- 25 Mayıs 2018
- 404
- 494
- 33
- 30
- Konu Sahibi Tatliballim
Eşim sanırım beni aldatmak üzere çok üzgünüm gerçekten. 4. Yilimiza gIricez eskiden eşime çok güvenirdim beni aldatmicagina çok emindim ama öyle değilmiş. Bu son zamanlarda ara ara mal götürdüğüm firmada kızlar var benle konuşmaya çalışıyolar yardım etmek istiyolar diyodu bende kızıyodm muhattap olma falan diye çok üstünde durmadım. Bi kaç ay önce de eski bi elemani instagramdan eklemiş niye ekli dedim eski eleman bi gün lazım olur diye ekli falan dedi. Sildirdim 2 gün sonra fake hesap açıp ekledi fake hesabını yakaladım eminim o olduğuna ama inkar ediyor hep. Bugün de araba almaya gidicek ankaraya evde yok şuan (araba almaya gideceğine eminim bi akrabasıyla gidiyo adamla ne zamandır gorusuyo araba için) az önce instagram baktım bi kızı eklemiş mesaj attım eski bi eleman dedi fake hesapla kiza yazdım o ekledigin kişiyi tanıyomusun dedim iş yerinden dedi eKlemendekii amaç ne dedim istek attı kabul ettim dedi sonra eşimi aradım niye ekledin dedim o ekledi bende kabul ettim bigün lazım olur diye dedi ekran görüntüsünü attım sen eklemişsin dedim duraksadi biraz sonra senin hergun kontrol ettiğini bilmiyomuyum bigün eleman lazım olur diye gördüm ekledim dedi kapattım yüzüne. Ergenler gibi instagramdan niye ekledin kavgası yaptım resmen ama bu basit bisey değil niye benim kocam böyle şeyler yapsın zoruma gidiyo çok üzülüyorum.
Telefonunun şifresini biliyorum hep kontrol ediyorum bisey yok ama bu bi kaç şey beni çok uzdi şuan sinirden ağlıyorum bide mesaj atmış.diyo senin için fesat ben mi suçluyum arkadaslar
Telefonunun şifresini biliyorum hep kontrol ediyorum bisey yok ama bu bi kaç şey beni çok uzdi şuan sinirden ağlıyorum bide mesaj atmış.diyo senin için fesat ben mi suçluyum arkadaslar