• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim beni aldatıyor mu?

Dun okudum yazdiklarini. Biseyler yazacaktim zor tuttum kendimi yazmadim. Ama sabaha kadarda catladim sinirden.
Senin o kocani bir gorsem O AN BEN OKUZLESIR BI GECIRIRIM varya...!! Birde adamim diye ortalikta dolasir boyleleri. Sende bakma kiz ona.
Ne yemegini yap ne kiyafetini utule. Sanada yazik cocuklarinada. Eminim bebek gibisindir. Hic kendini ezdirme. Cok ahlaksiz bir kocan var kusura bakma canim ama oyle.
Seninde piskolojigini bozmaya calisiyor. Ama sen buna izin verme. Inadina bakimli ol zayifla, spor yap, dans et Onu kafana takmadigini gorsun bak nasil kopegin oluyo senin.

Allaha sıgınıp sabredıyorum

bak canım elbette dua edip ALLAH cc ye sığınacağız

ama ALLAH cc de razı gelmez kendini bu denli ezdirmene

o yüzden bi arkadaşın da dediği gibi

umursama onu

hayatın merkezine ilk olarak kendini koy

sonra evlatlarını

kendi hayat amacını belirle

ben huzursuz bi aile içinde büyüdüm

çok şükür hiç bişeyimiz elsik değildi ama huzur yoktu en önemli olan şey huzur

o yüzden kocanın aklını başına devşirmesini sağla

derim ben

ama tabi hak yolundan sasmamak sartıyla ( burda beni yanlış anlama ,geçenlerde bi dizi izledimde o yüzden yazıyorum canım:16::16::16:)

malesef nefis ve şeytan bizim ayağımızı kaydırmak için elinden geleni yapıyor malum

on senelık evlılıgım boyunca hep cabaladım duzeltmek adına evet yınede duzeltmek ıstıyorum ve ıhanet varmı onu merak edıyorum yardımedersenız sevınırım sonucta bosanmak ıcın burdan degıl avukattan akıl alırım

Aldatıldığını öğrenince ne olacak ?
Boşanacak mısın ? Boşanmayacaksan hiç araştırmaya girişme derim.
Sanırım boşanma imkanın yok.Boşanabilseydin,mutsuz olduğun için,seni dövdüğü ve aşağıladığı için boşanırdın.
Sonuçta susup oturacaksan,aldatma ile hiç yüzleşme bence.

Kendine bakmaya ve kendini geliştirmeye devam et.İşe girmeye çalış,gayret et,hatta imkanları zorla.
Eşin seni eleştiriyorsa,sen de eşini eleştir.Kendini birşey zannetmesin.

10 yıllık bir evlilik ve çocuklar, severek evlenmişsiniz, boşanmaya da niyetiniz yok

Sizi aldatıp aldatmadığını bence hiç araştırmayın, eğer böyle bir şey varsa daha çok yanınız yanar.

Eşinizde gidemeyeceğinizin farkında bence o yüzden bu kadar rahat, ne yapıyorsun diyecek aile de yok arkanızda, köpeksiz köy bulmuş değneksiz geziyor

Madem boşanmayı düşünmüyorsunuz o zaman ağırlığınızı koyacaksınız

Siz onun iki evladının annesi, ona yıllarını vermiş bir kadınsınız, öncelikle kendinize değer verin.

Saygı olmayan bir ilişkide bazı şeyleri sağlamak zor ama mücadele edeceksiniz. Öncelikle biraz araya biraz mesafe koyun, uzak davranın sorunun farkında olmasını sağlayın.

Sakince konuşarak ve davranışlarınızla ona birşeyleri göstermeye çalışın. Tarif ettiğiniz bir adama bunlar ne kadar söker bilemiyorum ama deneyeceksiniz, sessiz kalarak hiç bir şey düzelmez.

Diğer arkadaşların çalışın önerisi de çok doğru, en azından çalışırsanız kendinizi daha güçlü hissedersiniz, o kadar ezmeye cesaret edemez.

Allah yardımcınız olsun ...

Son düzenleme:
Ayıptır sorması cokmu kilolusunuz? Ve Çevrenizdekiler sizi güzel bulurlarmi??

