Eşim benimle küsken başkasıyla görüşmüş

Merhaba bende bir şeyler yazmak istedim. Öncelikle aldatıldığınızı kendi gözlerinizle okuyup izleyip görmüşsünüz ve bu yaşadıklarınızı bu adam etrafınızda olduğu sürece de unutmayacaksınız çünkü tüm güveni tam da o anda kaybettiniz. bu güvensizlik ve üzüntülerle evliliği devam ettirmek veya durdurmak size kalmış. Unutmayın ki bir ihaneti yakalayıp affetmek tekrar aynı şeyleri yapabilirsin bu bir sorun değil ben bununla baş edebilirim, bu durumu kabullendim demek anlamına gelir. Bir ilişkinin olmazsa olmazları sevgi saygı ve sadakattir bir tanesi sarsıldı mı maalesef hepsi yok olmaya mahkumdur. Çok geçmiş olsun.

Abla tam olarak neye yardım edeceğiz . Adam ameliyatına gelmemiş diğerinden daha büyük sorun bence . Ya kabullen ya boşan başka yol var mı

Aldatılmışsınız bana da nişanlanınca kötü beddua ettiğim eski sevgiim yazdı cevap vermedim sonra herhalde evlendiğimi gördü yazmadı. Beddua ettiğinizi düşünüp dönmüş olabilir bana tuhaf geliyor ama insanın var böyle erkekler. Ameliyatınıza da gelmemiş evlilik böyle bir şey değil ki ne kadar kötü olursanız olun az da olsa yanınızda olması gerekirdi bu evlilik üzgünüm ama çoktan bitmiş. Eskisi gibi olamazsınız bana yazan eski sevgilim de beni aldattı eskisi gibi asla olamadık kadınlar asla unutamıyor ve seven erkek asla aldatmaz sevmeyen, soğuyan erkek aldatıyor. Bunu da acı bir şekilde anladım.

Aldatan adamdan kendinize sayginiz varsa uzak durun. Barisirsaniz hep o yazismalar gördükleriniz gelecek akliniza, kendi kendinizi yiyeceksiniz. Ayrilirsaniz Bikac ay uzulur unutursunuz.Ayrilmazsaniz omur boyu yakaniza yapisir yasadiklariniz. Seven adam sevdiği kadini uzmez diye dusunurum hep demekki sevmiyorda

Canım sen ilk eşinden neden boşandın? Ilk kocan bundan daha mı kötüydü? Herşeyi kabul eden insansın, eski eşin ne yaptıda kabul edemedin?

Adam boynuzları takmış üstüne ameliyatına gelmemiş hâlâ bir umut bekliyor. Boş ver iki çiçek, çikolata alır siz yine unutursunuz. Boşanmak, çalışmak,kendine yetebilmek size ağır geliyor. Bunun yerine böyle tipleri çekiyorsunuz. Çok yazık...

Guven bittiyse evlilik temelden baya bir sarsildi demektir.tercih senin ama ya unutacaksin yada gerekeni yapacaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…