Eşim beni sevmiyor hissediyorum 😔

aileye gitmek için izin alırsanız böyle olur
biraz dik duruşlu olun
o ne yapıyosa siz iki katını yapın
sürekli şikayet etmek yerine kendiniz planlar yapın takmayın onu

çalışan kadınsınız çocuklarınızı da mahkeme size veriri ayrıca alamayacağınızı nerden çıkardınız?

Sürekli benimle ilgilen demek yerine siz kendinizle ilgilenin. Yiyip icip bakımlı olup ilgiyi kendinize çevirin.

aileye gitmek için izin alırsanız böyle olur
biraz dil duruşlu olun
o ne yapıyosa siz iki katını yapın
sürekli şikayet etmek yerine kendiniz planlar yapın takmayın onu
Haklısın.hep saygılı davranmaya çalıştım.ama sanırım hep yanlış anlaşıldım bugüne kadar.saygi ve ipleri eline vermek gibi

Kimse de çıkıp ben seni aldatıyorum demez zaten o yüzden ne çok güvenin ne çok salın.Kendi de akşam yemeklerini bile veto etmis ailenizin yanina gitmenize mi laf ediyor,çok saçma.Hakkinizda hayırlısı.

Büyük evladım boşanan çiftlere bakıp üzülüyor onların çocuklarının yerine koyuyor bazen kendini.anne siz onlar gibi ayrilmazsiNiz degilmi diye soruyor
Bunun bahane olduğunun farkına varın. Bu şekilde zaten mutsuzlar. Çocuklar kendileri için hangisinin daha iyi olduğunu bilemez. Siz anne baba olarak onlara sahip çıkmak ve huzurlu bir yuva sağlamak zorundasınız. Gerekirse uzman destek alarak, gerekirse bosanarak. Çocuklar zaten farkında, mutsuzlar ve korkuyorlardir. Cesaretinizin olmamasını anlarım ama lütfen çocukları bahane etmeyin.

nasıl yani!! çocukların kimde kalacağına o mu karar verecek
mahkeme zaten size verir ona da öyle bakmak kalır

bu arada boşanan birçok erkek çocuk velayetini almıyor
sonuçta çalışıyor kime baktıracak çocukları

he tahmin ettiğimiz gibi sevgilisi falan varsa zaten istemez
bir daha evlenecek olursa da çocuklar onda olduğu için evlenmesi zorlaşır diye düşünür

Kesinlikle soguk davranin ,o size sorana kadar konusmayin . Uzun zaman gecti baktiniz sormuyor, guzelce konusmak istediginizi soyleyin once davranışının sebeplerini sorun ,sonra beklentilerini soyleyin .
Normal davranislar degil , siz de farkindasiniz. Ailenize sık sık gitmiyorsaniz, karıştırmayın.
Ve o size nasil davraniyorsa oyle davranin. Bu arada kendinize ekstra bakin( dikkatini cekin) birakin o sizi düşünsün.
Eger herkesin aklina gelen sey degilse bu soylediklerim etkili olur , diye düşünüyorum

Ben panik atak hastasıyım malesefbir yere cikamaya cikamaya zamanla kalabalık ortamlarda bunalmaya hatta korkmaya başladım.bunun dışında bir sıkıntı yok.kolay ilac alabilmem icinde rapor cikariverdi.dr.iste bu sebepten mahkemede vermez bana diye düşünüyorum.elimi ayağımı çocuklarım bağlıyor her anlamda

Ben zaten bosanin yazmadı,yazdiklarini bir daha okuyun . Kararli olun .
Bosamiyorsaniz , esinizi yok sayip , cocuklariniza ve kendinize odaklanin .

Evet ne yalan söyleyeyim aldatma geliyor aklıma.yakin zamanda açık açık sordum bile seni Allah a havale ediyorum ded
Ne için havale ediyormuş sizi ALLAH'a acaba?
Sizi ihmal eden ve içinize bu şüpheyi sokan o değil miymiş?
Etsin bakalım ALLAH'ın cevabı ne olacak..
Güzellikle konuşmayı deneyin bu psikolojide kalmanın ve ilgisizliğin sizi dibe ittiğini ve istemeden de olsa aklınıza kötü şeyler getirdiğini ve çok üzüldüğünüzü söyleyin ama güzel bir şekilde suçlamadan, bağırmadan, çağırmadan..
Bu pandemi süreci, ekonomik olumsuzluklar gibi durumlar da insanları zor psikolojilere soktu belki eşinizde bu tarz şeylerden etkilenmiştir ondan bu şekildedir.

Güzellikle konuştuğunuzda da size yine aksi bir cevap verirse o yokken daha mutluymuş gibi davranın ve çok yakın olmayın bir müddet biraz bakalım ne yapacak..

canım gerçekten üzücü bir durum ama güçlü olmak zorundasın çocukların için. onların bu yaşta böyle şeyler yaşaması da ilerde büyük travmalara sebep oluyor. Eşin bunu bilip ona göre davransın. varsa bir sorun oturup konuşsun. böyle belirsizlik insanı yorar. öyle beni aldatıyo musun gibi sorular sorulmamalı karşı tarafa. hissediyorsan zaten vardır. Kendin araştır şüpheleniyosan. öyle bir şey yakalarsan çık karşısına söyle. diğer türlü onun gözünde ezik görünürsün. sen güçlü görün ona karşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…