Allaha sıgınıp sabredıyorum
on senelık evlılıgım boyunca hep cabaladım duzeltmek adına evet yınede duzeltmek ıstıyorum ve ıhanet varmı onu merak edıyorum yardımedersenız sevınırım sonucta bosanmak ıcın burdan degıl avukattan akıl alırım
Dun okudum yazdiklarini. Biseyler yazacaktim zor tuttum kendimi yazmadim. Ama sabaha kadarda catladim sinirden.
Senin o kocani bir gorsem O AN BEN OKUZLESIR BI GECIRIRIM varya...!! Birde adamim diye ortalikta dolasir boyleleri. Sende bakma kiz ona.
Ne yemegini yap ne kiyafetini utule. Sanada yazik cocuklarinada. Eminim bebek gibisindir. Hic kendini ezdirme. Cok ahlaksiz bir kocan var kusura bakma canim ama oyle.
Seninde piskolojigini bozmaya calisiyor. Ama sen buna izin verme. Inadina bakimli ol zayifla, spor yap, dans et Onu kafana takmadigini gorsun bak nasil kopegin oluyo senin.
canım sen acilen kilo vermeye çalış daha bakımlı ol ne bileyim eşin nasıl kadınlardan hoşlanıyorsa öyle ol sende ....evet attıgım baslıktan suphe edıyorum daha oncede aldatıldım ama affettım..esım bana artık okadar yabancıkı bende tanıyamıyorum onu
sureklı hakaret sureklı asagılama ve memnunıyetsızlık var hep dılınde..okuz,şişko,işe yaramaz bır kadınsın sen dıyıp duruyor su okuz kelımesınede son zamanlarda ıyıce dılıne doladı..evet saka gıbı dımı yazdıklarım ama gercekten ben bu adamla on yıldır evlıyım..ıkı cocugum var..onların yanındada soyluyor bunları tabı onlarda etkılenıyor..adam dısarda gayet kıbar mesela facede kız arkadaslarına guzellık dıye hıtab edıyor ama bana gelınce okuz mesela kaslarıma yenı sekıl verdım uzaylı olmusun dıyor arada postış takıyorum farkına bıle varmıyor makyaj yapınca gozlerını yınemı kararttın dıyor yanı anlayacanız herseye kulp takıyor pısırdım yemeklere bahane buluyo ve daha bır cok ayılık gostergesı kızlar bana akıl verın ne olur napmam lazım benım kılolu olmam hakaret etmesını haklı kılmamalı
bence önceliği kendi tedavinize verin.bu kadar olaya rağmen eşinizden hiç bir koşulda vazgeçmeye niyetinizin olmaması normal olmadığınız izlenimini edindirdi bana.Çektiğiniz acılardan haz alır hale gelmişsiniz.
Bunu sizi gerçekten yermek için değil ; yardıma ihtiyacınız olduğunu düşündüğüm için söylüyorum.Ayrıca söylediklerim hiç bir ima içermemektedir ; ne yazıyorsa o şekilde algılayabilirsiniz.
sessiz kalıyorum zamanında cok dayak yedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?