• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni sevmiyor

10 günde bir istiyor bu sana göre normal değil ama belki ona göre normaldir.

ben bu konularda çok sıkıntılar aşadım ve hepsini aştım çok şükür.

o nedenle bu tavsiyelerim.

çok ağladığımı biliyorum bu sebeplerden
Peki nasil astin sizdede durum hala aynimi birde ben cok fazla sexy kıyafet giydim ona hani o kapaklardaki bayanlar gibide oluyorum ama esim sanirim beni oyle görmekte istemiyor. Yani hep kendimi sundum hic yalvartmadim.bana bu süre normal degil cunku geceleri kilodunda oluyor. Yani istemsiz vücut atmak zorunda bende niye istekli davranmiyor diye kiziyorum icimden.nasil pesimden kosturabilirim sadece cinsellik icin degil.beraber çalışmak zorundayiz.bana bugün sevimlilik yapiyor çenen durmadi yine diyor.kendini hakli görüyor

Son düzenleme:
Bi an eltim sandim problem ayni cunku
Bi ay once anlatti bana dertlestik
Cocuklari annene birak yada kvalideye bize farketmez basbasa kalin dedim.gecelik giy sen yaklas dedim itiraz etti giymem hep geri ceviriyor yapamam dedi sen yap eger bu durumdan kurtulcaksaniz degmezmi bosanmak mi istiyosun nolcak dedim.tv seyrederken kucagina yat tahrik yerlerini bilirsin boynundan op tahrik et dedim.arabadayken musait ortamda op yaklas ,dirdir cok etme sikayet etme evde huzur ver kahve yap sohbet edin tv yi kapatin vs dedim itiraz etti hep ama
10 gun oldu bulusali
Derya duzeldik dediklerini yaptim istekli oldugumu belli edip tahrik edip biraktim o geldi dedi

Erkrkler duygularini cok brlli edemezler konusmayi sevmezler beceremezler bizim gibi.baska seye cani sikilip sanada anlatmiyodur maddi sikintilar var diyosun ondandir gurur yapiyodur sevmiyo deme uzme kendini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok fazla baskı kuruyorsunuz eşinizin üzerinde ters tepki yapıyor buda. Oluruna bırakın, laf sokmayın, adamı kendi haline bırakın. Bence siz de bu yaptıklarınızla eşinizin gözünde normal gözükmüyorsunuz. Kimse baskıdan hoşlanmaz veya bişeyleri birilerinin zoruyla yapmaktan hoşlanmaz. siz sürekli cinsellik konusunda baskı yaptığınız için eşiniz istese bile yapmıyordur, adım atmıyordur belki de. Bu konuyu tamamen kapatın bence, laf sokmalar, istemeler... Arkadaşların dediği gibi siz güzel geceliklerle uyuyun yalnız gecelikler ince askılı falan olsun öyle kışkırtıcı şeyler olmasın yani sırf ilişki olsun diye giyinmiş gibi olmayın. Ve biraz sabredin. 1 ay böyle davranın bakın herşey düzelecek. Ama gerçekten çok sabırlı olmalısınız kendinizi iyi kontrol etmelisiniz. Bi sinir anında veya kızgınlık anında bile adamı baskılamayın serbest bırakın ve cinsellik konusunda laf sokmayın sakın

Bi an eltim sandim problem ayni cunku
Bi ay once anlatti bana dertlestik
Cocuklari annene birak yada kvalideye bize farketmez basbasa kalin dedim.gecelik giy sen yaklas dedim itiraz etti giymem hep geri ceviriyor yapamam dedi sen yap eger bu durumdan kurtulcaksaniz degmezmi bosanmak mi istiyosun nolcak dedim.tv seyrederken kucagina yat tahrik yerlerini bilirsin boynundan op tahrik et dedim.arabadayken musait ortamda op yaklas ,dirdir cok etme sikayet etme evde huzur ver kahve yap sohbet edin tv yi kapatin vs dedim itiraz etti hep ama
10 gun oldu bulusali
Derya duzeldik dediklerini yaptim istekli oldugumu belli edip tahrik edip biraktim o geldi dedi

Erkrkler duygularini cok brlli edemezler konusmayi sevmezler beceremezler bizim gibi.baska seye cani sikilip sanada anlatmiyodur maddi sikintilar var diyosun ondandir gurur yapiyodur sevmiyo deme uzme kendini

