How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Eşim beni deli ediyor!!!

Bana kızmayın ama ben bunun bastan nasıl alıştırırsan oyle gittiğine inananlardanim. Sadece yemek konusunda degil her seyde .
Gerçi sunu kabul etmek lazım benim esim yemek secmez, beğenmediği yemek nadiren olur, onda da sesini çıkarmadan yer, kalkar.
İlk evlendiğimiz aylar her gün çeşitli yemekler yapar, özenir bezenirdim. Temizlikte de oyle. Ve yogun çalışıyordum aynı saatlerde eve geliyorduk.
Baktım ben böyle yaptıkca esim daha cok mizmizlanmaya kusur bulmaya başladı.
Çok tartıştık ta bu durumlara.
Bir kaç ay olmuştu evleneli, ben taktik değiştirdim. Her aksam yemek yapmadım, ya da arayıp canım yemek yapmak istemiyor, dışarda yiyelim, kahvaltı yapalım falan diye bahane ürettim. Yemek yaptıysam da sofrayı cilveyle, başla ona hatırlattım:)
Temizlik konusunda da kadın almaya başladım.
Simdi hala oyle devam ediyoruz, canım istemedi deyip yemek yapmıyorum, ev onu rahatsız ettigi anda hemen kadını çağırıyorum :)
Anladımki erkeklerin her istediğini yapmayacaksın , verdikce istiyorlar :)

Bana kızmayın ama ben bunun bastan nasıl alıştırırsan oyle gittiğine inananlardanim. Sadece yemek konusunda degil her seyde .
Gerçi sunu kabul etmek lazım benim esim yemek secmez, beğenmediği yemek nadiren olur, onda da sesini çıkarmadan yer, kalkar.
İlk evlendiğimiz aylar her gün çeşitli yemekler yapar, özenir bezenirdim. Temizlikte de oyle. Ve yogun çalışıyordum aynı saatlerde eve geliyorduk.
Bir kaç ay olmuştu evleneli, ben taktik değiştirdim. Her aksam yemek yapmadım, ya da arayıp canım yemek yapmak istemiyor, dışarda yiyelim, kahvaltı yapalım falan diye bahane ürettim. Yemek yaptıysam da sofrayı cilveyle, başla ona hatırlattım:)
Simdi hala oyle devam ediyoruz, canım istemedi deyip yemek yapmıyorum, ev onu rahatsız ettigi anda hemen kadını çağırıyorum :)

Ben de bu çocuk isteği,yemek seçme seçmeme vs gibi konuların evlenmeden önce konuşulup göz önünde bulundurulması gerektiğine inanıyorum ki sonradan çıkan sürprizler bizi hayatımızdan bezdirmesin...:34:

valla kendı konumda yerden yere vurdugum kocamdan bu konuda hiç laf duymadım
kahvaltı hazırlamam evde dogru dürüst yemek yapmam.
haftasonu bıle bazen hiç ugrasamam git corn flakes ye dıyorum
yada akşamları git dolapta meyve var onu ye diyorum:)
zaten mevzumuz kılo oldugu için oda bayıla bayıla yiyor:)
aman karım yemesinde bende aç kalmaya razıyım diye:)

valla kendı konumda yerden yere vurdugum kocamdan bu konuda hiç laf duymadım
kahvaltı hazırlamam evde dogru dürüst yemek yapmam.
haftasonu bıle bazen hiç ugrasamam git corn flakes ye dıyorum
yada akşamları git dolapta meyve var onu ye diyorum:)
zaten mevzumuz kılo oldugu için oda bayıla bayıla yiyor:)
aman karım yemesinde bende aç kalmaya razıyım diye:)

bak arkadaşım şikayet ediyodun kilo takıntısının işe yarıyan yönleride varmış...
zaten yedirme okadar üzerine geliyoya biraz ac dursun belki halsizlikten sana saramaz....

bende bizimkinin yüzünden balık yemeğe hasretim adam eve sokturmuyo

arkadaşım piknik tüpüyle balkonda pişir ruhu duymaz o yokke ye bitir takılma balık çok faydalı...
off bayramda karadenize gidicem herkez et isteyecek ben balıga saldıracam hamsi palamut mezgit ne bulursam kocamanda yesil salata nasıl özledim ya anlatamam....

Son düzenleme:
canımm birşeyleri baştan alıştırmamak lazım bnim eşimde sevmez sebze filan çokda ayırt ediyor ve bende çalışıyorum ama hiç bi sabah kalkıpta kahvaltı hazırlamadım biliyorumki sabah sabh yemeyecek sebze yemeklerinide önce bol etli yaptım alışana kadar sonra azar azar et oranını düşürdüm ve zamanla kendim ona alıştırdım birşeyleri ıspanak pırasa yemeyen adam bunları yer oldu değişik şekillerde yapmaya çalşışınca alışacaktır ve kendine çok az istediğinden yap ona sevdiğinden birbiriniz aynı yemeği yemek zorunda değilsinizki bende diyetteyim mesela eşim tereyağsız yemek yemez zeytinyağıyla yaparım yemeği kendiminkini ayırır onun yemeğine tekrar tereyağlı terbiye yaparımm kafana takma bişeyleri değişklikler üretmeye çalış vee onunla oturup sakin bir dillee sıkıntını anlat tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır :)

