Eşim benımle hiç bir şeyini paylaşmıyor:((

Sizce be yapmaliyim

• Bir

OY: 1 33,3%
  • Iki

OY: 2 66,7%

• Ankete Katılan
    3
Merhaba arkadaslar!!!! Ben bır buçuk yılık evliyim. Aslında hersey normal gözüksede eşım zaman zaman beni çok üzüp kırabılıyor... mesela ben 1 aydır anemlerdeyim çunkı onlar sehır dışı yasiyor ve ihtyacim vardi onlarlala zaman gecirmeye ve abimin bebegi oldu on görmek icin geldim.... ama eşimi ben aramasam eşim belki iki günde arar ve onu her aradımda suratı asık ve konuşmak ıstemıyor gıbı aylesi ıle bir problem olsa benımle hıc ama hıc paylasmıyor ve ben ona bunları anlatıgımda bana kızıyor ... beraber ikene surekli tv seyrediyor ve film izlerkene kesinlikle rahatsiz edilmesinden hoslanmiyor!!! Ben bu durundan cok rahatsiz oluyorum artik ona nekadarda anlatsam bu durumu anlamiyor beni ve her bu konu acildigibda tartisip bir bende seninle aynı durumdayim 4 yıllık evliyim 4 eşim isten gelir dışarı çıkar saat 10 11 12 de gelir ve yada telefon elinde yada tvnin karsisında çok kavga ettik çok tartistık bişey değişmedi o yüzden hiç kendini yorma derim yinede allah kimsenin eşiyle arasına huzursuzluk koymasın

Merhaba arkadaslar!!!! Ben bır buçuk yılık evliyim. Aslında hersey normal gözüksede eşım zaman zaman beni çok üzüp kırabılıyor... mesela ben 1 aydır anemlerdeyim çunkı onlar sehır dışı yasiyor ve ihtyacim vardi onlarlala zaman gecirmeye ve abimin bebegi oldu on görmek icin geldim.... ama eşimi ben aramasam eşim belki iki günde arar ve onu her aradımda suratı asık ve konuşmak ıstemıyor gıbı aylesi ıle bir problem olsa benımle hıc ama hıc paylasmıyor ve ben ona bunları anlatıgımda bana kızıyor ... beraber ikene surekli tv seyrediyor ve film izlerkene kesinlikle rahatsiz edilmesinden hoslanmiyor!!! Ben bu durundan cok rahatsiz oluyorum artik ona nekadarda anlatsam bu durumu anlamiyor beni ve her bu konu acildigibda tartisip bir biriniye küsüyoruz ;(((
Eşim gitse bir ay anasının evinde kalsa ,değil aramak ,suratına bile bakmam ..belli ki esin de trip atıyor ..mümkünse kısa sürede evine dön lütfen .gözden ırak olan gönülden de ırak olur derler ..birde ten teması meselesi var :) çiftleri yakınlaştırıyor ,uyum bozulmuyor ,sıcaklık artıyor ..

Hem kk da milyon tane konu dönüyor hiç okumuyor musun ? Ya karşı komşu hatçe ablanın kızı cevriye eşine yavsarsa :)

1 aydır neden annenizden kalıyorsunuz ki zorunlu sebep yoksa?
1,5 yılda bu şikayetler için çok erken konuşmayı deneyin.

Bakın ben üç senedir evliyim annemle Aynı sehirdeyiz. Ama bı gün bile yatılı kalmadım. Eşimde öyle..kaynanamla altlı ustluyum hiç kalmadım.
Böylelikle herşeyi beraber yapıyoruz eşimle. Her gittiğinde eşimde gelir mutlaka.. ama sen yanlış yapıyorsun bı ay ne tamam da bı hafta kalmalı insan eşim yokken nasıl durabiliyosun tabi sen dinlemiyorsun kocanı oda paylaşmaz hiç biseyle..
Hadis vardı bı kocasını memnun ederek ölen kadın cennetliktir diye. Kocanı her haliyle memnun etmek kadının görevidir. Aynı şekilde erkegede geçerli...

Annemin bana hep dediği şey '' kızım evlendikten sonra kocanı bırakıp bana bile kalmaya gelmeyceksin '' tabi ölüm hastalık dışında öyle şey olmaz.

X