- Konu Sahibi gelinciK8787
Hergün işe gitmeden erkenden kalkar kahvaltı hazırlarım, her çeşitten koyarım masaya...Sonrada gider kısacık zamanda hazırlanacağım diye uğraşırım.. Sonrada beyzade eşimi kaldırırım. Oda zar zor kalkar az birşey yer, işe çeker gider... Kahvaltı hazırlamasamda, hazırlamadım diye kızar..Olanıda doğru düzgün yemez.. Akşam yemekleri daha facia zaten...Yemekleri gayet güzel yaparım ama eşim yemek seçmekten yiyecek birşey bulamaz...Bulgur, sebze, tarhana sevmez...Çorbalarıda çok az yer ...Tek sevdiği et ve unlu mamüller.. İyide ben ona sürekli et yemekleri ya da börek yapamam ki... Üstelik kendimde diyetteyim az yemeye çabalıyorumm... O ise işine geleni bulunca siler süpürür sevmediği bir şey oluncada kaşık sürmezz... Yoruluyorum hergün ona ne yemek yapsam ki diye düşünmekten bıkıyorum... Üstelik bir de işe gidiyorum, ev hanımı olsam sorun değil,, işim ne derim yapar, uğraşırım onun yiyeceği yemeklere...Ama bıkıyorum yemek seçmesinden gerçekten gına geldi.. sabah öğle ve akşam ona ne yedirsem diye düşünmek beni yoruyor....Üstelik sevdiğimiz şeyler zıt.. Ben sebze yemek istiyorum onun yüzünden yiyemiyorum..Her çeşitten yemek yapmaya desen ne vaktim var ne de enerjim...
Son düzenleme: