eşim beni aldatıyor mu?

elıne saglıkarkadasım soyle guzel ve mantıklı yorum lazım bana allah senden razı olsun

Arkadas size "baskasına ilgi duy" yani Turkcesi eşini aldat, böylece eşinin yaptıklarını fazla kafana takmazsın diyor, siz de bu yoruma guzel ve mantıklı diyorsunuz. İlgincsiniz :26:

söylemek istemezdim ama anlattıklarından eşiniz sizi aldatıyor gibi geldi çünkü bir koca karısını beğenmiyor aşağılıyor sürekli eleştiriyorsa üstüne şiddet gösteriyorsa belliki başka kadınlara ilgi duyuyor ve sizi beğendiği kadınlarla kıyaslayıp eve gelince sizi horluyor:26:Allah sabır versin canım on yıl emek vermiş sabretmişsin üstüne iki evlat vermişsin yaranamamışsın inşallah eşiniz insafa vicdana gelirde doğru yolu bulur Allah yardımcın olsun gerçekten üzüldüm :26:

o bazılarından biriyim ben sanırım:18: kötüyle kötü olmayı doğru bulmuyorum,iffetimi iffetsiz bi adam yüzünden ayaklar altına almam ben.kolay baş edebilmenin yollarından biri de sende aldat o zaman canım değildir. kıssasa kıssas benim kitabımda yoktur hele ki bu mevzu da asla.

aldatsa ne olur aldatmasa ne olur bunca şeyden sonra sizce

şimdi siz affetmiş mi oluyorsunuz

canım benim ; bılıyorum boşanmak senin için çözüm degıl belki de haklı sebeplerın vardır tabıkı de yargılamak yadırgamak

bana düşmez ama ,tatlım orta da evlilik dıye bırsey kalmamıs kı sız o ev de cocuklarınızın anası,evinizin camasırını ütüsünü yapan

birisiniz orta da karı koca görülen bır çift yok ,orta da eşim dıyebilecegınız bir erkek yok .karsınızda ki ınsan her turlu sözlu şiddetı

uyguluyor sıze .herseyınıze kup buluyor sızı elestırıyor yaptıklarıyla sızı begenmedıgını ıfade edıyor .ustelık bunu hakarete basvurarak

yapıyor .sizin ruhunuzu okşamıyor sıze kadın gibi davranmıyor bi kadın olarak hepımızın ruhunun oksanmasına ıhtıyacımız vardır

eslerımız sevgılılerımız tarafından .esınden/sevgılısınden sureklı sureklı sozlu olarak sıddete maruz kalsak ,hepımızın psıkolojısı bozulur

cevremızle olan ıletısımızı bıle etkıler bu .fevrı tepkıler vermeye asabi olmaya kimseye tahammul edemez duruma gelırız .kısacası ruh saglıgımız

cok fazla etki altın da kalır.bu durumdan evlatlarınız da hıc hosnut olmaz cunku ;

esınız tarafından ıncılen onurunuzdan evlatlarınız da nasıbını alır .hıncınızı sınırınızı onlara cıkartırsınız.cocuklarınızın da psıkolojısı bozulur .

bu boyle zıncırleme gıder .bılıyorum bekara bosan demek kolay elbet ama ,yasadıklarınız cekılır dert degıl .ailenızın olmadıgını soylemıssınız ,

sizın calısma ımkanınız yok muı ?eger tahsılınıze guvenmıyorsanız ,bu demek degıldır kı ıs kapıları sıze kapansın .nice ilkokul mezunları tanıyorum ;

gundelıkcılık yapan, eve tekstıl atolyelerınden boncuk işi alan pastanelere poğaca börek yapan ,cocuk bakan v.s..eger sız ıstersenız ben

ınanıyorum kı basarırsınız .cogu esler coluk cocuk ıcın bosanmadıgını soyler ama ,ınan mutsuz huzursuz bı anne babanın ortamın da hıc bı cocuk

bulunmak ıstemıyor .sızın durumunuzdan evlatlarınız da nasıbını alıyor ,sızle beraber o acıyı onlar da yasıyor .benım bı arkadasım var ;

kız hergun anne ve babası bosansın dıye dua edıyor .evde ıkısıyle de konusmaz. tek basına dunyası vardır .odasından salona gecmez .

