evet attıgım baslıktan suphe edıyorum daha oncede aldatıldım ama affettım..esım bana artık okadar yabancıkı bende tanıyamıyorum onu
sureklı hakaret sureklı asagılama ve memnunıyetsızlık var hep dılınde..okuz,şişko,işe yaramaz bır kadınsın sen dıyıp duruyor su okuz kelımesınede son zamanlarda ıyıce dılıne doladı..evet saka gıbı dımı yazdıklarım ama gercekten ben bu adamla on yıldır evlıyım..ıkı cocugum var..onların yanındada soyluyor bunları tabı onlarda etkılenıyor..adam dısarda gayet kıbar mesela facede kız arkadaslarına guzellık dıye hıtab edıyor ama bana gelınce okuz mesela kaslarıma yenı sekıl verdım uzaylı olmusun dıyor arada postış takıyorum farkına bıle varmıyor makyaj yapınca gozlerını yınemı kararttın dıyor yanı anlayacanız herseye kulp takıyor pısırdım yemeklere bahane buluyo ve daha bır cok ayılık gostergesı kızlar bana akıl verın ne olur napmam lazım benım kılolu olmam hakaret etmesını haklı kılmamalı
allah muhafaza ama (tabi dışardan gazel okuması kolay) eşim bana öküz diyecek ha...öküz neymiş öğretirim ona...bu işler biraz fırsat verme işi canım...ilk etapta sana hakaret ettiğinde tavrın nasılsa, sonrası gelir..bence baştan koymalıydın tavrını...eşler tartışır gücenir kırılır kküser...bunlar doğal her evlilikte olur tuzu biberi elbette ama hakaret nedir bacım yaa...şişko öküz falan çok ayıp ve affedilecek bişey değil benim nezdimde...sen sessiz kalmaya devam ediyormusun o hakaret ettikçe.?
adam sana her türlü hakareti ediyor ..
dayak atıyor aldatmış..
peki sen ne yapıyorsunn..:26:
İnanamadım
Allah korusun herkesi böyle eşlerden
Sizinde Allah yardımcınız olsun
Ben olsam baba evıne gıderdım herhalde,çalısıyor musunuz? İmkanınız varsa ayrılın.böyle çekilir şey mi? Sürekli aşağılıyor sevgı yok ihanet cok olası
allaha sıgınıp sabredıyorum
Neden bunlara katlanıyorsunuz
evet attıgım baslıktan suphe edıyorum daha oncede aldatıldım ama affettım..esım bana artık okadar yabancıkı bende tanıyamıyorum onu
sureklı hakaret sureklı asagılama ve memnunıyetsızlık var hep dılınde..okuz,şişko,işe yaramaz bır kadınsın sen dıyıp duruyor su okuz kelımesınede son zamanlarda ıyıce dılıne doladı..evet saka gıbı dımı yazdıklarım ama gercekten ben bu adamla on yıldır evlıyım..ıkı cocugum var..onların yanındada soyluyor bunları tabı onlarda etkılenıyor..adam dısarda gayet kıbar mesela facede kız arkadaslarına guzellık dıye hıtab edıyor ama bana gelınce okuz mesela kaslarıma yenı sekıl verdım uzaylı olmusun dıyor arada postış takıyorum farkına bıle varmıyor makyaj yapınca gozlerını yınemı kararttın dıyor yanı anlayacanız herseye kulp takıyor pısırdım yemeklere bahane buluyo ve daha bır cok ayılık gostergesı kızlar bana akıl verın ne olur napmam lazım benım kılolu olmam hakaret etmesını haklı kılmamalı
adam sözel şiddeti geçmiş canım, bizzat şiddet uygulamış...sözlü hafif...resmen dayak...allahından bulsun...sözel siddete giriyor bu yaptigi..
ama sizde oda farkinda degilsiniz sanirim..
kızlar ilk yorumumda da yazmıştım dışardan gazel okuması kolay...biz şimdi suçluyoruz kadıncaazı niye çekiyorsun bunca hakareti dayağı falan diye ama onun durumunu ve şartlarını bilemeyiz...eğer bu arkadaş yapıcı ve düzeltici destek ve tavsiye bekliyorsa bence o şekilde yorum yazmalıyız...ayrıl boşan demesi kolay... ama anladığım kadarıyla konu sahibi durumu düzeltme çabasında...ve destek tavsiye bekliyor...göremediği çözemediği yerler hakkında bilgi istiyor sanırım..tamam bu adam kabullenilir bi erkek değil çekilecek dert değil evet...ama bayanın durumunu bilmediğimiz için kestirip atıcı yorumlar yapmayalım bence....aslında konu sahibi daha net anlatsa ve ne istediğini belirtse o yönde fikirler vermeye çalışırız...canım sen eşinin seni aldatıp aldatmadığını mı anlamaya çalışıyorsun, yoksa eşinin bu hakaret dayak olaylarını düzeltmeye mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?