Eşim beni sevmiyor

Evt cok alakasi yok hatta balayinda bile en fazla haftada iki olurdu ve demistiki biktirmak istemiyorum hep istekli olursun demisti.guzelim diye degil sexsi ve bakimliyimda neden ruyasinda bosalacak kadar doluyorda talep etmiyor.hadi talep etmiyor beni niye red ediyor.

Arkadaş çevresinde değişiklik var mı?Benim de senin anlattığın gibi oldu sonra çevre değişti.Alkol girdi.Kadın girdi.vs vs.......Canını sıkmak istemiyorum ama her ihtimali göz önünde bulundur.
Kankim dediği kiside esimde asla dusunmezler ne yapacak zamani nede imkani var mekan sahibi biz musteri edincez diye takla atiyoruz.ayrica tel önümde pc önümde arayani bile ben açarım o değil yani eminim

belki yikanmaya useniyor. belki de stresten yada sizin onsevisme konusundaki taleplerinizden dolayi, buna enerji harcamak istemiyor.

bence sikma canini, canini sIkicagin sey bu olsun.

belki yikanmaya useniyor. belki de stresten yada sizin onsevisme konusundaki taleplerinizden dolayi, buna enerji harcamak istemiyor.

bence sikma canini, canini sIkicagin sey bu olsun.
Yikanmaya üseniyor onceden iyiydi ama vardiyali çalışıyordu 12de gidecekse ise geceden birseyler yasamissak sabah dusunu alir giderdi.simdi 9da dukkan aciyor ve esim degil duş kahvalti bile etmez kalkinca hemen.aslinda cinsellik sevgi saygi olunca gelir doğru o bana saygisini yitirmis durumda hakettim mi evt çok bunalttim kisitladim .yeni evliyken baska odada oturmak icin izin alirdi pcde oynama izni ama ne yapayim severek evlendik hic ayri kalmk hala istemiyorum.ama tabi eskisi gibide degilim.eskide olanlari söylüyorum size cünkü bunlar onda hep birikmis ve sürekli önüme sunuluyor.en cokta annesini istemeyisime bozuluyor. Babasıni iki yil oldu kaybettik ve annesine cok düştü 1 yildirda annesine yakiniz. Bir plan yapsak onuda cagirmk istiyor eve sık gelsin istiyor daha önceki konularimda var.bende belli eden bir yapıya sahibim belki oda sogutmus olabilir

1)önce git bir kuaföre saçını başını,ağdanı,frencini vs...yaptır
2)seksi bir iç çamaşırı al ama sıradan birşey olmasın.
3)klasik olacak ama bir akşam yemeği ayarla,ister evde ister dışarıda
4)ne olursa olsun bari bu sıralar hep yüzün gülsün,bol bol gülümse.
5)seks konusunda ilk adımı ondan bekleme yaklaş bakalım,reddederse neden vs...gibi sorular sorma,o seni isteyinceye kadarda yaklaşma bakalım ne olacak.
6)bence erkeklere çok soru sormayacaksın,merak ettiğin şeyleri laf arasında öğrenmeye çalış,güzel şeylerden bahset.
7)ağlama zırlama yanında,yok beni seviyormusun sevmiyormusun gibi laflar etme,güçlü görünmeye çalış.
8)onun beğenmediğin kusurlarını pat diye söyleme,hatta biraz iltifat et.
9)ben bunları yapıyormuyum peki,hayır yapmıyorum,sana kolay gelsin

Ya canım öyle bi yere gelmişsiniz ki yani sıkıntılı bi durumdasınız. Sen çok baskıcı olarak eşini soğuttun. şimdi tersler tersler ama nereye kadar
bi süre sonra senin değiştiğini anlayınca eski sıcaklığına kavuşacaktır.
Ayrıca eşinin dışarıya çıkmasını niye sorun ediyorsun ki bu kadar. haftada iki kez dışarı çıkması çok değil bence. Hayatı senden ibaret değil onu sürekli evde tutmaya çalışırsan kaybedersin asıl. Bak eşim bir gün arkadaşlarıyla takılsa akşama geliyor seni çok özledim seni çok özledim diye diye dolanıyor evde bırak biraz özlesin seni, gitsin arkadaşlarıyla takılsın stres atsın sende bunu sorun etme sürekli laf sokma hesap sorma.. Belli eşin baskıya gelemiyor yani bile bile bunu neden yapıyorsun ki. Serbest bırak..
Bide eşinin annesini istemiyorsun ya erkekler için bu bayaa bi sorun oluyor. Belli etme, bişey deme. Sen istesende istemesende görüşeceksiniz nasıl olsa, keyif almaya bak yada en azından eşine öyle görün. Bende kayınvalidemi sevmiyorum ama iyi davranıyorum son derece saygılıyımdır eşinin gözünde artı puan kazanmak istiyorsan annesiyle iyi geçin, ne biliyim bu gün yap bi pasta eşini al gidip görün eşinin çok hoşuna gidecektir. Ya sana yakınlaşması için elini taşın altına atman gerekiyor

Kesinlikle annesine ve ailesine çok çok iyi davranmalısın. Onlarla sorunun varsa bile belli etmemelisin. Benimki öyle düzeldi.

