Eşim beni çok yoruyor?

Yarisina kadar okudugumda once bir aklima benimde evim cok kotuydu lojmanlarda kaliyoduk isi olmasada idare ederdim.Az olsun oz olsun diye dusunuyodumki.Benim iliskimde patlat veren noktadan patlak verdi. Boyle diyenin aman bosa nolur ya benide rahat ettir diyen bir adamin su an ben geri donusunu ve pismanligini izliyorum.Gec kaldiginin farkinda bile olmasada bu ve bundan daha cok seyi umursamadi ve daha seninkinin dediginin kat fazlasini da soyledi.Kendine ceki duzen vermesi gerektigini ona size hizmetci gibi davranmamasi gerektigini soyleyin. Eger isle alakali duruma cani skiliyorsa bunu oturup konusup guzelce paylasabilceginizi bunun haricinde bu sekilde tavri kabul etmeyeceginizi belirtin.Bu arada tamamen bosanmaya karar vermeden bosanma lafi gecirmeyin sakasini dahi yapmayin.

Dikkatimi çeken şey sürekli eşinizi, evinizi ve durumunuzu kötülemeniz. Sürekli biseylere özenmeniz çok yanlış.

Başkalarıyla asla kıyaslamayacaksın kendine edersin ki zaten bunları bilerek evlenmişsin

Bnce esim yanımda önemsiz diye gecmiyorsunuz siz emin misiniz eşinizi sevdiğinize? İlk zorlukta eşinizi bırakacaksınız ve yeni evlisiniz ya para ev esya hersey mi ben anlayamıyorum ben diyorum eşime bırak gel acliğından kim ölmüş ben paraya pula evlenmedim ama böyle konuları görünce şok oluyorum esyam olmasın ben o evde mutluyum banane başkasının esyasindan

Ya esimin geliri iyi asla beni zor duruma.dusurmez ama.o kadar da borç var ki ayda 1000 lira kalmaz bize sırf kartlarimi eksi hesaba açtım esimin ihtiyacı olur diye yollayayım diye gittim gelinligimi bindalli mi satışa koydum hiç yoktan bir taksit ödenir diye ne bilim paraya ihtiyacı oldu onun ilk hediyesi altjn kolye cikardm eline verdim sen daha çok alırsın bana diye. Tum ailemin esimin taktiği altınları verdim araba almıştı kaza yaptı bir kelime bile etmedim o kadar altin verdim diye arabaya bakmadım bile hurdaya gitti esim iyi çıktı ya içinden yeter dedim Kimsenin evliliği dört dörtlük değil belki benm eşyalarım başkasına lüks gelecek başkasına kötü
Siz hiç eşinize destek olmamisiniz ilk zorlukta bırakmaya kalkmisiniz. Kb karşılaştırma yapmak istemezdim ama

Gençsin ve hayallerin var kendi isteğinle mi evlendin sen? Fedakarlığın ne acaba çok merak ettim

İkiniz de birbirinize çok kırıcı konuşuyorsunuz. Bu anlattıklarınızı normalleştirip devamlı hale getirmeyin. Eğer bu konuşmalar normalleşirse para da olsa o evlilik düzelmez. Düzgünce konuşup birbirinizden özür dileyin. Yapıcı konuşun sorunlarınızı nasıl çözeceğinizle ilgili planlar yapın. Aileler yardımcı olduğuna göre aç da kalmazsınız iş bulana kadar. Evliliğin yükünü birlikte sırtlanın. para kazanmak sadece onun görevi değil. evi temizleyip yemek yapmak da sadece senin görevin değil.

E çocuk yaşta evlenirseniz ufacık bir engelde tökezlersiniz. 4 gündür işsiz olan adama git para kazan getir denir mi? Evliliği böyle toz pembe barbie evi sanırsanız denir işte..
Evcilik değil bu, hayatın gerçekleri, işsizlik geçim sıkıntısı...
Kocanın da yaşı küçük muhtemelen, kızı işinden etmiş durduk yere. İşsiz kalmışsın bi dur bi hesap kitap yap, iş bulana kadar idare edecek kadar para tut elinde, yok ama, koştur koştur arkadaşlarıyla gezme tozma derdinde.

