- Konu Sahibi gelinciK8787
-
Bana kızmayın ama ben bunun bastan nasıl alıştırırsan oyle gittiğine inananlardanim. Sadece yemek konusunda degil her seyde .
Gerçi sunu kabul etmek lazım benim esim yemek secmez, beğenmediği yemek nadiren olur, onda da sesini çıkarmadan yer, kalkar.
İlk evlendiğimiz aylar her gün çeşitli yemekler yapar, özenir bezenirdim. Temizlikte de oyle. Ve yogun çalışıyordum aynı saatlerde eve geliyorduk.
Baktım ben böyle yaptıkca esim daha cok mizmizlanmaya kusur bulmaya başladı.
Çok tartıştık ta bu durumlara.
Bir kaç ay olmuştu evleneli, ben taktik değiştirdim. Her aksam yemek yapmadım, ya da arayıp canım yemek yapmak istemiyor, dışarda yiyelim, kahvaltı yapalım falan diye bahane ürettim. Yemek yaptıysam da sofrayı cilveyle, başla ona hatırlattım:)
Temizlik konusunda da kadın almaya başladım.
Simdi hala oyle devam ediyoruz, canım istemedi deyip yemek yapmıyorum, ev onu rahatsız ettigi anda hemen kadını çağırıyorum :)
Anladımki erkeklerin her istediğini yapmayacaksın , verdikce istiyorlar :)
valla kendı konumda yerden yere vurdugum kocamdan bu konuda hiç laf duymadım
kahvaltı hazırlamam evde dogru dürüst yemek yapmam.
haftasonu bıle bazen hiç ugrasamam git corn flakes ye dıyorum
yada akşamları git dolapta meyve var onu ye diyorum:)
zaten mevzumuz kılo oldugu için oda bayıla bayıla yiyor:)
aman karım yemesinde bende aç kalmaya razıyım diye:)
bende bizimkinin yüzünden balık yemeğe hasretim adam eve sokturmuyo
Bana kızmayın ama ben bunun bastan nasıl alıştırırsan oyle gittiğine inananlardanim. Sadece yemek konusunda degil her seyde .
Gerçi sunu kabul etmek lazım benim esim yemek secmez, beğenmediği yemek nadiren olur, onda da sesini çıkarmadan yer, kalkar.
İlk evlendiğimiz aylar her gün çeşitli yemekler yapar, özenir bezenirdim. Temizlikte de oyle. Ve yogun çalışıyordum aynı saatlerde eve geliyorduk.
Baktım ben böyle yaptıkca esim daha cok mizmizlanmaya kusur bulmaya başladı.
Çok tartıştık ta bu durumlara.
Bir kaç ay olmuştu evleneli, ben taktik değiştirdim. Her aksam yemek yapmadım, ya da arayıp canım yemek yapmak istemiyor, dışarda yiyelim, kahvaltı yapalım falan diye bahane ürettim. Yemek yaptıysam da sofrayı cilveyle, başla ona hatırlattım:)
Temizlik konusunda da kadın almaya başladım.
Simdi hala oyle devam ediyoruz, canım istemedi deyip yemek yapmıyorum, ev onu rahatsız ettigi anda hemen kadını çağırıyorum :)
Anladımki erkeklerin her istediğini yapmayacaksın , verdikce istiyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?