İşte ben onlari yapmaktan biktim geri cevirdi ya egosunu mu tatmin ediyor anlamiyorum.aslinda biz önce aramizdaki problemleri halletsek gerisi gelecek ama.dukkandada mutfagimiz var dokunur hep bende sinir olurum hatta laf var icraat yok derim.sevdigine inanmiyorum zoraki evlilik sürdürüyor gibi geliyor bana.oyle bir gece yasatsam bile sonra yine ayni olacak

İşte ben onlari yapmaktan biktim geri cevirdi ya egosunu mu tatmin ediyor anlamiyorum.aslinda biz önce aramizdaki problemleri halletsek gerisi gelecek ama.dukkandada mutfagimiz var dokunur hep bende sinir olurum hatta laf var icraat yok derim.sevdigine inanmiyorum zoraki evlilik sürdürüyor gibi geliyor bana.oyle bir gece yasatsam bile sonra yine ayni olacak

Annesiyle aran iyi degilmis oda annesine duskun bi erkek buda etkiler.sinir oluyorum aradaki dengeyi kuramayan erkeklere esimde oyleydi duzeldi Allahtan.onun annesi diye sevmek zorunda degilsin tabi huzursuzluk cikarma yeter.annesi dolduruyomudur acaba?
Eskiden cinsellige duskun olup sonra isteksiz olmasi seni etkiliyorr tabi hep oyle olsaydi napayim boyle derdin sorunu kendinde aramazdin
Komsularim var burda biri dis gorunus olarak esinin yaninda teyzesi gibi duruyir adam acayip bakimli gecelik iccamasiri neler aliyomus gosterdi bana niye etikeyi var giymiyomusun dedigimde ben boyle seyler sevmem o seviyor aliyor giymiyorum ,ben geckizligimdan beri penye don giyiyorum uzun dedi gosterfide boxer yzunlugunda lastikli don ya.ama yanimizda arar hep kocasi askim napiyosun ozledim diye,cinsellikleride iyi anlatiyor yani bilmiyorum bu kadinlar napiyo kocalarina ama illa gecelik bakim ilgi gerekmiyor isteyen tapiyo pis temiz farketmes.hatta 3. Cocugu kocasi istiyor arkdas istemiyor sobali diye evi adam kombili ev bakiyo kendi evinden kiraya cikacaklar:eek:

cilveli olmak konusunda bende sıfırım.
insanın içöinden gelen bişi.
bizde eşimle tam tersi fazla gförüşümeiyoruz çocukmuş okulmuş dersmiş sonrada uyuyup kalıyorum.

herkesin ayrı bir derdi var.
ama benden size tavsiye üstüne çok gitmeyin isteyen zaten eninde sonunda geliyor.:27:

Çok fazla baskı kuruyorsunuz eşinizin üzerinde ters tepki yapıyor buda. Oluruna bırakın, laf sokmayın, adamı kendi haline bırakın. Bence siz de bu yaptıklarınızla eşinizin gözünde normal gözükmüyorsunuz. Kimse baskıdan hoşlanmaz veya bişeyleri birilerinin zoruyla yapmaktan hoşlanmaz. siz sürekli cinsellik konusunda baskı yaptığınız için eşiniz istese bile yapmıyordur, adım atmıyordur belki de. Bu konuyu tamamen kapatın bence, laf sokmalar, istemeler... Arkadaşların dediği gibi siz güzel geceliklerle uyuyun yalnız gecelikler ince askılı falan olsun öyle kışkırtıcı şeyler olmasın yani sırf ilişki olsun diye giyinmiş gibi olmayın. Ve biraz sabredin. 1 ay böyle davranın bakın herşey düzelecek. Ama gerçekten çok sabırlı olmalısınız kendinizi iyi kontrol etmelisiniz. Bi sinir anında veya kızgınlık anında bile adamı baskılamayın serbest bırakın ve cinsellik konusunda laf sokmayın sakın
Nasil normal gorunmuyorum hastalikli gibi mi.daha bunlar neki arkadasini bile arayip cok sık cagirma dedim oda yetistirdi tabi.cok Hatalar yaptim.haftada bir çık dedim iki oldumu surat yapiyor laf sokuyorum.para kisiyor ama disarida harciyor yada harcadinmi diye sorguluyorum ay kendim bile bunaldim yazarken nasıl vazgecicem bu huylarimdan

size taktik vericem ama biraz bel alti olabilir. yani yanlis anlamazsaniz bilgisayara gecince yazayim?

