Eşim bildigim adam beni aldatti

ihaneti affetmek ne kadar kolay bir şeymiş gibi bahsediyorsunuz.... üstelik bir kez değil iki kez ihanete uğramış bir bayan bu.

Cok severek evlendik biz.Suan 2bucuk yillik evliyiz ve bir bucuk yasinda dunya guzeli bi kizimiz var.Fakat ben esimi artik sevmiyorum.sogudum.ona karsi icimden guzel bi laf soylemek gelmiyo.eskiden delicesine sever ve kiskanirdm simdi ise umrumda degl.34 haftalik hamileyken internette chat sayfasnda bi bayanla belden asagi muhabbet ederken yakaladm.o an tiksindim ondan.terkettim ama dogum yapnca tekrar baristk keske barismasaydk.kizim 5 aylikken bi gece telefonunu kurcaladm baktim yine ayni sohbetler.bu defa evden kovdum.huylu huyundan vazgecmezmis.ben bu lafi kulak ardi ettim.gurbete gelin gttim kimsem yok derdimi kimselre acamadm eridim bittim.esim olacak adam kurana el basti cocugunun ustune yeminler etti bidaha olursa bosa bni dedi.ve ben kizim icin yine affettim.kendinj affettrmek icn herseyi yapiyo.en son olayin ustunden 7 ay gecti ve esim suan hersey mukemmelmis gbi davraniyo ama degl.ben cok sinirli hircn bagirip cagiran agresif bri oldum.sinir hastasi oldm.suan 42 kiloyum kizimla dogru duzgun ilgilenemiyorm.yemek yiyemiyorm disari ckmiyorm kimseye derdimi anlatamiyorm.esimden sogudm onu artk sevmiyorm.naparsa yapsn sevicegmi sanmiyorm.deli gbi asiktm bn ona.ucan kustan kiskanrdm.smdi asla ve asla umrmda degl.kendiside farknda cok cabaliyo duzelmem icn ama nafile.gozumdede gonlumdede yok artk.sadece kizm icn druyorm yaninda cnku cok babaci ona cok duskun sirf bu yuzden ayni cati altindaym.baba evine gtsem kabul etmiycekler biliyorm.mutlu deglm param var ama huzur olmaynca hicbirinin anlami yok.dertlesicek kimsem yok kafayi yememe az kaldi.esimi her gorusumde midem bulaniyo suratim ask dolasmaktan gulmeyi unuttum.rabbim kimsenin yuvasini bozmasn.cok zormus.basima gelmez diyodum buyuk konsmusm.beni kendi elleriyle bitrdi.sonunda sevgiyi tuketti artk elimden hicbsy gelmiyo hemdr hicbsy....
Çok üzüldüm Rabbim sabır versin

cocugunuzun bi ailedrn.once anneye ihtiyaci var. siz kendinizi boyle yer bitirirseniz evladinuza en buyuk kotulugu yapmis olursunuz.
affettiyseniz normal bi aile olabilmek icin caba harcamalisiniz

Cok kirginim hayata kuskunum yasim dha 21 ve esim bni aldatiyo onu okadar cok seviyodum ki ona okadar cok deger veriyodmki bugun gordumlerim karsnda gozumdende gonlumdende dustu

fiili bir aldatma yok. sen aşırı kıskanç olduğun için bu kadar kötü etkilenmişsin. yaptığı dönem de hamilelik olduğunu ve onun da bir erkek olduğunu düşünürsek boşanmaya değmez. cezasını da yeterince vermişsin. sadece artık kendini helak etme. eğer eskisinden daha iyiyse inan ikinci eşinin daha iyi olma ihtimali çok az.
çocuğunun vebaline girmenden hiç bahsetmeyeceğim bile.

Bu erkekler neden boyle acaba neden kadinina deger vermiyo bizden istiyolar namusunu koru diye kendileri neden baskasinin namusunda acaba...Boylelerine boyle kadinlara idam...