yemesı ıcmesı odasındadır .anne ve babasının yuzunu gormek ıstemıyor ,odasın da kendını kucuk caplı bı dunya kurdu orada yasıyor .

olan gencecık kıza oldu .kızın ruh saglıgı resmen bozuk .umarım sızın evlatlarınız bu durumdan etkılenmez

inşallah hersey gönlunuzce olur.Rabbım yar ve yardımcın olsun ( amin )

Cocuklara siz mi bakıcaksınız demissiniz? Cok sert buldum üslubunuzu, ne dememizi bekliyorsunuz ki? Aldatmıs bir insan, tekrar aldatır ben buna inanıyorum akıllanan esler azınlıktadırlar, esinizin size olan davranıslarınızdan aldatıyor mu? aldatmıyor mu? bilemem ama sarfettigi sözlerden size olan sevgisi' nin tükendigini hissediyorum, öküz diyen, herseyinizi elestiren bir adam bende cok fazla yorum yapacak söz bırakmadı kusura bakmayın, düsüncelerim hosunuza gitmeyebilir ama, su durumda ben olsam bosanırdım diye düsünüyorum, bekara karı bosamak kolay derler hani, bende bekarım ama bir adamı bosamak icin daha ne olması gerekir diye düsündüm? Bir kere aldatmıs, saygı kalmamıs ve saygı yoksa sevgi de yoktur baska secenek aramaya da gerek yok bana göre, hakkınızda hayırlısını diliyorum, hersey gönlünüzce olur.

Son düzenleme:
aslinda esinin nasil biri oldugu sende biliyorsunnnnn sana ayril bosan demiyecemm
sadece is bulll isin olmasa hayatn boyunca ne olacagi belirsiz yolda ilerlersinnn
elinden geldigi kadar is ara paran olur ilerde baska bir kadin icin seni brakirsaaa parasiz pulsuz cocuklu oldugu düsünnn

Ya keşke ilişkiler 20 yıl önceki gibi olsa tamam ozaman ki adamlarda
her haltı yiyordu ama en azından bir saygı bir sınır vardı...
Şimdi ki adamlar çok rahat pişkin ve pervasız oluyor...
Şu zamanın tek avantajı artık insanlar 'boşanabiliyor'
Yeniden bir hayat kurabiliyor.
Bayanlar artık çalışabiliyor tekrar evlenebiliyor
Tamam halen toplum baskıları mahalle dedikoduları var ama herşey eskisi kadar zor değil.
Sizi aldatmış üstüne psikolojik baskı uygulayan adamı çekmek zorunda değilsin.
Yüce yaradan ne demiş Ölümden başka imkansız birşey yoktur.
Böyle bir eziyetten kendini kurtarmak senin elinde
Sadece az sabır cesaret ve Allah'a tevekkül...

Belkide sende sevmiyorsun bu öküzü
Seni sevecek değer verecek biriyle olmak varken bu adamı çekme bence.

Şişko mu? hayatın maratonuna aşırı derecede katılıp kendini unutanlardan mısın canım?
Şişko dediğine göre kilondan yakınıyor heralde.

Seni aldatmasını hiç bir unsur gerektirmez ama kişiliksiz erkekler malesef bu yollara başvurabiliyor.
Benim de teyzemin eşi teyzemin kilolarından muzdarip.
Yıllarca teyzem kendine bakmadı, makyajı geçtim yüzüne krem dahi sürmezdi.
Hep biz derdik biraz kendine bak diye.
Bakmadı bakmadı, ne zaman eniştemin gözü dışarıya kaydı, ki aldatmaya başladı, teyzem demek istediğimizi anladı.
Şimdi burda kadının çok hatası var.
Kadın dediğin eşine cilveli olcak, fıkır fıkır olcak ki adam başka bişey düşünemesin.