Birbirinize karşı üslubunuza dikkat etmelisiniz. Üslûp kişinin kimliğidir. Şimdi gençsiniz, ilerde anlayacaksınız. Eşinizle oturup düzgünce konuşun. Eğer eviniz hayal ettiğiniz ev değilse, el ele verip hayal ettiğiniz eve çevirin. Evlilik böyle bir şey zaten. Aranızdaki ilişkiyi yıpratınca, koltuk takımının bir önemi kalmayacak. Birbirinize daha saygılı yaklaşmalısınız.

Dışarı çıktığımda eşim merak edip nerdesin vs diye arasa noluyor be ben çiçek miyim derim Gecenin bir vakti çıktıysam başka.ama yasak var nereye çıkıyorum. Bana ikiniz de hatalı geldiniz ve siz narin bir çiçek değilsiniz biraz güç, kuvvet lütfen.

Eşinizin yaşı kaç? Neden bu yaşta evlendiniz ? Bu yaşta bunları sorun etmenizi normal buldum. Dört gün gezmek yerine ikinize de iş arasaydınız keşke.

Birbirinize karşı sözlerinize dikkat edin, hiçbirinin geri dönüşü yok unutmayın. Evlilik biterse hepsi mahkemede ortaya dökülecek, bitmez de devam ederse yıllarca kafanıza kakılacak.

Yaptığınız fedakarlık ne?
Siz istemişsiniz fedakarlık yapmayı yapmışsınız, siz yaptınız diye karşınızdaki de yapmak zorunda değilki.
Hayalleriniz olması başka birşey hayalleriniz gerçekleşmediği için kompleks yapmak başka birşey. Ayrıca sadece gençlerin hayalleri olmuyor hanımefendi. Peki hayallerinizin gerçekleşmesi için ne yapıyorsunuz, hiç. Kocanız sizin hayallerinizi gerçekleştirmek zorunda mı? Taşın altına niye elinizi koymuyorsunuz? Hazır yemek hoşunuza mı gidiyor?

E gitseydin. Daha evine alınan koltuğu seçme hakkını eline almamışsın kalkıp evlenmişsin. İki nişanlı çalışıp çabalayıp kendi evinizi gönlünüze göre düzüp evlenseydiniz
Senin neden yok? Sen çalışıp almadığın için yok, bu kadar net

Siz bence kendinize sebep yaratmaya çalışıyosunuz issizlik tuz biber olmuş merak ettim anne babanızın evi saray yavrusu muydu öyle bı yerden mi böyle hayatı yadırgadınız
Anne babamın evi hakikaten saray yavrusuydu, döt kadar evde yaşadık eşimle yıllarca, bebeğimize beşik alacak paramız yoktu bir dönem, eşimle ellerimizi hiç bırakmadık, hiç hayallerim var benim diye eşime kan kusturmadım. Prenses gibi büyütüldüm ama hiç prenses triplerim olmadı. Bunlar hayatı evliliği ne zannediyorlar hiç anlamıyorum ya

Babaannem iki evladını toprağa verdi yine de intihar aklının ucundan bile geçmedi
İnsanlar ne acılar çekiyor ne zorluklar yaşıyor intiharı düşünmüyor sizin boşanacam intihar edecem demek işinize geliyor

Bakın ben 11 yıllık evliyim, tartışmalarımız oldu, kavgalarımız oldu, hiçbir zaman boşanma lafını ağzımıza almadık. Bazı şeylerin şakası yapılmaz, boşanmak gibi. Sabaha seni boşarım ne demek, komik mi bu şimdi.
7 yaşında oğlumuz var, birbirimizi çok seviyoruz, şükürler olsun sağlık problemlerim dışında bir sorunumuz yok, hal böyleyken bile eşim bana sabaha seni boşarım ha haa haaa dese sabah ilk iş benim avukata gidip boşanma dilekçesi vereceğimi bilir, keza ben ona böyle bir şaka! yapsam yıldırım hızıyla boşar beni sabahı bile beklemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…