Ayrıca facedeki kız arkilerine güzellik diye hitap etmesi ne bicim arkadassa..
Valla utanmayın kendinizi ezdirmeyin sizde hakaret edin dediğiniz gibi ayı diyebilirsiniz

Bu hale gelmenizin sebepleri vardır. Belki başından herşey yanlıştı ve böyle olacağı belliydi siz farketmediniz yada görmek istemediniz. Erkekler kolay kolay 180 derece dönmez evlilikte hele ki severek evlendiyseniz. İlişkinizi baştan sona gözden geçirin. Sizi neden aldatmıştır. Size karşı neden engel olamadığı bir öfkesi var. Eğer bu sorunların cevaplarının doğrudan sizle ilgili olduğunu düşünüyorsanız o zaman kendinizi değiştirin. Eğer onunla alakalı olduğunu düşünüyorsanız da (ki bence kocanıla ilgili) bilinki bu davranışlar kompleks belirtisi eşiniz muhtemelen kompleksli bir insan ve sizi ezerek kendini yüceltmeye çalışıyor. Yani sizden besleniyor resmen. Sizin enerjinizi sömürerek asimile ediyor. Siz daha iyi bilirsiniz onu. Belki içinde bir yerlerde ilk zamanlarınızda o romantik aşık adam duruyordur. Güzel anılarınızı hatrlatmaya çalışın. Hiç bir ilerleme görmezseniz aynı evin içinde iki yabancı haline gelin. İlgilenmeyin, şikayet etmeyin. Sizin suskunluğunuz onu kendine getirebilir. aldatması şu aşamada en önemsiz olay kalıyor gözümde. Önce üstünüzden adamı atın. Enerjinizi geri kazanın.

Dun okudum yazdiklarini. Biseyler yazacaktim zor tuttum kendimi yazmadim. Ama sabaha kadarda catladim sinirden.
Senin o kocani bir gorsem O AN BEN OKUZLESIR BI GECIRIRIM varya...!! Birde adamim diye ortalikta dolasir boyleleri. Sende bakma kiz ona.
Ne yemegini yap ne kiyafetini utule. Sanada yazik cocuklarinada. Eminim bebek gibisindir. Hic kendini ezdirme. Cok ahlaksiz bir kocan var kusura bakma canim ama oyle.
Seninde piskolojigini bozmaya calisiyor. Ama sen buna izin verme. Inadina bakimli ol zayifla, spor yap, dans et Onu kafana takmadigini gorsun bak nasil kopegin oluyo senin.

bende bu bayanın çirkin olduğuna inanmıyorum eşi olacak öküz bayandan bence bakım bekliyor biraz kendiyle ilgilenmeli, kilolarınıda vermeli.giyim kuşamında değişiklik yapmalı ev içinde en azından.birde o öküz kocası bu bayanı bu sözleriyle psikolojik olarak çökertmeye çalışıyor. arkadaşım buna izin verme beni bu sözlerinle bastırmana izin vermiyorum de ,ne yapmaya çalışıyorsun derdin ayrılmaksa kapı orda de gözünü korkut gidersede gider sen bi yere gitme zaten gideceğim yerim yok demişsin, memnun olmıyan kendi gider kendini savunmayı ihmal etme önce o parlasın o susunca sen parla ona, ikiniz aynı anda parlamayın döver falan Allah korusun.Allah yardımcınız olsun inş. sorunlarınızı güzel bir şekilde çözersiniz.aeo.

ama bu kadar pasif olma seninde bir duygun olduğunu hissetir.böyle yaşanmazki ileride hiç direncin kalmayınca ne olucak daha geç olmadan hayatınla ilgili karar ver ve uygula.ciddi olarak otur konuş ne istediğini öğren.yıldırma politikası uyguladığı anlaşılıyor zaten ama açık açık konuş bulmuş bedava hizmetçi kullanıyoyu ortadan kaldır tavrını koy.o ortamda yaşıyan çucuklarada yazık ilerde düzgün bir aile hayatı kuramazlar.kendini düşünmüyosan çocuklarını düşun.

