Eşim beni sevmiyor

Aslinda ben istenilmek istiyorum.bircok kisi esimin ne kadar sansli oldugunu beni asla rahat birakmadigini dusunuyordur ama öyle olmamasi ilgimi çekiyor. Hergun istese keske bende olmaz desem zaten yapmam ama iki haftayi buluyor oda süper gecmiyor acikcasi.sadece cinsellikte değil sorunum esimdeki her anlamdaki degisiklik

İste biraz bu hisler sevilme ihtiyaci egoya dayaniyor bende senin gibi hissediyordum, sevilme ihtiyacimi zamanla bastirdim ama esimden sogudum sen umarim oyle olmazsin

İste biraz bu hisler sevilme ihtiyaci egoya dayaniyor bende senin gibi hissediyordum, sevilme ihtiyacimi zamanla bastirdim ama esimden sogudum sen umarim oyle olmazsin

Aynen istedigim cinsel birlesme değil sadece açık olacak ama onu kendimde hallederim istesem.ben yakinlasmak istiyorum ön sevisme olsa bitse ona bile razi olurum.ama bana dar kot bile giydirmeyen askili giydirmeyen pantolonlarin ustune muhakkak yelek tarzi bisey giymek zorunda birakan bu adam neden bu kadar soguk

Canim ayni isyerinde calisiyorsunuz sanirim? Bazi erkeklere bu kadar yakin olmak yaramiyor ki benim esime yaramadi gunde 15 dakika gormek yetti zamanla

Canim ayni isyerinde calisiyorsunuz sanirim? Bazi erkeklere bu kadar yakin olmak yaramiyor ki benim esime yaramadi gunde 15 dakika gormek yetti zamanla

Ya aslinda satis yapiyoruz keyifli olabiliyor ama kapidan kimse girmeyince gerginliklerde oluyor. Herkese memnun olduğunu söylüyor hatta bugun sigortami baslatmak icin basvuru yapti ki bir yil yapmayalim demistim

😝
Ya aslinda satis yapiyoruz keyifli olabiliyor ama kapidan kimse girmeyince gerginliklerde oluyor. Herkese memnun olduğunu söylüyor hatta bugun sigortami baslatmak icin basvuru yapti ki bir yil yapmayalim demistim
Canim bak erkek gun icinde esini ozlemeli bence yoksa surekli gorunce pek ozlemleri kalmiyor o da seni daha hafife almasina sebep oluyor

😝
Canim bak erkek gun icinde esini ozlemeli bence yoksa surekli gorunce pek ozlemleri kalmiyor o da seni daha hafife almasina sebep oluyor
Dogru özlemiyor ama daha oncede baska sikintilar oluyordu ben işi soruyordum geliri gideri kredi kartlarini kendisini sorguya cektigimi saniyordu simdi icindeyim isin kafamda rahat

bende eşimle 1 ay önce aılesı yüzünden tartıştık ve 1 ay bana çok soğuk dawrandı. arkasını donup yattı. doğru duzgun konuşmadı. ılgılenmedı. basta bende üstüne düştüm senın gıbı.ters teptti daha çok geri çekti.snra umursamadım bende ama saygı gosterdım .sewdıgı seylerı yaptm ve suan eskısı gıbıyız. sana tawsıyem kendını bıraz gerı cek ama abartmada.sewdıgı seylerı yap ama gözüne sokma yaptığını. sarılda deme. çok saçma hadı gel sarılalım. zorla yaptrmaya çalışma. sarılacak olsa sarılır zaten.

Sarilmiyor ama tam düzeliyor aramiz başka birsey çıkıyor. Bende sicaklik olsun istedim ama ters tepti

Birde mesela gece ciktiginda saat gec olunca arardim uyumazdim.iki gecedir gelmeden yatiyorum umursamamisim gibi tabi yine uyumuyorum bilmiyorum dogru tavir mi ama

sevmemek değilde devamlı beraber olduğunuz için biraz sıkılmış senden ve değişikli arıyoki belliki ve yaptıklarınız batıyo ona çok burun buruna olmaktan oluyo bunlar

Aynısını yasadım canım tecrübe olarak söylüyorum benim esimde aynısydı ne yaptım
Eve gelmeden hergün hazırlıklıydım duş alıp gınırdım hergün makyaj sacımı farklı yapardım mumlarla yada guzel şık masayla karsılardım
Ve iş sorunlar, guzelce yanına oturup askım cicim neyle hitap edıyorsan bugun nasılsın nasıl gecti işin günün dıyerek sorunlara getirip elini tutup ben sana guvenıyorum sen haledersin ben yanındayım derdim vs vs işte kısaca anlayışlı, sexsı, bakımlı, paylaşımcı olmak bende oldu darısı sana canım cok zor bılıyorum