Cok tsk ederim ya kendi derdin gibi sahiplendin derdimi kac yasindasin bilmiyorum ama senin gibi bir tane arkadaşım olsa sirtim yere gelmez.haftada iki mi çok değil mi ya?balığa gidiyordu simdi birde hali saha cikti.cnm sikiliyor işim çok ütülerim puzzle var ama o yok diye gergin oluyorum.birde sasyallige bak bende ot gibi evde koca bekle.yok burda arkadaşım. Allahtan dükkan da çalışıyorum da yeni yeni sosyal olmaya başladım. Bunaltmayayim doğru ama adimda cikti bi kere.ben ondan 1saat önce geliyorum aksam eve yemek hazirlarken eksikler oluyor arıyorum birsey daha fark ediyorum yine arıyorum. Ona bile sinir oluyir eve giderken alcakmisim altimizda market var.

Kesinlikle annesine ve ailesine çok çok iyi davranmalısın. Onlarla sorunun varsa bile belli etmemelisin. Benimki öyle düzeldi.
Kadin hethafta gelmek istiyor yemek cay desem kabul.yatili kaliyor pazar günü veya c.tesi gününe denk geliyor kahvaltı falan derken 3 te 4 te gidiyor.daha önceleri çat kapı geliyordu söyledim düzeldi. Bende çalışıyorum sonuçta. Pazar günü bir yere gidelim diyoruz annemide alalım diyor.kadin huzursuzluk veriyor cimridir bir tost yenmez yaninda ona göre musriflik. Araba almak sırf bu yüzden istemiyorum.onunda içi gidiyor bizle gezmeye.kizida burda ona fazla takilmaz damat varya.yakinina geldik böyle olacağını biliyordum ama aramizin açılacağıni düşünmemiştim. Bana eşim oglunda seni istemesin gitmeye çekin evlerine diye beddua bile etti

:) Teşekkür ederim 24 yaşındayım ben..

Ya senin için de zor bi noktadasınız yani arkadaşanının olmaması çok kötü. Bende öyleyim eşimin memleketinde yaşıyoruz 2 yıldır burdayım ben. benimde arkadaşım yok. iş yerinde samimi arkadaşlarım var ama iş yeri haricinde görüşme şansımız olmuyor. Yani benim de senin gibi tek arkadaşım eşim. Ama bi yere gidiceği zaman karışmıyorum çünkü ben nasıl sıkılıyorsam o da öyle sıkılıyordur. o yüzden ben yapamıyorsam en azından o yapsın rahatlayıp gelsin. hem benim de hoşuma gidiyor bi süre yalnız kalıp onu özlemek. üstelik ayarlıyorum o bir yere gideceği zaman ben evde yapılacak bi işimi yapıyorum ki o yanımdayken işle uğraşmayayım.
Haftada iki bence çok değil, hergün hergün dışarı çıkanlar var bide onları düşün. Hem eşini de düşünmelisin yani onun da biraz aktiviteye sosyalliğe ihtiyacı var seninde olduğu gibi. Arkadaş edinmen senin için çok iyi olur. en azından eşin dışarı çıktığında sende arkadaşınla buluşabilirsin, ikinizde böyle şeylere ihtiyacı var.

Yemek hazırladığın zaman özel bi davete gidicekmiş gibi giyinip saç makyaj falan yapıp eşini öyle beklesene çok hoşuna gider :)
Ama yine söylüyorum her yazımda söylediğim gibi onu sıkmaman lazım hesap sormadan laf sokmadan bir süre idare etmen lazım

Söylediğim gibi sen istesende istemesende görüşüyorsunuz çünkü eşin istiyor o yüzden sen zevk almaya bak, kötü bişey söylediğinde onu duyma gülümse geç. haftasonu gelsin istemiyorsan perşeme günü ara çağır gelsin yemek yiyin o gece sizde kalsın ertesi gün sen işe gittiğinde oda evine gider ve hatfasonu daha gelemez bu sayede hem sen davet ettiğin için eşinin hoşuna gidecek hemde haftosunu kurtarmış olacaksın

Evt onuda yaptığım oldu cuma akşami çağırdım edim takıntılı hafta sonu gelsene pazar kahvaltı yaparız diyor. Gorumcem eşim kadar umursamiyor yalnızlığa alisacak herhafta sende bende olmaz diyor ama eşim öyle değil. Birkeresinde cuma gel c.tesi ... evde yok ağda yapicam dedim.geldi esimde demiş yarın gelseydinya pazar kahvalti yapardik yok demiş ....ağda yapacakmis.kizdi bana tabi sartmiymis o gün yapmam yada yan odada yapamiyormusum.bunu bile konu ettiler bana

Ben senin gibi olamadim hic bebek yüzünden de çıkamadım onunla hep kıskandım. Kadindan kizdan değil eğleniyor olmasını. Çıksın bakalım istediği kadar zaten vicdanda yapar bunu biliyorum.sen nerde oturuyorsun özelden yazar misin gerci ayni yerde olmamizin imkani yokta belki arkadaş oluruz burda bazi arkaslarda yazmış sagolsun ama zaten süs bebeği gibiyim bütün gün makyajim sacim ojem hep yapılı. Çoğu zaman eve bile gönderiyor beni popon çıkmış diye aslinda çok begeniyor ama söylemiyor asla

Son düzenleme:

Eşin de zor birisi valla. Yapacak bişey yok. Erkekler bizim gibi düşünmüyor maalesef senin haftasonunu onunla başbaşa geçirmek istediğini düşünmüyordur yanlış anlar yani.
Ya muhakkak beğeniyordur ama işte aranızda geçenlerden sonra söylemek içinden gelmiyordur muhtemelen. Senin yapman gereken şeyde zor bişey bir anda tamamen değişeceksin, herşeyi göz ardı edip sevecen, kıpır kıpır, eşine karşı içi kaynayan biri olman gerekiyor eşin öyle isityor ama bu da öyle beklediğin gibi bir günde olmaz zamana ihtiyacınız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…