Nasil normal gorunmuyorum hastalikli gibi mi.daha bunlar neki arkadasini bile arayip cok sık cagirma dedim oda yetistirdi tabi.cok Hatalar yaptim.haftada bir çık dedim iki oldumu surat yapiyor laf sokuyorum.para kisiyor ama disarida harciyor yada harcadinmi diye sorguluyorum ay kendim bile bunaldim yazarken nasıl vazgecicem bu huylarimdan

Ay yok canım :) hastalıklı gibi değil, hani çok üstüne düşmen laf sokmaların falan ona normal gelmiyordur :)

Hah işte dediğim gibi biraz rahat bırakman lazım çok fazla baskılamışsın. Kendini sıkman lazım bir süre hatta bir süre değil bayaaa bi süre sıkmalısın ki bu huyundan vazgeçebilesin. Önce sabır... Eline falan not yaz "sıkma, bunaltma, laf sokma" gibi. Öyle durumlarda eline bakar susarsın. Üstüne gitmezsen rahatlar, üzerinde baskı olmadığını anlayınca sana yakınlaşır zaten. Sen bu dönemde sadece sevecen biri ol, sürekli güler yüz göster, sıcak davran. TV seyrederken mesela birden kalk yerinden git sarıl sıkı sık, öp sonra dön yerine gel. Ondan karşılık belkeme, bir-iki bu şekilde yap üçüncü de o gelecek görürsün :)

Ay yok canım :) hastalıklı gibi değil, hani çok üstüne düşmen laf sokmaların falan ona normal gelmiyordur :)

Hah işte dediğim gibi biraz rahat bırakman lazım çok fazla baskılamışsın. Kendini sıkman lazım bir süre hatta bir süre değil bayaaa bi süre sıkmalısın ki bu huyundan vazgeçebilesin. Önce sabır... Eline falan not yaz "sıkma, bunaltma, laf sokma" gibi. Öyle durumlarda eline bakar susarsın. Üstüne gitmezsen rahatlar, üzerinde baskı olmadığını anlayınca sana yakınlaşır zaten. Sen bu dönemde sadece sevecen biri ol, sürekli güler yüz göster, sıcak davran. TV seyrederken mesela birden kalk yerinden git sarıl sıkı sık, öp sonra dön yerine gel. Ondan karşılık belkeme, bir-iki bu şekilde yap üçüncü de o gelecek görürsün :)
Ayy iyiki varsiniz bunlari kimseyle paylasamiyorum.ben laf sokarsam cinsellikte sanki o kendini ispatlamak icin uğraşır diye düşünüyorum. Demekki ters tepiyor.mesela disari cikcak laf sokup surat yapiyorum isveyle cilveyle belki ikna ederim ama o anda sinirli bir yapimda var engel olamiyorum.dukkanda bile o bana bagirinca haksizsa bende bagiriyorum.sinirliyken üstüme gelme diyor ama Tutamıyorum ki

O dediklerini hep esim bana yapardi hatta sen niye beni hic öpmuyorsun derdi.bir gece ondan sonra yataga girmistim arkasi dönük bende döndüm ne kadar icime oturdu insan sarilir demisti.simdi umurunda bile değil.istiyorum onu bile yapmiyor.birde ben cok gururluyum yeni evliyken cinsellik istemiştim yorgunmus birdaha 5 yil demedim gecenlerde istedim oda sen niye baslatmiyorsun dediği icin ama yine geri cevirdi.giyinmemi degil oynasmak istiyor galiba cozemedim ki.simdi ben yine reddedilme korkusuyla yaklasmam gidip gidip opeyim uflar puflar istemem yan cebimemi diyor acaba.birde kadinlara karmasik derler

Son düzenleme:
Ayy iyiki varsiniz bunlari kimseyle paylasamiyorum.ben laf sokarsam cinsellikte sanki o kendini ispatlamak icin uğraşır diye düşünüyorum. Demekki ters tepiyor.mesela disari cikcak laf sokup surat yapiyorum isveyle cilveyle belki ikna ederim ama o anda sinirli bir yapimda var engel olamiyorum.dukkanda bile o bana bagirinca haksizsa bende bagiriyorum.sinirliyken üstüme gelme diyor ama Tutamıyorum ki

Bak orda ne doğru söyledin, işveyle cilveyle kesin kandırısın ama kendine engel olamıyorsun. Şimdi senin bu dönemde tek yapman gereken eşine değil kendine söz geçirmen. Kendine hakim olmayı öğrenince sorun kalmicaktır. Bide pes etme, mesela anlattın ya gece bana sarıl dedim sıcak dedi döndü yattı diye pes etme, ertesi gün sen sarıl. Hadi adam durup dururken böyle oldu desen bunları söylemem ama eşin bunalmış fazla üstüne düşmüşsün ters tepmiş o yüzden senin bişeyler yapman lazım. Sen arayı düzeltmeye bak :) İşveye cilveye hangi erkek karşı koyabilmiş ki :)