evet attıgım baslıktan suphe edıyorum daha oncede aldatıldım ama affettım..esım bana artık okadar yabancıkı bende tanıyamıyorum onu
sureklı hakaret sureklı asagılama ve memnunıyetsızlık var hep dılınde..okuz,şişko,işe yaramaz bır kadınsın sen dıyıp duruyor su okuz kelımesınede son zamanlarda ıyıce dılıne doladı..evet saka gıbı dımı yazdıklarım ama gercekten ben bu adamla on yıldır evlıyım..ıkı cocugum var..onların yanındada soyluyor bunları tabı onlarda etkılenıyor..adam dısarda gayet kıbar mesela facede kız arkadaslarına guzellık dıye hıtab edıyor ama bana gelınce okuz mesela kaslarıma yenı sekıl verdım uzaylı olmusun dıyor arada postış takıyorum farkına bıle varmıyor makyaj yapınca gozlerını yınemı kararttın dıyor yanı anlayacanız herseye kulp takıyor pısırdım yemeklere bahane buluyo ve daha bır cok ayılık gostergesı kızlar bana akıl verın ne olur napmam lazım benım kılolu olmam hakaret etmesını haklı kılmamalı
canım sen acilen kilo vermeye çalış daha bakımlı ol ne bileyim eşin nasıl kadınlardan hoşlanıyorsa öyle ol sende ....

Bu erkek milleti öküz gitsin aldatsın gözünü gönlünü bir açsın sonra kAzığı yesin bak sana tıpış tıpış döner ama ne sen nede çocukların onu affetmesin herkes yaptığının bedelini ödemeli

Son düzenleme:
Aldatmıyor bile olsa, bu yaşananlar son derece özgüveni yok edici şeyler...Dışarıdan ayrıl demek kolay, çünkü en mantıklı yol bu...Ama işte çocuklar olunca birşey diyemiyor insan...Bu tarz sorunları olan insanlar evlilik terapistiyle baya yol katediyorlar, benim çevremde böyle örnek var...Eğer sen kilondan şikayetciysen biraz diyet falan yapabilirsin, yani sen rahatsız oluyorsan, eşin için değil...Konuşup terapiste falan gitmeye ikna edebilsen harika olur, en azından ne yapacağını sorunun ne kadar derinde veya geçici olduğunu görürsün...Bu da benim nacizane fikrim...

"ÇARESİZSENİZ ÇARE SİZSİNİZ".

El mahkum deyip oturmayın. izmirde kadın sığınma evleri var belediyenin orda kalıyorsun ve bu sürede sana iş ve ev buluyorlar. çocuklarınlada gidebiliyorsun.. güçlü ol bu adamı çekme yaşadığın şehirdeki kadın evlerini araştır.. eminimki sana böyle eziyet eden bir adamı sevmiyorsundur. aldatıyormu diye kaygılanacağına kendin için bir şey yap.. çocuklarında annelerinin ne kadar güçlü olduğunu görsün....

asıl öküz kendisiymiş kusura bakma canım....
allah yardım etsin...
düşünüpte kendini kötü hissetme....

bence önceliği kendi tedavinize verin.bu kadar olaya rağmen eşinizden hiç bir koşulda vazgeçmeye niyetinizin olmaması normal olmadığınız izlenimini edindirdi bana.Çektiğiniz acılardan haz alır hale gelmişsiniz.

Bunu sizi gerçekten yermek için değil ; yardıma ihtiyacınız olduğunu düşündüğüm için söylüyorum.Ayrıca söylediklerim hiç bir ima içermemektedir ; ne yazıyorsa o şekilde algılayabilirsiniz.

bence önceliği kendi tedavinize verin.bu kadar olaya rağmen eşinizden hiç bir koşulda vazgeçmeye niyetinizin olmaması normal olmadığınız izlenimini edindirdi bana.Çektiğiniz acılardan haz alır hale gelmişsiniz.

Bunu sizi gerçekten yermek için değil ; yardıma ihtiyacınız olduğunu düşündüğüm için söylüyorum.Ayrıca söylediklerim hiç bir ima içermemektedir ; ne yazıyorsa o şekilde algılayabilirsiniz.

ben bu yazdıklarınıza katılmıyorum. haz alıyor değil sadeece çaresiz etrafımda böyle pek çok kadın gördüm.. olanlar onun suçu gibi davranmanız dar bi bakış açınız olduğunu gösteriyor ...

bu evlilik çoktan bitmiş... çünkü saygı bitmiş, sevgi bitmiş...

evliliği bitirmek için ciddi adım atın. eğer eşiniz size "dur" derse, o zaman bu evlilik yeniden başlayabilir.

ama şu anki manzara... cık.

arkadaşım kusuruma bakma ama okuduklarıma inanasım gelmiyor.
dayak, hakaret, aşağılama,çocukların yanında kötü söz söyleme,aldatma şüphesi

Son düzenleme:
Back