- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- Konu Sahibi Miraclessss
Yapma ya offfffÖyle guyada çalışıyordu hep seninki gibi .
Meğer iş saatlerinde bile kadını gezdiriyormus işten atıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapma ya offfffÖyle guyada çalışıyordu hep seninki gibi .
Meğer iş saatlerinde bile kadını gezdiriyormus işten atıldı
Cinsel hayatımızida askıya aldı kendileri.artik üstüme gelmiyor olursa olur olmazsa sorun yok modundaCinsel hayatınız nasıl merak ediyorum?
Of bune bee, boşa sen bunu. Zaten büyük ihtimalle aldatıyor, aldatmıyorsa da böyle bir adam ömür boyu çekilmez.Cinsel hayatımızida askıya aldı kendileri.artik üstüme gelmiyor olursa olur olmazsa sorun yok modunda
Ben olsam onun gibi davranırım komple sessiz kalırım umursamam belki anlar nasıl davrandığını sizinle plan yapmıyorsa sizde onsuz plan yapın kaldı ki ailenize giderken ne diye izin alicaksiniz ne haddine acaba haber de vermeyin görsün bakalım nasil oluyormuş ilgisizlik hem size hemde cocuklarina karşı yapması kabul edilemez bir şey sanki ailenizin evinden getirdiniz baba olmayı beceremiyorsa yapmasaydi madem bekarlık hayatına ozeniryosa evlenmeseydi hiç anlamıyorum böyle davranan insanları taviz vermeyin kendinizi de üzmeyin çünkü onun gram umru değilMerhaba kk üyeleri.son yıllarda özellikle de son günlerde okadar ilgisizki eşim.evde olsa bizimle plan yapmaz kendi gezer gelir arkadaşlarını.bi yerlere gidelimmi desem hemen kendi ailesine gitmeyi planlar.sanki ben kimsesizim.gideyim ben ailemi özledim bir iki gün kalayım desem ben evdeyim ayıp ediyorsun der göndermek istemez gitsem iki gün suratı dogrulmaz.bir arada iken sohbet edemeyiz espiri yapsam gülmez iki beşlik bozalim desem sonuç kavgaya varır.son günlerde çocuklarımıza da parlıyor en küçük şeyde.artik eskisi gibi davranmiyosun ilgili değilsin dediğimde offf başlama yine der konuyu kapatir.artik akşam yemeğine beklemeyin calisicam iş yerinde demeye başladı.belki benden bekliyordur diye üstüne düşsem sanki kabahatli sorunlu benmişim gibi davranır.ve bu davranisim ters teper hep.ne yapayım inanın bilmiyorum artık.moralim bozuluyor aklıma ona konduramadigim şeyler geliyor artık.
Bu böyle devam eder gibime geliyor. Ben bu evlilikte gidişat göremiyorum.Cinsel hayatımızida askıya aldı kendileri.artik üstüme gelmiyor olursa olur olmazsa sorun yok modunda
Cinsel hayatımızida askıya aldı kendileri.artik üstüme gelmiyor olursa olur olmazsa sorun yok modunda
Lütfen yanlış anlamayın. Bir konu açılınca genelde konu sahibinin eski konularına bakarım. 2017 den beri eşinizin size davranışı ve ilgisizliği için konu açmışsınız. 4 buçuk senede bir şey değişmemiş. Aslında çözüm belliBen banna sevgisinin bittiğini düşünüyorum sadece.yani ne bileyim zaten şunu aklım almıyor birlikte bişey yapamıyorsan hoslanmiyorsan karşındaki den neden hala biraradasin.bosanalim de sevgim bitti de neden hala uzatiyorsun karşındakine de eziyet ediyorsun.
Malesef.Çalışıyor musunuz?
Eskiden daha kötüydü annesinin yanından onun sözünden cikmazdi Bi nebze o günlere nazaran iyiLütfen yanlış anlamayın. Bir konu açılınca genelde konu sahibinin eski konularına bakarım. 2017 den beri eşinizin size davranışı ve ilgisizliği için konu açmışsınız. 4 buçuk senede bir şey değişmemiş. Aslında çözüm belli
nafakamı versin , ayrı ev tutup kiramı ödesin . çocuklarındanmı ayrı kalsın. çamaşırı bulaşığı kim yıkayacak . şimdi sevgilisis olsa bile ayrı iki kadın idare ediyor işete. yani boşanmak ona zararBen banna sevgisinin bittiğini düşünüyorum sadece.yani ne bileyim zaten şunu aklım almıyor birlikte bişey yapamıyorsan hoslanmiyorsan karşındaki den neden hala biraradasin.bosanalim de sevgim bitti de neden hala uzatiyorsun karşındakine de eziyet ediyorsun.
nasıl yani , hayır ne diyosun sen demedi mi?Evet ne yalan söyleyeyim aldatma geliyor aklıma.yakin zamanda açık açık sordum bile seni Allah a havale ediyorum ded
siz neden bu duruma katlanıyorsunuz? sizi boşamasını mı beklyirosunuz ?Ben banna sevgisinin bittiğini düşünüyorum sadece.yani ne bileyim zaten şunu aklım almıyor birlikte bişey yapamıyorsan hoslanmiyorsan karşındaki den neden hala biraradasin.bosanalim de sevgim bitti de neden hala uzatiyorsun karşındakine de eziyet ediyorsun.
Çocuklarına çok düşkün bir ayrılık söz konusu olsa çocukları alabilmeyi aklımın kenarından bile geçirmem.vetmez biliyorum.daha bir tiskesi yok evlatlarına banada yok evlendik evleneli.ama o üste bastirmalari o laf dinlemeyisleri yada dinlemiyor görünmesi işte o mahvetti beni bugüne kadar.camasirdi bulasikti öyle konularda da baskıcı değil.onu savunuyor gibi görünmesin ama hiç eleştiriye açık olmayışı ne bilim kompleksli oluşu ve buna benzer şeyler işte sevgiyi belli etmeyisi aklıma gelenler yaninafakamı versin , ayrı ev tutup kiramı ödesin . çocuklarındanmı ayrı kalsın. çamaşırı bulaşığı kim yıkayacak . şimdi sevgilisis olsa bile ayrı iki kadın idare ediyor işete. yani boşanmak ona zarar
Büyük evladım boşanan çiftlere bakıp üzülüyor onların çocuklarının yerine koyuyor bazen kendini.anne siz onlar gibi ayrilmazsiNiz degilmi diye soruyorsiz neden bu duruma katlanıyorsunuz? sizi boşamasını mı beklyirosunuz ?
Belki yanlış anlıyorum dur belki çok beklenti içine giriyorumdur özelliklede çocuklarım anne baba özlemi çekmesin diyedir belkide.kimsenin vebaline girmek istemiyorum gelecekse ilk hamle ondan gelsin diye bekliyorum.aldigim karardan pişman olurum diye korkuyorum.gelecegimden korkuyorum herşeyin daha kötü olmasından buna benzer düşünce ve kaygılarım var malesefsiz neden bu duruma katlanıyorsunuz? sizi boşamasını mı beklyirosunuz ?