- 29 Ağustos 2014
- 4.838
- 16.918
- 33
-
- Konu Sahibi Miraclessss
Sürekli benimle ilgilen demek yerine siz kendinizle ilgilenin. Yiyip icip bakımlı olup ilgiyi kendinize çevirin.Merhaba kk üyeleri.son yıllarda özellikle de son günlerde okadar ilgisizki eşim.evde olsa bizimle plan yapmaz kendi gezer gelir arkadaşlarını.bi yerlere gidelimmi desem hemen kendi ailesine gitmeyi planlar.sanki ben kimsesizim.gideyim ben ailemi özledim bir iki gün kalayım desem ben evdeyim ayıp ediyorsun der göndermek istemez gitsem iki gün suratı dogrulmaz.bir arada iken sohbet edemeyiz espiri yapsam gülmez iki beşlik bozalim desem sonuç kavgaya varır.son günlerde çocuklarımıza da parlıyor en küçük şeyde.artik eskisi gibi davranmiyosun ilgili değilsin dediğimde offf başlama yine der konuyu kapatir.artik akşam yemeğine beklemeyin calisicam iş yerinde demeye başladı.belki benden bekliyordur diye üstüne düşsem sanki kabahatli sorunlu benmişim gibi davranır.ve bu davranisim ters teper hep.ne yapayım inanın bilmiyorum artık.moralim bozuluyor aklıma ona konduramadigim şeyler geliyor artık.
Haklısın.hep saygılı davranmaya çalıştım.ama sanırım hep yanlış anlaşıldım bugüne kadar.saygi ve ipleri eline vermek gibiaileye gitmek için izin alırsanız böyle olur
biraz dil duruşlu olun
o ne yapıyosa siz iki katını yapın
sürekli şikayet etmek yerine kendiniz planlar yapın takmayın onu
Hayır çalışmıyorum malesef.çalışan kadınsınız çocuklarınızı da mahkeme size veriri ayrıca alamayacağınızı nerden çıkardınız?
Evet çok hemde çok haklısın.bunu daha önce teyit etmiştim.belkide ben kendimi saldım kendimi toparlamaliyim belkideSürekli benimle ilgilen demek yerine siz kendinizle ilgilenin. Yiyip icip bakımlı olup ilgiyi kendinize çevirin.
Evet ne yalan söyleyeyim aldatma geliyor aklıma.yakin zamanda açık açık sordum bile seni Allah a havale ediyorum
Bunun bahane olduğunun farkına varın. Bu şekilde zaten mutsuzlar. Çocuklar kendileri için hangisinin daha iyi olduğunu bilemez. Siz anne baba olarak onlara sahip çıkmak ve huzurlu bir yuva sağlamak zorundasınız. Gerekirse uzman destek alarak, gerekirse bosanarak. Çocuklar zaten farkında, mutsuzlar ve korkuyorlardir. Cesaretinizin olmamasını anlarım ama lütfen çocukları bahane etmeyin.Büyük evladım boşanan çiftlere bakıp üzülüyor onların çocuklarının yerine koyuyor bazen kendini.anne siz onlar gibi ayrilmazsiNiz degilmi diye soruyor
düşündürme o zaman deseydinizTabiki demezde sen böyle bir şeyi nasıl düşünürsün diye iki gün küstü bana.cok agirina gitmiş.
nasıl yani!! çocukların kimde kalacağına o mu karar verecekÇocuklarına çok düşkün bir ayrılık söz konusu olsa çocukları alabilmeyi aklımın kenarından bile geçirmem.vetmez biliyorum.daha bir tiskesi yok evlatlarına banada yok evlendik evleneli.ama o üste bastirmalari o laf dinlemeyisleri yada dinlemiyor görünmesi işte o mahvetti beni bugüne kadar.camasirdi bulasikti öyle konularda da baskıcı değil.onu savunuyor gibi görünmesin ama hiç eleştiriye açık olmayışı ne bilim kompleksli oluşu ve buna benzer şeyler işte sevgiyi belli etmeyisi aklıma gelenler yani
Ben panik atak hastasıyım malesefKesinlikle soguk davranin ,o size sorana kadar konusmayin . Uzun zaman gecti baktiniz sormuyor, guzelce konusmak istediginizi soyleyin once davranışının sebeplerini sorun ,sonra beklentilerini soyleyin .
Normal davranislar degil , siz de farkindasiniz. Ailenize sık sık gitmiyorsaniz, karıştırmayın.
Ve o size nasil davraniyorsa oyle davranin. Bu arada kendinize ekstra bakin( dikkatini cekin) birakin o sizi düşünsün.
Eger herkesin aklina gelen sey degilse bu soylediklerim etkili olur , diye düşünüyorum
Ben zaten bosanin yazmadı,yazdiklarini bir daha okuyun . Kararli olun .Ben panik atak hastasıyım malesefbir yere cikamaya cikamaya zamanla kalabalık ortamlarda bunalmaya hatta korkmaya başladım.bunun dışında bir sıkıntı yok.kolay ilac alabilmem icinde rapor cikariverdi.dr.iste bu sebepten mahkemede vermez bana diye düşünüyorum.elimi ayağımı çocuklarım bağlıyor her anlamda
Ne için havale ediyormuş sizi ALLAH'a acaba?Evet ne yalan söyleyeyim aldatma geliyor aklıma.yakin zamanda açık açık sordum bile seni Allah a havale ediyorum ded