Benim eşim öyle mesela bana en başında söyledi "benimle kavga ederek bana bişey yaptıramazsın" diye. Ona göre davranıyorum bende, işve cilve tatlı sözle herşeyi hallediyorum :)):)

O dediklerini hep esim bana yapardi hatta sen niye beni hic öpmuyorsun derdi.bir gece ondan sonra yataga girmistim arkasi dönük bende döndüm ne kadar icime oturdu insan sarilir demisti.simdi umurunda bile değil.istiyorum onu bile yapmiyor.birde ben cok gururluyum yeni evliyken cinsellik istemiştim yorgunmus birdaha 5 yil demedim gecenlerde istedim oda sen niye baslatmiyorsun dediği icin ama yine geri cevirdi.giyinmemi degil oynasmak istiyor galiba cozemedim ki.simdi ben yine reddedilme korkusuyla yaklasmak gidip gidip opeyim uflar puflar istemem yan cebimemi diyor acaba.birde kadinlara karmasik derler

Ben de çok sırnaşık bi insan değilimdir, gidip öpmeler falan pek bana göre değildi ama evlendik eşim otururken birden kalkıp gelip sarılıyor öpüyor falan baktım bu adam böyle seviyor şimdi bende yapıyorum. Çünkü tek taraflı yapmaya devam ederse bi süre sonra karşılık göremediği için artık yapmaz. Sende sıcak olmalısın.
Cin-sellik istediğinde yorgun olup geri çevirdi ya mesela, normal bişey bu. Yani o erkek diye her teklife de balıklama atlayacak değil yorgun olabilir canı sıkkın olabilir. bunlar seni soğutmamalı, o gün istemedi ama ertesi gün ister. Ve sadece giyinmekle olmaz. pofuduk pijamalarınla bile gidip onu baştan çıkarabilirsin. Gidersin yanına şakalaşırsın dokumak tensel temaslar çok önemli, ensesini ellersin, saçlarının arasında dolaştırırsın ellerini, sarılırsın öpersin, etkilenir zaten :) giyinmesende halledersin sen bu işi :)

Bak orda ne doğru söyledin, işveyle cilveyle kesin kandırısın ama kendine engel olamıyorsun. Şimdi senin bu dönemde tek yapman gereken eşine değil kendine söz geçirmen. Kendine hakim olmayı öğrenince sorun kalmicaktır. Bide pes etme, mesela anlattın ya gece bana sarıl dedim sıcak dedi döndü yattı diye pes etme, ertesi gün sen sarıl. Hadi adam durup dururken böyle oldu desen bunları söylemem ama eşin bunalmış fazla üstüne düşmüşsün ters tepmiş o yüzden senin bişeyler yapman lazım. Sen arayı düzeltmeye bak :) İşveye cilveye hangi erkek karşı koyabilmiş ki :)

Benim eşim öyle mesela bana en başında söyledi "benimle kavga ederek bana bişey yaptıramazsın" diye. Ona göre davranıyorum bende, işve cilve tatlı sözle herşeyi hallediyorum :)):)
Ben birde benmerkezci bi insanim edimin gözü kimseyi görmesin isterim.annesine ettigi lafi bile kiskaniyorum kankisi var benim yanimda laf bulamiyor konusacak onunlayken susmuyor.pes etme dedin ya o bana sarilana kadar asla Yaklasmam.gurut yaparim.zorla yüzünü uzatır öp derdi bak yazdikca hatirliyorum.sogudu benden dun gece bosanmayi bile düşündüm yavruma Kıyamam

Ay canım yapma boşanılacak ne var. Biraz bazı şeylerin üstesinden gelmen lazım. Yani yabancı birine değil kocana yakın olacaksın. Kocana karşı yüzünü kızartacaksın ne var bunda. Bir yaparsın iki yaparsın ondan sonra zaten gerek kalmaz. Bence aranızın düzelmesi herşeyden daha önemli. Git bu akşam yukarıda bahsettiğim gibi tv seyrederken kalk git öp sarıl sev yanaklarını sık sonra dön yerine gel ondn bekleme. arası biraz geçsin ne biliyim 1 saat falan ay kanım kaynadı sana falan de git bi daha sarıl bak gör bişeylerin değiştiğini o an farkedeceksin

