o bana böyle bir cümle kurdu.
Ben annem ve babamdan hiç sevgi görmedim. Eşimin annesi bizimle aynı yerde olduğu halde oğlunu günde en az 1 kere arar benim annem haftada anca 1 defa arar ve bu durumu eşim sevgili olduğumuzdan beri biliyor. Kavga ettiğimizde hep başıma kakıyor çok üzülüyorum . BEnim kadar yanlız olan var mı ki hayatta?
İyi günler;
Arkadaşlar ben eşimin işi nedeniyle onun memleketine gittim . Tahmin edersiniz ki çok yalnız kaldım. ne iş yerimde ne apartmanda yaşıtım insan var. bu buhran içinde bir de eşimin seni benden çok düşünen,seven, değer veren, biri yok demesi çok gücüme gitti. Ben onun için bıraktım geldim her şeyi o bana böyle bir cümle kurdu.
Ben annem ve babamdan hiç sevgi görmedim. Eşimin annesi bizimle aynı yerde olduğu halde oğlunu günde en az 1 kere arar benim annem haftada anca 1 defa arar ve bu durumu eşim sevgili olduğumuzdan beri biliyor. Kavga ettiğimizde hep başıma kakıyor çok üzülüyorum . BEnim kadar yanlız olan var mı ki hayatta?
Bazi insanlar sevgilerini kolay kolay gosteremez. Anneniz boyle olabilir. Siz ilgi gostermeyi deneyebilirsiniz. Bu dunyada aileden yakin kimimiz var ki? Annem beni arayip sormuyor diye kendinizi ondan uzaklastirmak yerine siz ona yaklasin sevginizi gosterin opun koklayin.karsinizda bambaska sicacik bir anne bulabilirsiniz.bu sayede sorunlara karsi daha guclu olrsunuz.
Yalnizligi Allah kimseye yasatmasin.
Kolayliklar dilerim.
Ben tr de dersanede ogretmenlik yapiyordum, esimle evlenirken istifa etmem gerekti, onun icin istifa ettim. Sonra bir de esimin egitimi icin ABD ye gelmemiz gerekti, dugunden sonra ABD ye geldik. Esim hem ogrenci oldugundan, hem de buradaki erkekler birbiriyle samimi oldugundan hemen samimi ortam yapti. Nedendir bilmem biz bayanlar (erkeklerin esleri) uyum saglayamadik, sadece ben degil kimse birbiriyle samimiyet kuramadi, yalniz baska ortamlardan samimi olacak kisiler buldular, ben cok yalniz kaldim. Ben esim icin isimden istifa ettim, ABD ye geldim, o da bana yalnizligimi, kimse tarafindan sevilmedigimi basa kakar her firsatta. Ozellikle tartismalarimizda, bir bak etrafina kimseyle anlasabiliyor musun, benim bir suru arkadasim var, senin hayatinda benden baska kimse yok der. Ben de bu durumda cok kirilip uzuluyorum, yalnizligimi esime yansitmak istemiyorum. Ama yansitmasam da bir sekilde goruyor. Benim kadar yalniz kimse var mi demissin, bak en azindan isin gucun var, yalnizligini dusunmemeye calis, sende sanirim duygusal bosluklar olmus, seni seven, dinleyen, seninle vakit geciren kimselerin olmamasina bunalmissin. Insan hayatinda zaman zaman yalnizlik cektigi gunler olur, zaman zaman da yogunluktan, kalabaliktan basini kasiyamazsin, bu senin iradenle ilgili birsey degilki. Ben dersanede calisirken hayatta dinlenecegim bir gunum olmayacak mi diye dusunurdum, neden gunler 24 saat kisa geliyor derdim, sonra da yalnizliktan oluyormusum gibi hissettim, 24 saat yil gibi gecerdi.
Ayrica herkesin ailesi evladini cok sever ama insanlar hem boyle gordugunden, hem karakterden, hem yetisme tarzindan bunu yansitamaz. Benim annem beni hic aramaz, esimin annesi aramayi gectim, ogluyla goruntulu konusabilmek icin 50 sinden sonra bilgisayar kullanmaya basladi. 100 kere demisimdir anneme aramiyorsun hic diye, yine de aramaz, ama ne yapayim, ben ariyorum hep, konusuyoruz, sevmedigi hissiyatina hic kapilmadim. Sen de aileni boyle kabul edip, devam edeceksin, takma bunlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?