Eşim beni sevmiyor hissediyorum 😔

İlla ki aldatıyor demiyorum
Ama sevgisi bittiyse aldatacaktir da biliyorsun
Sen gözünü açık tut
Telefonunu kurcala iş yerinden sorustur ya da telefonuna takip programj kur.

Yada direkt al karşına konuş
Ben babamın evine gidiyorum şunlardan şunlardan bıktım diye belirt

Cinsel hayatımızida askıya aldı kendileri.artik üstüme gelmiyor olursa olur olmazsa sorun yok modunda
Of bune bee, boşa sen bunu. Zaten büyük ihtimalle aldatıyor, aldatmıyorsa da böyle bir adam ömür boyu çekilmez.

Merhaba kk üyeleri.son yıllarda özellikle de son günlerde okadar ilgisizki eşim.evde olsa bizimle plan yapmaz kendi gezer gelir arkadaşlarını.bi yerlere gidelimmi desem hemen kendi ailesine gitmeyi planlar.sanki ben kimsesizim.gideyim ben ailemi özledim bir iki gün kalayım desem ben evdeyim ayıp ediyorsun der göndermek istemez gitsem iki gün suratı dogrulmaz.bir arada iken sohbet edemeyiz espiri yapsam gülmez iki beşlik bozalim desem sonuç kavgaya varır.son günlerde çocuklarımıza da parlıyor en küçük şeyde.artik eskisi gibi davranmiyosun ilgili değilsin dediğimde offf başlama yine der konuyu kapatir.artik akşam yemeğine beklemeyin calisicam iş yerinde demeye başladı.belki benden bekliyordur diye üstüne düşsem sanki kabahatli sorunlu benmişim gibi davranır.ve bu davranisim ters teper hep.ne yapayım inanın bilmiyorum artık.moralim bozuluyor aklıma ona konduramadigim şeyler geliyor artık.😔
Ben olsam onun gibi davranırım komple sessiz kalırım umursamam belki anlar nasıl davrandığını sizinle plan yapmıyorsa sizde onsuz plan yapın kaldı ki ailenize giderken ne diye izin alicaksiniz ne haddine acaba haber de vermeyin görsün bakalım nasil oluyormuş ilgisizlik hem size hemde cocuklarina karşı yapması kabul edilemez bir şey sanki ailenizin evinden getirdiniz baba olmayı beceremiyorsa yapmasaydi madem bekarlık hayatına ozeniryosa evlenmeseydi hiç anlamıyorum böyle davranan insanları taviz vermeyin kendinizi de üzmeyin çünkü onun gram umru değil

Kondurulmayacak bi tarafi kalmamis. Varliginizdan mutlu degil gibi tarif etmissiniz. Bu kadar istememezlik anca baska birine karsi bisey hissederken olur ya da dediğiniz gibi hic sevmiosa her şeyiniz batar.

Son düzenleme:
Sizin bu adamdan boşanma imkanınız var mı? Zira butuuun hayatınız bu adamın keyfine bağlı, cinselliginiz onun isteğine göre, kendisiyle hiçbir şekilde iletişim kuramiyo hiçbir şekilde sıkıntılarınızı iletemiyosunuz, umursamiyo. Konu daha aldatmaya gelmeden, kulakları karşısındakine bu kadar kapalı biriyle bi ömür geçirmek ne kadar zordur onu düşündüm. Herşeyden önce bu bi boşanma sebebi bence.

Ben banna sevgisinin bittiğini düşünüyorum sadece.yani ne bileyim zaten şunu aklım almıyor birlikte bişey yapamıyorsan hoslanmiyorsan karşındaki den neden hala biraradasin.bosanalim de sevgim bitti de neden hala uzatiyorsun karşındakine de eziyet ediyorsun.
Lütfen yanlış anlamayın. Bir konu açılınca genelde konu sahibinin eski konularına bakarım. 2017 den beri eşinizin size davranışı ve ilgisizliği için konu açmışsınız. 4 buçuk senede bir şey değişmemiş. Aslında çözüm belli

Konduramadığınız eylem aldatmak sanırım. Umarım o alçaklığı yapmıyordur;ama aldatmıyorsa bile aldatması yakındır. Sizi üzmek istemem ama o potansiyeli gördüm :110:

Ki oraya gelene kadar ortada cinsel paylaşımın bile doğru dürüst kalmadığı, sizi yok sayabilen bir adamı siz boşamalısınız.

İletişimsizlik zaten en büyük probleminiz. İşte insan bir şeyleri çözmeye gönüllü olacak ki konuşabilesiniz;adam size konuşma hakkı bile tanımıyor, offla puffla konuyu kapat. Oh ne âlâ!

Lütfen yanlış anlamayın. Bir konu açılınca genelde konu sahibinin eski konularına bakarım. 2017 den beri eşinizin size davranışı ve ilgisizliği için konu açmışsınız. 4 buçuk senede bir şey değişmemiş. Aslında çözüm belli
Eskiden daha kötüydü annesinin yanından onun sözünden cikmazdi Bi nebze o günlere nazaran iyi

Ben banna sevgisinin bittiğini düşünüyorum sadece.yani ne bileyim zaten şunu aklım almıyor birlikte bişey yapamıyorsan hoslanmiyorsan karşındaki den neden hala biraradasin.bosanalim de sevgim bitti de neden hala uzatiyorsun karşındakine de eziyet ediyorsun.
nafakamı versin , ayrı ev tutup kiramı ödesin . çocuklarındanmı ayrı kalsın. çamaşırı bulaşığı kim yıkayacak . şimdi sevgilisis olsa bile ayrı iki kadın idare ediyor işete. yani boşanmak ona zarar

siz neden bu duruma katlanıyorsunuz? sizi boşamasını mı beklyirosunuz ?

nafakamı versin , ayrı ev tutup kiramı ödesin . çocuklarındanmı ayrı kalsın. çamaşırı bulaşığı kim yıkayacak . şimdi sevgilisis olsa bile ayrı iki kadın idare ediyor işete. yani boşanmak ona zarar
Çocuklarına çok düşkün bir ayrılık söz konusu olsa çocukları alabilmeyi aklımın kenarından bile geçirmem.vetmez biliyorum.daha bir tiskesi yok evlatlarına banada yok evlendik evleneli.ama o üste bastirmalari o laf dinlemeyisleri yada dinlemiyor görünmesi işte o mahvetti beni bugüne kadar.camasirdi bulasikti öyle konularda da baskıcı değil.onu savunuyor gibi görünmesin ama hiç eleştiriye açık olmayışı ne bilim kompleksli oluşu ve buna benzer şeyler işte sevgiyi belli etmeyisi aklıma gelenler yani

siz neden bu duruma katlanıyorsunuz? sizi boşamasını mı beklyirosunuz ?
Belki yanlış anlıyorum dur belki çok beklenti içine giriyorumdur özelliklede çocuklarım anne baba özlemi çekmesin diyedir belkide.kimsenin vebaline girmek istemiyorum gelecekse ilk hamle ondan gelsin diye bekliyorum.aldigim karardan pişman olurum diye korkuyorum.gelecegimden korkuyorum herşeyin daha kötü olmasından buna benzer düşünce ve kaygılarım var malesef

X