- 28 Haziran 2021
- 65
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi cemregenc8
-
EVET OKUYORUM SAOLUNVajinismusun etkisi vardır bence. Bence iletisiminizi güçlendirin. Ne hissettiğini ne kadar üzgün olduğunu bahset belki yumuşar. Sözlüğü oku vajinismusu yenenlerin hikayeleri var. Onların yöntemlerini uygula.
evlendım hersey iş maddıyat degıl evıne bakabılcegne ınandıgım ıcın evlendım evıne bakıyor gercekten çalısıyor düzenlı degıl sadece . şuan kımın dogru ısı var kı herkes ıssızAbi için başınız sağ olsun.
Düzenli bir işi olmayan adamla neden evlendiniz?
her ınsan bıbırınden farklı ben sadece travmada oldugu ıcın soruyorum yasayan yada daha bılgılı bırılerı olur dıye? farkı var derkenYola getirmeye çalışacağınız bir insanla niye evlendiniz?
Adam böyleymiş, hep farkınız varmış zaten.
her zaman kötü degılzı yalnz her evlılık 4 4 lukmuBence cok yanlis yapmışsınız boyle bir es secmissiniz. Neresinden tutsam elimde kaliyor. Ne diycem bilemedim, pek bir çözüm yolu göremiyorum Allah yardım etsin
Hımmm...evlendım hersey iş maddıyat degıl evıne bakabılcegne ınandıgım ıcın evlendım evıne bakıyor gercekten çalısıyor düzenlı degıl sadece . şuan kımın dogru ısı var kı herkes ıssız
Hic kimsenin 4 4luk degil ama sizde eğitim durumu eşit değil, duzgun isi yok. Siddete meyilli, tehdit var, surekli kavga var. Bunlarla 2 4 luk bile zor olur. Eğitim durumu degil ama diğerleri cok ciddi sorunlarher zaman kötü degılzı yalnz her evlılık 4 4 lukmu
herkes okuyamıyor malesef okuyupda evde bos oturan cok ınsan var onu demek ıstedım .teşekkürlerHımmm...
Çok farklı bakış açınız varmış.
Neyse.
Mutluluklar diliyorum.
evet size bu durumda katılıyorum. benım vajınısmus olmam abısını kaybetmesı bunu cok etkıledı eskıden böyle bırı degıldı ? kım evlenır böyle bı ınsanla bende kaldım ortada ısteHic kimsenin 4 4luk degil ama sizde eğitim durumu eşit değil, duzgun isi yok. Siddete meyilli, tehdit var, surekli kavga var. Bunlarla 2 4 luk bile zor olur. Eğitim durumu degil ama diğerleri cok ciddi sorunlar
Allah yardım etsin demekten başka birsey diyemiyorum. Aile danismanini deneyin, bu durumda insanlar size sadece ayrilin diyebilir. Siz esinle sorunlarinizi anca öyle çözebilirsiniz. Cunku malesef ben bile boşanin derim siddet diyinceevet size bu durumda katılıyorum. benım vajınısmus olmam abısını kaybetmesı bunu cok etkıledı eskıden böyle bırı degıldı ? kım evlenır böyle bı ınsanla bende kaldım ortada ıste
haklısınız hemen ayrılın bosanınAllah yardım etsin demekten başka birsey diyemiyorum. Aile danismanini deneyin, bu durumda insanlar size sadece ayrilin diyebilir. Siz esinle sorunlarinizi anca öyle çözebilirsiniz. Cunku malesef ben bile boşanin derim siddet diyince
Bu savunma üslubu ile boşuna başlık açmışsınız:) Mutluluklar:)herkes okuyamıyor malesef okuyupda evde bos oturan cok ınsan var onu demek ıstedım .teşekkürler
savunma değil gördüklerimBu savunma üslubu ile boşuna başlık açmışsınız:) Mutluluklar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?