Sucum akrabasinin yaninda tartismis olmamz hakli belki ama konuyu o acti bende esi olarak kiskancliknduygusuyla capkin olduguunu guvenmedigimi soyledm agirina gitti baskasinin yannda bunu duymak sonrasinda ozur dilesemmde fayda etmedi
Kp istese simdi baristirir yapmiyor birbirimizden uzak durup ozleyince akillanip kiymet bilirz seklinde gorusturmuyor ...gorusmemek isleri daha kotuye goturuyor bi kadin bekler ama bi erkek yalniz ne kadar bekler diye kafamda sorular donuyor sureklikp de çok yapıcıymış maşallah.
bir süre ayrı kalın nasıl diyebiliyor?
Eşiniz de tuhafmış. Kim olsa sorgular bu durumu.
Babasi engel oluyor diye dusunuyorum esim ufak bi tartisma bile olsa herseyi ailesine yansitti..babasida daha yasiniz genc isterseniz ayrilin dedi yani tabi erkek babasi olunca rahat yapici olmak yerine isleri zorlastirdi. evliligimizde asilmayacak sknti yoktuyani genede işi bu raddeye getirmemesi gerekiyor iletişim diye birşey var hatada yapmış olsanız hoşlanmadığı şeyi size tekrar eder hatta bu konuda tartişır ve tatlıya bağlayabilrdi,daha 1 yıllık çiçeği burnunda evlisiniz 2,5 aydır görüşmüyorsa vardır birşeyler daha pardon ama babasına nekadar bekleyeceğini birsorsaydın sabır taşı olsa çatlar ya bence oğlu ile konuşsun bir şekilde iyi yada kötü düşüncelerini öğrensin madem sizinle konuşmuyor bir açıklama yapsın babasına
bu olay terketmesi icin sebeb degildi bende artk hayatinda biri mi var diye dusunmeye basladmsiz mi özür dilediniz bir de ???????????
adam ekmek tatlandırmış resmen..siz özür dileyince tabi ne pişmanlık var ne geri dönme istedi...
sizden özür dileyip durumu tam anlamıyla açıklayıp birşeyler ispat etmesi gerek kişi eşiniz ,siz değil...size bunu yapmasına izin vermeyin..
üzgünüm ama şu davranışları bana hayatında başka biri olduğu izlenimi verdi..yağ gibi üste çıkmaya çalışıp,sindirmeye çalışırlar her zaman..
Ben egitime gittim baska sehire benmle gelmedi benden habersiz tatil yapms kimle yaptigini sorguladm agirima gitti ... Beni ugrastirdi aciklamadi gun boyu aksam bi akrabasinn yannda konu acildi sonra bana guvenmiyormusun dedi bende capkin oldugunu biliyorum guvenmiyorum dedim guvenmiyorsan bitsin git babanin evine dedi Evlenmeden once capkindi evlendikten sonra bi yanlisini gormedim habersiz tatile gitmesi suphelendirmisti... Ama sonra sosyal medyadan ogrendim arkadaslariyla gitmis bende esiyim keske haber verseydi yada aciklayip icimi rahatlatsaydi bende cileden cikip o sozleri soylemezdm
Niyeti bozuk olan aldatır tatlım yıllığa bakmaz arkadaşımı eşi olan karaktersiz ilk gece aldatmıştı ortaya çıkdığındada tecrübe için gittim o kadına demiş hödükkk bencede bu işte bir şeyler var hem sana söylemiyor hemde üste çıkıyor 100/100 sen haklısın sen gitseydin o tatile bakalım kendisi ne yapacakdı bence iki seçenek var ya aldatıyor yada evlendiğine pişmanbu olay terketmesi icin sebeb degildi bende artk hayatinda biri mi var diye dusunmeye basladmbu tartismayida firsat bildi belkide..1 yillik eşini aldatırmıki
tesekkur edrm ...isim zor nasl basedeceğim bilmiormBu nasıl koca? İnsan karısına tatile gidiyorum haberin olsun demez mi yahu? Kolay gelsin size, işiniz zor.
pişman olan eşini geri isteyen adam böyle davranmaz..siz suçsuz olduğunuz halde üzgünsünüz özür bile dilemişsiniz,kendi ne yapıyor 2,5 aydır..bu olay terketmesi icin sebeb degildi bende artk hayatinda biri mi var diye dusunmeye basladmbu tartismayida firsat bildi belkide..1 yillik eşini aldatırmıki
Arkadaslarından ilk kendi evlendi arkadaslarına cok düskün onların gezdiğini görünce hep heves ediyordu hatta kurban bayramda bile beni aileme bırakıp arkadaslarının yanına gitti evlilik sorumluluguda zor geldi yada aldattı ..olan bana olduNiyeti bozuk olan aldatır tatlım yıllığa bakmaz arkadaşımı eşi olan karaktersiz ilk gece aldatmıştı ortaya çıkdığındada tecrübe için gittim o kadına demiş hödükkk bencede bu işte bir şeyler var hem sana söylemiyor hemde üste çıkıyor 100/100 sen haklısın sen gitseydin o tatile bakalım kendisi ne yapacakdı bence iki seçenek var ya aldatıyor yada evlendiğine pişman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?