Ben bile, tüm eşofman tarzı kıyafetlerimi attım ki hayatta g.tümden eşofman çıkarmayan biriyimdir.
Sırf evde giymemek adına attım, kurtuldum bu paspallardan.

Erkekler bakımlı kadın severler.Ben bunu bilir bunu söylerim arkadaş.

Şimdi istisnalara gelelim.
Bi kadın böyle olmasına rağmen erkeğin gözü dışardaysa, yapacak bir şey yok,yanlış seçimdir.
Ne kadın ne erkek, asla aldatmayı haklı kılacak bir davranış biçimi yoktur, olamaz.

Boşanırsın, yaşamak istediğin kişiyle yaşarsın,kimse karışamaz.

bence sen eşini taksım meydanına getir biz bütün kk orda kocanın ağzını burnunu dağıtalım görsün dünya kaç bucak utanmaz herif

öncelikle geçmiş olsun,Allah daha büyük dert vermesin..eşiniz büyük dert.. yalnız sizi eleştirmek isterim..siz şimdi bu kadar saygısızlık içinde bitmiş bir ilişkinin içinde eşinizin sizi aldatıp aldatmamasına mı takıldınız allah aşkına?? diyelim ki aldatmıyor..eeee eşiniz süpermen mi olacak??ne harika gibi görünen evlilikler var sanırsın peri masalında yaşıyor içindekiler ama aldatıyorlar aynı zamanda...valla ben sizde şunu gördüm sanki sorunlu sizsiniz de hak mı ediyorum acaba diye düşünüyor gibisiniz.. ne demek ya..ben şimdi hamileyim çok kiloluyum hamle kalmadan önce de kiloluydum,ama eşim bana bir kez şişko öküz diyecek ha!!! asla kendimi kötü hissetmem tabi ki kırılır üzülürüm ama onu var ya doğduğuna pişman ederim. neden ezik davranıyorsunuz ki eşinize..sor açık açık ne oluyor diye.. beğenmeyen çeker gider..

haaaa bunları söyledim yaşamayan bilmez Allah ta yaşatmasın inşallah..çok kızdım eşinize de sizin de alttan almanıza..ve suçu kendinizde aramanıza.. özür dilerim üzdüysem..

Bu evlilikte saygıda sevgide bitmiş.... siz istiyorsunuz diye ayakta duran bir evlilik var ve anladığım kadarıyla siz istediğiniz sürece de ayakta duracak/durmaya çalışacak...

Ben size boşan diyemem yazdıklarınızdan sonra anne ve babasız olmak, 2 çocukla kalmak zor şeyler olsa gerek.

Ama bir de şöyle düşünün kocanız bugün öldü artık yok, ne yapacasınız???

Bak ne güzel küçük bebeğinde okula başlayacakmış. o okula başlayınca sende bir işe gir çalış ne olması önemli değil sekreterlik/temizlik görevlisi/satış elemanı/çocuk bakıcılığı hiç fark etmez sadece biraz para kazanın ve özgüveninizi tazeleyin....

bakın yaşamayan bilemez tabirine ben sonuna kadar katılıyorum
evet siz yaşıyorsunuz bunları biz değil.
biz burda ne kadrda ıyı veya kötu yorum yapmış olsak bile
size sadece tesellı vermıs oluruz
bırzcık olsun ıcınız rahatlar dertleşirsiniz bizimle...

.....