Mektup yaz esine
İnsan yuzyuze konusamadiklarini kaleme daha rahat doker.biz tartistihimizda ertesi gun mail yolluyorum orda cevaplasarak cozuyoruz.yanlis anladigimi okuyorum bikackere cvp yazmadan dusunuyorum cok ise yariyor

Ay canım yapma boşanılacak ne var. Biraz bazı şeylerin üstesinden gelmen lazım. Yani yabancı birine değil kocana yakın olacaksın. Kocana karşı yüzünü kızartacaksın ne var bunda. Bir yaparsın iki yaparsın ondan sonra zaten gerek kalmaz. Bence aranızın düzelmesi herşeyden daha önemli. Git bu akşam yukarıda bahsettiğim gibi tv seyrederken kalk git öp sarıl sev yanaklarını sık sonra dön yerine gel ondn bekleme. arası biraz geçsin ne biliyim 1 saat falan ay kanım kaynadı sana falan de git bi daha sarıl bak gör bişeylerin değiştiğini o an farkedeceksin
yorgunum der adam beni tersleyerek egolarini tatmin ediyor.bu aksam disarda olcak zaten aramamdan o kadar nefret etmiski bazen çocuk icin aryorum ters acıyor tel.kacta gelirsin nereye gideceksiniz sorarım oda bilmiyorum der.gercekten o anda karar veriyorlar ama soruyorum iste.kankasinin eside bi okadar rahat kiz gece onda geliyor eve çalışıyor belki ondan bazen haberi bile olmuyor hicbiseyden bozulmuyorda ama hic kavga ettiklerinide gormedim.

evt ben öyle hissediyorum.5 yıllık evliyiz 4 yaşında oğlumuz var maddi manevi çok sıkıntılar çektik.3 yıl gurbette yanlız yaşadık 1 yıldır kendi dükkanımızı açtık hatta beraber çalışıyoruz.önceden sürekli öper hatta ısırırdı.sarılmadan uyumazdı üzülsem gözümün içine bakardı.şimdi çok farklı tartıştığımızda boşanmadan bahsediyor çok ağır laflar küfürler ediyor.dün akşam davete gittik bu arada gerçekten güzel olduğumu söylerler dükkanda beni öğrenci zannediyorlar 28 yaşındayım ama 22 gösteriyorum fiziyim kız zamanlarımdaki gibi herkes bir kere daha dönüp bakıyor.kv bile maşşallah dedi çok beğendi arabaya indik eşim annesine diyorki pek güzel geldin gözüme pek güzel olmuşsun bana zerre bişey yok.çok üzüldüm.hiç iltifat etmez.hep eleştiri yemeği beğenmez ev işimi beğenmez oğluma tavrımı beğenmez soru sorma şeklimi beğenmez vs vs.annesini pek istemiyorum bellide ediyorum o yüzdende çok kavgalarımız oldu annemi sana değişmem bile dedi bana o doğru tabide.çok sinirli en ufak bişey parlıyor bende ona çıkışıyorum köpek gibisin diyor bana o zamanda.alttan almayı beceremiyorum.ve cinsellik..haftada bir oda apar topar.geçen sordum niye öpmüyorsun cinsellik istemiyorsun falan diye hep ben mi yapıcam dedi.evt cilveyi bilmiyorum şapur şupur değilimdir onumu istiyor bilmiyorum.ilgi vermiyor bekliyorum.oda artık ilgi göstermiyor hiçç.kilodunda .... olduğunu görüyorum geceleri oluyor.öyle duş alayım derdide olmuyor farketmiyorum diyor.bi gün kıyafet giyindim hoşuna gitti.haftasına yine giyindim geri çevirdi ağladım gönlümü aldı yorgunmuş hasta gibiymiş.1 haftayı geçti hiç isteği yok.bense onu daha bir kere reddetmedim acaba ondan mı bana böyle davranıyor.elinin altında hazırım.bana işve cilve öğretin biraz kendime onu nasıl aşık edebilirim.çok ağırım yaşım dan ağır kanlıyım cıvıl cıvıl değilsin der.biryere otursak susup susup kalkarız.galiba birazda havalanmayayım diye bana böyle davranıyor.aldatma diye düşünmeyin 24 saat beraberiz teli bile hep önümde maiileri açık durur.çok üstüne düştüm aradım sordum hep bunalttım payım çok büyük ama şimdi nasıl geri toparlayabilirim.

Hafta da bir normal değil mi. Abartmayin lütfen. Ne istiyorsunuz her gün mü. Bence siz gençliğinizin ve guzelliginizin küçük de gostermenizin de etkisi ile gozunuzde kendinizi fazla buyutmussunuz.

Back