eşim beni aldatıyor mu?

bence bunu hiç denemesin eşi zaten şiddeet uygulayan birisiymiş bunun üstüne daha çok hakaret ve şiddet uygular zaten insan olsa bu şekilde davranmaz merak ettim severek evlenmedinizmi ?

on senelık evlılıgım boyunca hep cabaladım duzeltmek adına evet yınede duzeltmek ıstıyorum ve ıhanet varmı onu merak edıyorum yardımedersenız sevınırım sonucta bosanmak ıcın burdan degıl avukattan akıl alırım

siz hala o evde o adamla beraber mi yaşıyosunuz ? bırakın allah aşkına ne yaparsa yapsın boşanın o çocuklar daha mutlu olur emin olun.

bence bunu hiç denemesin eşi zaten şiddeet uygulayan birisiymiş bunun üstüne daha çok hakaret ve şiddet uygular zaten insan olsa bu şekilde davranmaz merak ettim severek evlenmedinizmi ?

ıkımızde delı gıbı sevdık bırbırımızı basta ılk zamanlarda cok asıktık bırbırımıze

Bunu biz nereden bilebiliriz ki?
Sonuçta sizin eşiniz, en iyi siz tanırsınız.

En iyisi bir davranış bilimcisine sorun.

Akşam akşam canınız sıkıldı heralde.Evli bile olduğunuzu düşünmedim nedense?

Ya tabiki bekara eş boşamak kolay.Biz tam olarak durumu anlayamayız.Ama her ne olursa olsun asıl çocuklarınız için katlanmamalısınız bu duruma.Sürekli annelerinin babaları tarafından küçük düşürüldüğünü görmeleri onların psikolojilerini maffeder,ilerisi için sağlıklı ilişkiler kurmalarında sorunlara yol açar,kendilerine güvenleri kırılır.Benim arkadaşımın annesi babası ayrıldı yakın zamanda.Adam bitini bile vermemek için elinden geleni yaptı ama vermek zorunda kaldı.O kadar basit diil,nafaka alamam diye şartlandırmayın kendinizi.Kardeşleriniz,güvendiğiniz arkadaşlarınız varsa desteklerini alın.El becerileriniz varsa ufak tefek danteller filan yapıp satın.En kötüsü eşinizden aldığınız paraları bir köşede biriktirin,İleride ne olcağı belli olmaz kıyıda köşede paranız dursun.Böyle bir adama katlanılmaz.Ve dediğim gibi bence lütfen zayıflayın sağlığınız açısından sorun oluşturur.Hem zayıflarsanız belki eşinizle daha düzgün olur aranız.

biz nasıl bilelimki ihanet varmı yokmu??:26:
onu siz kendiniz daha iyi gözlemleyebilirsiniz..

Akşam akşam canınız sıkıldı heralde.Evli bile olduğunuzu düşünmedim nedense?

on yıllık evlıyım ıkı cocugumvar ve otuz yasındayım ınsan akıl akıldan ustundur mantıgı ıle dert anlatıyo su zısın tavrınız hıc hos degıl bence sızın canınız sıkılmıs ayıp ınsan dert anlatınca boyle cevaplara cıdden bozuluyor

olur senmı bakacan bana ve cocuklarıma

Niye agresifleştiğinizi anlamadım.
Robot değiliz ki sizin istediğiniz cümleleri tekrarlayalım ya da istediğiniz doğrultuda cevap yazalım.
Aldatıyorsada boşanmayacaksınız anladığımız kadarıyla, o halde neden öğrenmek istiyorsunuz ki.

başka fikirlere tahammül konusunda eşinizden aşağı kalır yanınız yok maalesef.

Pardon da biz özel dedektif ya da müneccim miyiz.Eşinizin durup dururken ne diye günahını alalım.Kimsenin günahını alıp da öbür dünyada suçlanmak istemem.Aldatıp aldatmadığını siz bilceksiniz.Ama size yaptıkları katlanılır gibi değil.Hala düzeltmek çabalamak istiyorsunuz ama şu var tok olan bir insana zorla yemek yediremezsiniz.Eşinizin düzeltme niyeti yoksa siz ne kadar çabalasanız boşa.

ayrıca bu adam bana bakıyor diye çekeceğime gider dilenir çocuklarımada bakardım.
üstüne hakaret dayak ve aldatma yaşamazdım..
karnım aç olsada kafam dinç olurdu

Ne anlattınız ? Kocam bana öküz diyo bide kızlara güzellik diyo .

Biz müneccimmiyiz bukadar anlatılandan aldatıyo evet yada aldatmıyo diyelim.

Eğer saygı bekliyorsanız önce göstereceksiniz.

Aldatmayla ilgili bir cümle kurmayıp,kocanızın öküzlüklerini anlatmışsınız.

