Hafta da bir normal değil mi. Abartmayin lütfen. Ne istiyorsunuz her gün mü. Bence siz gençliğinizin ve guzelliginizin küçük de gostermenizin de etkisi ile gozunuzde kendinizi fazla buyutmussunuz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İste biraz bu hisler sevilme ihtiyaci egoya dayaniyor bende senin gibi hissediyordum, sevilme ihtiyacimi zamanla bastirdim ama esimden sogudum sen umarim oyle olmazsin
Canim ayni isyerinde calisiyorsunuz sanirim? Bazi erkeklere bu kadar yakin olmak yaramiyor ki benim esime yaramadi gunde 15 dakika gormek yetti zamanla
Canim bak erkek gun icinde esini ozlemeli bence yoksa surekli gorunce pek ozlemleri kalmiyor o da seni daha hafife almasina sebep oluyorYa aslinda satis yapiyoruz keyifli olabiliyor ama kapidan kimse girmeyince gerginliklerde oluyor. Herkese memnun olduğunu söylüyor hatta bugun sigortami baslatmak icin basvuru yapti ki bir yil yapmayalim demistim
Dogru özlemiyor ama daha oncede baska sikintilar oluyordu ben işi soruyordum geliri gideri kredi kartlarini kendisini sorguya cektigimi saniyordu simdi icindeyim isin kafamda rahat😝
Canim bak erkek gun icinde esini ozlemeli bence yoksa surekli gorunce pek ozlemleri kalmiyor o da seni daha hafife almasina sebep oluyor
Sarilmiyor ama tam düzeliyor aramiz başka birsey çıkıyor. Bende sicaklik olsun istedim ama ters teptibende eşimle 1 ay önce aılesı yüzünden tartıştık ve 1 ay bana çok soğuk dawrandı. arkasını donup yattı. doğru duzgun konuşmadı. ılgılenmedı. basta bende üstüne düştüm senın gıbı.ters teptti daha çok geri çekti.snra umursamadım bende ama saygı gosterdım .sewdıgı seylerı yaptm ve suan eskısı gıbıyız. sana tawsıyem kendını bıraz gerı cek ama abartmada.sewdıgı seylerı yap ama gözüne sokma yaptığını. sarılda deme. çok saçma hadı gel sarılalım. zorla yaptrmaya çalışma. sarılacak olsa sarılır zaten.
evt ben öyle hissediyorum.5 yıllık evliyiz 4 yaşında oğlumuz var maddi manevi çok sıkıntılar çektik.3 yıl gurbette yanlız yaşadık 1 yıldır kendi dükkanımızı açtık hatta beraber çalışıyoruz.önceden sürekli öper hatta ısırırdı.sarılmadan uyumazdı üzülsem gözümün içine bakardı.şimdi çok farklı tartıştığımızda boşanmadan bahsediyor çok ağır laflar küfürler ediyor.dün akşam davete gittik bu arada gerçekten güzel olduğumu söylerler dükkanda beni öğrenci zannediyorlar 28 yaşındayım ama 22 gösteriyorum fiziyim kız zamanlarımdaki gibi herkes bir kere daha dönüp bakıyor.kv bile maşşallah dedi çok beğendi arabaya indik eşim annesine diyorki pek güzel geldin gözüme pek güzel olmuşsun bana zerre bişey yok.çok üzüldüm.hiç iltifat etmez.hep eleştiri yemeği beğenmez ev işimi beğenmez oğluma tavrımı beğenmez soru sorma şeklimi beğenmez vs vs.annesini pek istemiyorum bellide ediyorum o yüzdende çok kavgalarımız oldu annemi sana değişmem bile dedi bana o doğru tabide.çok sinirli en ufak bişey parlıyor bende ona çıkışıyorum köpek gibisin diyor bana o zamanda.alttan almayı beceremiyorum.ve cinsellik..haftada bir oda apar topar.geçen sordum niye öpmüyorsun cinsellik istemiyorsun falan diye hep ben mi yapıcam dedi.evt cilveyi bilmiyorum şapur şupur değilimdir onumu istiyor bilmiyorum.ilgi vermiyor bekliyorum.oda artık ilgi göstermiyor hiçç.kilodunda .... olduğunu görüyorum geceleri oluyor.öyle duş alayım derdide olmuyor farketmiyorum diyor.bi gün kıyafet giyindim hoşuna gitti.haftasına yine giyindim geri çevirdi ağladım gönlümü aldı yorgunmuş hasta gibiymiş.1 haftayı geçti hiç isteği yok.bense onu daha bir kere reddetmedim acaba ondan mı bana böyle davranıyor.elinin altında hazırım.bana işve cilve öğretin biraz kendime onu nasıl aşık edebilirim.çok ağırım yaşım dan ağır kanlıyım cıvıl cıvıl değilsin der.biryere otursak susup susup kalkarız.galiba birazda havalanmayayım diye bana böyle davranıyor.aldatma diye düşünmeyin 24 saat beraberiz teli bile hep önümde maiileri açık durur.çok üstüne düştüm aradım sordum hep bunalttım payım çok büyük ama şimdi nasıl geri toparlayabilirim.
İnsanın hergünü bir olmuyor canım ya
Aynen batıyor çok doğru tespit ettin.peki diyelim ki sık sık dışarı ciksa tepki vermeyeyim mi veya bi yere gitcek olsak annemde diyor ya laf ediyorum ya surat.bi sürü şey bizi bu duruma getirdi bir yildir boyleyiz.ayri kalmam zor dukkanda olmak zorunda yimsevmemek değilde devamlı beraber olduğunuz için biraz sıkılmış senden ve değişikli arıyoki belliki ve yaptıklarınız batıyo ona çok burun buruna olmaktan oluyo bunlar
Aynen batıyor çok doğru tespit ettin.peki diyelim ki sık sık dışarı ciksa tepki vermeyeyim mi veya bi yere gitcek olsak annemde diyor ya laf ediyorum ya surat.bi sürü şey bizi bu duruma getirdi bir yildir boyleyiz.ayri kalmam zor dukkanda olmak zorunda yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?