Benim kocamda yer yer yer...Korkuyorum bir gün benide iyicek:52:sevmedigi sey azdir sevmesede yinede yer:53:mesela kocaaaa bir tencere kuru fasulye yaparim ertesi gun yemeyi daha cok severim ben kuru fasulyeyi ama inanin ki o tencereden bi kasik kalmaz ertesi gune ne kadar cok yapsam o kadar cok yer:56:ve o yemesine göre bide kilo almaz en sinir olanida bu sanirim:24:

arkadaşımm sana bu konuda sonuna kadar katılşıyorummm çok fazla k...ç kaldırmamak gerekiyorr

benim kocam seçmez ne warsa onu yer:)hatta biber dolması filan sevmezdi.ben de bayılırım etli biber dolmasına arada canım çeker yaparım alıştırdım ben benimde kayınvalidem şaşırıyo bekarken yemezdi diyo eee mecbur yiyecek.ama ben hep sölerim ne pişirrmişsem o bitecek başka yolu yokkk:)))yaşasın kötülük:)))

malesef bu konuda bende çok dertliyim....
hiç sevmediği ve yemediği şeyler, sebze yemekleri, kızartmalar, (patates dahil) pilav, çorba, menemen, hamurlu tatlılar vs vs.. bu liste uzar gider
severek yediği sadece et, köfte, baklagil, balık, salata... bıktım bende bu durumdan... ama artık bi anlaşma yaptık... ben ne pişirirsem ondan yicek... dün yeşil fasülye yaptım, bi yemek kaşığı koydu tabağa, onu yedi... :))

Yok hayir secmez yemek.:nazar::nazar::nazar:

calistigim icin eger o erken ciktiysa bana yemek hazirlar,veya ikimiz ayni zamanda eve gelirsek beraber hazirlariz biseyler.

Ama hic öyle kizmak vs olmaz mesela yemek yapamasam calismadigim zaman bile.

ama cani birsey isteyincede zaten der yaparmisin bugün o yemegi,canim cok cekti.

bence hic alistirma öyle.

hayati paylasmak icin evlendiniz sonucta.

Hadi hep et yemekleri masraflı olur da börek yapmakta bişey yok ki.. Çabucak yaparsın.. Yiyeceği börak - poğaça olsun.. Yanına da çay yap gitsin..

sen de önüne hergün makarna koy yesin. bu ne anlayışsızlık üstelik çalışıyorsun. bak bir kaç gün önüne yemek koyma bak nasıl yiyecek o zaman.

benimki de yemek seçer keşke tek eşim olsa üç kızım var onlarda seçerler üstelik iştahları da yok az yiyorlar ama onu da seçiyorlar:23:ben de bıktım ne yapsam diye düşünmekten :19:sen çalışıyorsun da sana daha zordur eşinin değişeceğini sanmam ama tatlılıkla alıştırmaya çalış şansını dene bakalım:44:

Kesinlikle şımartmamak gerekiyor. Bi arkadasımız onceden konuşulmalı demiş ama konuşmak degil zamanla egiterek, ayarı vermek gerekir :)
Erkekler her konuda verdikce isteyen tipler.
Kocamı cok cok seviyorum, cok aşığım ama yine de onun nazına gezemem.
Beğenmezse yemesin banane

Bugünden tezi yok, bir gün patlıcan bir gün karnıbahar başka günde diğer sebzeleri yapacağım.. 3,4 gün böyle devam edeceğim canı isterse yemesin...İşede yemek filan katmıycam ne yerse yesin.. İyice sinir etti beni,her gün iki çeşit yemek buluyor birde bulanıyor... Yaptığım salatayı bile yemiyor neymiş otlu salataları sevmezmiş..Hep yarısı çöpe gidiyordu. Dün kızdım salatafilan yapmadım bu defada salata soruyor.. Yok sana salata dedim içimden ye turşunu otur yerinee , oda yedi mecburen turşuyu :D

Son düzenleme:
valla kızlar nişanlılık dönemlerini dolu dolu geçirmek önemli çünkü evliliğe hazırlık aşamasıdır nişanlılık benim nişanlımda çok yemek seçerdi ama artık yemediği ne varsa yiyor hususi yemeğe çağırıyorum ve sevmediği bişi yapıyorum ama anlamıyacağı tarzda yediriyorum mesela kerevizi ağzına sürmezdi çiğ salatasını yaptım kereviz olduğunu anlamadı bile kabak yemez pirinçli böreğini yaptım yedirdim ve ikimizde çalışan insanız benden yapamıyacağım şeyleri isteme falan diye işliyorum sürekli önüne ne konulursa yiyeceksin diyorum ama tabi tatlı bir dille:9::9: evliliği kolaylaştırmak biz kadınların üzerine düşüyo malesef:31:

Benim eşimde çok çok seçici canım. Sadece et yiyor. Sebze yemeklerini asla yemez. Her gün et yapıyorum. Pirzola ağırlıklı, köfte ve arada bir balık ve tavuk. Yediklerini ızgara da yada yağda hafif kızartıyorum. Bunun yanında çok az olarak çorba, salata felan yer. Ama mutlaka ana yemek et olacaktır. Söylediğin gibi sebzeye hasret kaldım. Buna çözümüde şöyle buldum.
Ona ayrı pişiriyorum, kendime ayrı:34: Onun yemekleri farklıdır, benim farklı. Kendiside bazen bıkıyor, farklı şeyler arıyor, ama şunu yapayım derim yok der, istemez. Yine kalır et yemeye:56:

hafta sonları peynirli, ıspanaklı, patatesli içler hazırlayıp sigara böreği yapın. ısıtıp indirin önüne

köfte yapıp atın buzluğa işten gelince bi de pilav bitti gitti

tabi bunu her gün yapmayın. bi gün onun sevdiğini yapın, diğer gün kendi sevdiiğinizi

Back