Boşan diyenlerede ''ben size boşanayım mı diye sormadım aldatılıyomuyum diyosunuz^''

Ya şuan kafanız iyi,yada dalga geçiyorsunuz.

ALdatsa bile asıl sorun bu değil.Eşinizin kendi içsel sorunu.Kendisi bunu nasıl görebilecek.hali tavrı ile eşi ve çocukları için yanlış yolda.geçmiş yorgunlukları varsa sorumlulukları ağır geliyorsa.derlerki dışarıda korkak adam içeride aslan kesilir ben bilmem.Böyle davranan adam aldatsa bile sizi seviyor olabilir.kendi halinde bir bunalım var çünkü.ayrılmak sizin için zor olabilir.zor bir durum.zamanla kendisi duralabilir.ama şu an anlaması için sizin bütün kabalığına göğüs gerip cesur olup karşı duruşa geçmeniz gerekir.bu süreç hırpalayıcı olur.ama sonuç alınacağını düşünüyorum.başka birine ilgi duyarsanız eşinize olan odaklanmanız azalır.ve sonrasında bu durumla daha kolay başedersiniz.buda bir yol.bazıları kızabilir.

elıne saglıkarkadasım soyle guzel ve mantıklı yorum lazım bana allah senden razı olsun

işe yararmı bilmiyorum ama benim size bir tavsiyem var konu sahibi bayan, aşağılanmak dayak vs yemek bunlar insanı psikolojik olarak çöküntüye götüren şeyler, eşiniz sizi aldatıyor ve aldatmıyor yahut aldatmaya meyilli, bunu bilemeyiz yalnız anladıgımız kadarıyla sizi kendine göre yeterli bulmuyor, elbette böyle olunca dayanmak mümkün değil, 2 evladının annesi, yeri gelince en özelini paylaştıgı eşi, yemeğini yapar, ütüsünü yapar, evi temiz tutar, üstelik 2 tane evlat yetiştirir, kimse bunu haketmez, madem öyle sizde onun sizde kırdıgı seyi yeniden güncelleyin, kendinizle önce siz barışık olun kilomu şisman mı görüyor, aynaya siz baktıgınzda fazla olan kilonızu görüyorsanız, o zaman kimse için değil kendiniz için, harekete başlayın, zayıflamak elbette karar aşamasında zor, ama beyinle anlaşınca gerisi gelen bir olgu, çogu kişi bunu başarabiliyorsa siz neden yapamayasınız? sonrasında ilgi alanlarıız neler bilemiyorum, ilgi alanlarınız ile ilgili kendinizi yine kendiniz için geliştirmenizi tavsiye ediyorum, maddi olarak size külfet yüklüyorsa bu durum, kitap okuyabilirsiniz, size en yakın kütüphaden kitap ödünç alabilir vizyonuzu geliştirebilirsiniz, önceklikle lütfen siz kendinize saygı gösterin ve degerli oldugunuzu bilin, siz kendinize bu degeri verirseniz değil eşiniz, kim gelirse gelsin sizi yıkamaz, sonrasında size hakaret mi ediyor bu süreçde, tabii kilo hop diye verilmiyor insan kendini hop diye istekli oldugu konularda eğitemiyor yetiştiremiyor, o zaman yılmayın boşverin konussun gitsin, siz kulağınızı tıkayın, eğer siz kendinizi severseniz onun sizi aldatmış vs olması bile size dokunmaz onu önemsemezsiniz, çünkü kimse için bi güven söz konusu değil, hayatta ne garantili, insan bazen ne umuyor ne yaşıyor, her şey gönlnce olsun canım hemen bi zayıflama grubuna başlamanı tavsiye ederim zor değil, kendine güvenin gelicek

Son düzenleme:
tesekkurler canım bol bol ktap okuyorum zaten su an tasınma asamasındayız kurslara falan baslıcam ufak bebekte okula baslıcak bu sne allah buyuk umarım sabrımın mukafatını verır rabbım

tesekkurler canım bol bol ktap okuyorum zaten su an tasınma asamasındayız kurslara falan baslıcam ufak bebekte okula baslıcak bu sne allah buyuk umarım sabrımın mukafatını verır rabbım

amin canım, boynu bükük bir kadın görünce dayanamıyoum içimden haykırnak geliyor, ya da adamı evire çevire dövmek:)) annelik aten en kutsl meslek evlat yetiştirmk kolay mı? ev işi vs erkeklere bırakmaz yapamazlar bir bayan gibi, sen güçlü ol canım, kaç kg fazlan var canım verirsn inşAllah, azmin elinden ne kurtulmuş, söyle güzlce ideal kilona in, aynanın karşısındaki sen daha özgüenli olucak ,nan bana, Allah yar ve yardımcın olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…