lakin eşinizin sizi aldatıp aldatmıgını hıc bır şey yokken orada bız bılmeyızkı
hali tavrı nasıl
herzaman böyle size karsı saygısızmıydı
ayrıca facebookta eşiniz başka kızlarla gorusurken onlara guzeller derken sız ne napıyorsunuz bunu anlayamıyorum
normal bır durrummus gıbı öelce bakıyormusnuz
........
ayrıca burdakı arkadaslara kızmayın kım ne bılsın sızı aldatıyormu vs ..
aize yol gösterıyorlar ve acıyorlar dayak yıyen bıe kadına kımse otur evınde kocana sahıp cık demez
herkes haklıkı en normal olanıda boşanın demelerı..
ama bır yorumunuz benı hayretler ıcınde bıraktı o denli ağrasif davranmamalıydınız
"oldu çocuklarıma ve bana sizmi bakacaksınız"
........
çok yanlışş
begenemdıgınız yoruma tepkı verıp begendıgınız yorumada "ha böyle yorumlar yapın bana guzel olsun "gıbı bır mantıkla arkadasları uyarmaya hakkınız yok
madem yorumları begenmıyorsunuz ne dıye konu acıyorsunuz
burda herkes kendı dıledıgı dusuncesını paylaşabılır ve buna sızın sadece saygı duymanız icap eder..
.......
annenız babanız hayatta degılmıss üz<üldüm bu duruma ama kadın sııgnma evlerı varr gercekten o adamı cekmek zorunda degılsın...
ama sız yolunuzu belırlemıssınız ezıyet cekmek hozunuza gıtmeye başlamıs bır nevı
şimdi ne yorum yapsam bılemıyorum..
çunku anlayacak psikolojıde olmadıgınız dusunuyorum...
sinirleriniz bi hayli yıpranmışş
.....
tek diyecegım
"ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN "olurr..

Son düzenleme:
arkadaşım sabrediyorum diyorsun ama bence boşuna kürek çekiyorsun, seni bu kadar ezen bu kadar küçük gören bi adamı ne sevebilirsin ne de saygı duyabilirsin. ayrılık bence senin için en hayırlısı olur.

yazık...
böyle bir adama size böyle hakaretler etme fırsatını neden veriyorsunuz
sizin hayatınız bu kadar değersiz mi
neden çekiyorsunuz ki bu adamı
aldatıyor mu diye konu açmışsınız ama aldatmaya gelene kadar, bu yaptıkları bile boşanma sebebi
artık sevgi aşk kalmasa bile her şeyden önce çocuklarının annesisiniz
böyle karaktersiz bi adamla yaşamayı kendinize layık görüyorsanız devam edin..

sizi aldatıyorsa,bunu öğrendiğinizde yaşamınızı değiştirmeyip aynı kalacağınıza yani hala bu hayatı devam ettireceğinizi düşünüyorsanız hiç araştırmayın,yine affedici olarak karşıdakine onay vermiş olursunuz..eğer birşeyleri değiştirmek istiyorsanız çocuklarınızı o adama bırakmadan sığınma evlerine başvurun..eğer oraya gitmek istemiyorum,burada mücadeleye devam edeceğim diyorsanız kendinizi savunma için dövüş kurslarına yazılın..hiç olmazsa şiddet uygulayacak diye korkmaz kendinizi savunursunuz..Allah yardımcınız olsun,eşinizide ıslah etsin..

sevgi kalmamışta saygıda bitmiş o hayvanda sinirlerim bozuldu. kusura bakma ama o adama her hakaret müstahaktır. zaten bu saatten sonra o adamla karı koca ilişkisi olmaz. otur düşün derim evli değilim ama ben öküz v.s kelimelere boyun eğemem diye düşünüyorum. allah yardımcın olsun.

neden ayrılmıyorsunuz onca hakaret, şiddet. çok mu seviyorsunuz yoksa maddiyattan mı ötürü yanlış anlamayın sebebini anlamadım sadece o yüzden soruyrm....

benım uzulduğum tek nokta çocuklar

dua et ki o çocuklar büyüdüklerinde sana saygı duysunlar..kız mı erkek mi çocukların?

siz bir konuda kocalarımız aldatsa bile sorun olmaz sonuçta çocuklarımız var demiştiniz bende bu nasıl olabilir demiştim bir kadın bunu nasıl kabul edebilir?

demekki kocanız sizi aldatsa sizde onu aldatacaksınzı öyle mi?

onun için mi kocaların karılarını aldatmaları size dokunmuyormuş o zaman anlamamıştım gerçekten şimdi taşlar yerıne oturdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…