Cok severek evlendik biz.Suan 2bucuk yillik evliyiz ve bir bucuk yasinda dunya guzeli bi kizimiz var.Fakat ben esimi artik sevmiyorum.sogudum.ona karsi icimden guzel bi laf soylemek gelmiyo.eskiden delicesine sever ve kiskanirdm simdi ise umrumda degl.34 haftalik hamileyken internette chat sayfasnda bi bayanla belden asagi muhabbet ederken yakaladm.o an tiksindim ondan.terkettim ama dogum yapnca tekrar baristk keske barismasaydk.kizim 5 aylikken bi gece telefonunu kurcaladm baktim yine ayni sohbetler.bu defa evden kovdum.huylu huyundan vazgecmezmis.ben bu lafi kulak ardi ettim.gurbete gelin gttim kimsem yok derdimi kimselre acamadm eridim bittim.esim olacak adam kurana el basti cocugunun ustune yeminler etti bidaha olursa bosa bni dedi.ve ben kizim icin yine affettim.kendinj affettrmek icn herseyi yapiyo.en son olayin ustunden 7 ay gecti ve esim suan hersey mukemmelmis gbi davraniyo ama degl.ben cok sinirli hircn bagirip cagiran agresif bri oldum.sinir hastasi oldm.suan 42 kiloyum kizimla dogru duzgun ilgilenemiyorm.yemek yiyemiyorm disari ckmiyorm kimseye derdimi anlatamiyorm.esimden sogudm onu artk sevmiyorm.naparsa yapsn sevicegmi sanmiyorm.deli gbi asiktm bn ona.ucan kustan kiskanrdm.smdi asla ve asla umrmda degl.kendiside farknda cok cabaliyo duzelmem icn ama nafile.gozumdede gonlumdede yok artk.sadece kizm icn druyorm yaninda cnku cok babaci ona cok duskun sirf bu yuzden ayni cati altindaym.baba evine gtsem kabul etmiycekler biliyorm.mutlu deglm param var ama huzur olmaynca hicbirinin anlami yok.dertlesicek kimsem yok kafayi yememe az kaldi.esimi her gorusumde midem bulaniyo suratim ask dolasmaktan gulmeyi unuttum.rabbim kimsenin yuvasini bozmasn.cok zormus.basima gelmez diyodum buyuk konsmusm.beni kendi elleriyle bitrdi.sonunda sevgiyi tuketti artk elimden hicbsy gelmiyo hemdr hicbsy....
Doğru soyleyenin yemine ihtiyacı olmaz bu son olmayacak yine yakalayacaksin yine yine birgün sanaldn gerçeğe dönecek...Kendini bu yalanlarA inandirma karar sizin

Ne kadar kirgin oldugunuzu ne kadar uzuldugunuzu biliyorum..ama kendinizi yiyip bitirecek kadar hatta cocugunuzla bile ilgilenmeyecek kadar sizi mahvetmesine niye izin veriyorsunuz.Deger mi??
Dunyanin sonu degil ilk aldatilan da degilsiniz.Toparlanin ve kendinize gelin.Madem ki paraniz var biriktirip uygun bir zamanda def edin gitsin..

Esiniz hatasinin farkinda ve duzeltmek icin her seyi yapiyor ya sizi surekli alttan aliyor ya o yuzden de sizin iciniz sogumuyor..
Biraz normal davransa siz esinizin o konular yuzunden sizi alttan aldigini dusunmeyi bi biraksaniz faha kolay olacak her sey.. kesinlikle bir psikiyatriste gidin..
Bir zaman sonra kendinizdeki değişimlere inanmayacaksınız..

Bu erkekler neden boyle acaba neden kadinina deger vermiyo bizden istiyolar namusunu koru diye kendileri neden baskasinin namusunda acaba...Boylelerine boyle kadinlara idam...
Yorum kismina derdinizi yazmak yerine yeni bir konu acsaydiniz keşke de biz de 2 sene önceki konu yerine size fikir sunabilseydik

Off ya biri kiblesinde konu taşınsın veya kapansın 2 sene geçmiş bende okudum bidaha :olamaz:

Son düzenleme:
Mutlaka bir müddet ayrı kalın 1 ay 2 ay 3 ay tamamen iletişimi kesin o arada ve kendinizi dinleyin. Sonra ona göre karar verin. Hayırlısı olsun hakkınızda..

Çocuk yapmakta neden bu kadar erken davranıyorsunuz ki anlayamıyorum evlendikten sonra en az 3 yıl geçmeli fikrimce

Cok kirginim hayata kuskunum yasim dha 21 ve esim bni aldatiyo onu okadar cok seviyodum ki ona okadar cok deger veriyodmki bugun gordumlerim karsnda gozumdende gonlumdende dustu

Canım yeni konu aç istersen eski konu olduğu için herkes konu sahibine yorum yapacak

X