İphon'e
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bıraz ayrı kalın ben yurtdışındayım mesala türkiye yanlız gittim ayrılık olsun dıye cok ıyı geliyor
Üstüne düşme bide fazla arama sıkma bogma gec kalsa bile anlayış göster o zamanla kendi farketcek sen sadece sabır gösterceksin onu onunla bırak senin eksikligini anlicaktır
Çünkü bunalımda sterste olabılır
Allah yardımcın oslun

İphon'e
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sevmemek değilde devamlı beraber olduğunuz için biraz sıkılmış senden ve değişikli arıyoki belliki ve yaptıklarınız batıyo ona çok burun buruna olmaktan oluyo bunlar
Aynen batıyor çok doğru tespit ettin.peki diyelim ki sık sık dışarı ciksa tepki vermeyeyim mi veya bi yere gitcek olsak annemde diyor ya laf ediyorum ya surat.bi sürü şey bizi bu duruma getirdi bir yildir boyleyiz.ayri kalmam zor dukkanda olmak zorunda yim

arada sen arada o yalnız dışarı çıkın erkekler çok bağımlı yaşamayı sevmiyo ve kadınlar gibi değil malesef biz sevdiklerimizden sıkılmıyoruz ama onlar çok çabuk sıkılıyo ve artık kaşının üstünde gözün var olayına dönüşüyo ve herşeyin batmaya başlıyo birbirinizi idare edin mesela bigün sençık dükkandan 1 kaç saatliğine bi gün o fala kafanız dağılsın stres atmış olursunuz dükkana bağlı kalmakta onu sıkmış olabilir

Arkadaşlar o kadar güzel açıklamış ki durumu. Erkekler malesef çok dipdibe olmaktan bir süre sonra sıkılıyorlar arada kendinizi özletmeniz lazım. Örneğin işyerinden bir kaç saatliğine arkadaşıma gidiyorum diye çıkın ya da alışverişe çıkın şu eksiğim var vs gibi sizi özlesin, kendinizde değişiklik yapın bu da size çok iyi gelecektir saçınızın rengini değiştirmek kestirmek yada yeni kıyafetler almak gibi. Ve en önemlisi dışarı çıktığında onu nerede kaldın diye aramayın ben de nişanlıma sürekli soruyordum neden aramadın neden haber vermedin diye bunalıyordu sonra aramamaya başladım ben sormadan kendi anlatmaya başladı ve hatta neden beni aramıyon diye kızıyordu. bunalan erkek yerine aramıyorum diye sitem eden erkek geldi yani bi rahat bırakın eşinizi zaten dip dibesiniz yanlış birşey yapma ihtimali de yok o yüzden daha fazla bunaltmayın. O bağırdığında ben de dayanamayıp bağırıyorum demişsiniz aynı şekilde ben de cevap veriyordum ve olay çok büyüyordu ikimizde alttan almıyorduk sonra ses etmedim o bağırdığında derin bir nefes çekip içimden sakin ol deyip kendimi yatıştırarak kendi kendimi tedavi ettim ve şu an daha problemsiz bir ilişkimiz var umarım kendimi anlatabilmişimdir iyi geceler

Arkadaş çevresinde değişiklik var mı?Benim de senin anlattığın gibi oldu sonra çevre değişti.Alkol girdi.Kadın girdi.vs vs.......Canını sıkmak istemiyorum ama her ihtimali göz önünde bulundur.

ya benim esim cinsellige merakli diye ne kadar cok uzulen bayan varmis, kk de bunu gordum. Niye bu kadar takiyorsunuz anlamiyorum acikcasi. Belki adamin cani cok ta istemiyordur. Belki gercekten de araniz bozuk oldugu icin size karsi arzulu deyildir. Illa guzelsiniz diye hemen pesinizden kosup size saldirmasi gerekmiyor ki, buna bu kadar uzulmeyin bence. belki de gercekten cinsellikle arasi yoktur.

Illa haftada iki uc kez sevismek mi gerekiyor ?

Annesini istemiyorum cok kavga ettik demissiniz, bunlar, baska kavgalar, isin stresi, belki bu yuzden adamin aklindaki en son sey sizinle sevismektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…