• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim beni aldatıyor mu?

nagex_nn

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
11
0
16
İzmir
evet attıgım baslıktan suphe edıyorum daha oncede aldatıldım ama affettım..esım bana artık okadar yabancıkı bende tanıyamıyorum onu
sureklı hakaret sureklı asagılama ve memnunıyetsızlık var hep dılınde..okuz,şişko,işe yaramaz bır kadınsın sen dıyıp duruyor su okuz kelımesınede son zamanlarda ıyıce dılıne doladı..evet saka gıbı dımı yazdıklarım ama gercekten ben bu adamla on yıldır evlıyım..ıkı cocugum var..onların yanındada soyluyor bunları tabı onlarda etkılenıyor..adam dısarda gayet kıbar mesela facede kız arkadaslarına guzellık dıye hıtab edıyor ama bana gelınce okuz mesela kaslarıma yenı sekıl verdım uzaylı olmusun dıyor arada postış takıyorum farkına bıle varmıyor makyaj yapınca gozlerını yınemı kararttın dıyor yanı anlayacanız herseye kulp takıyor pısırdım yemeklere bahane buluyo ve daha bır cok ayılık gostergesı kızlar bana akıl verın ne olur napmam lazım benım kılolu olmam hakaret etmesını haklı kılmamalı

arkadaşım diyecek biey bulamıyorum.madem seni bu kadar aşağılıyor biraz göz dağı falan ver ayrılmakla tehdit et karşılıklı konuş

allah muhafaza ama (tabi dışardan gazel okuması kolay) eşim bana öküz diyecek ha...öküz neymiş öğretirim ona...bu işler biraz fırsat verme işi canım...ilk etapta sana hakaret ettiğinde tavrın nasılsa, sonrası gelir..bence baştan koymalıydın tavrını...eşler tartışır gücenir kırılır kküser...bunlar doğal her evlilikte olur tuzu biberi elbette ama hakaret nedir bacım yaa...şişko öküz falan çok ayıp ve affedilecek bişey değil benim nezdimde...sen sessiz kalmaya devam ediyormusun o hakaret ettikçe.?

şuan aldatmıyosa bile heran aldatabilir bence .sürekli eleştirdiğine göre başkalarıyla kıyaslıyo demekki.bence de ayrılık konusunu açıp tepkisini ölçebilirsiniz. ayrılık çocuklar açısından zor bir durum tabi ama anne babasını bu şekilde görmek de çocuğun psikolojini olumsuz yönde etkileyecektir zaten.

evet attıgım baslıktan suphe edıyorum daha oncede aldatıldım ama affettım..esım bana artık okadar yabancıkı bende tanıyamıyorum onu
sureklı hakaret sureklı asagılama ve memnunıyetsızlık var hep dılınde..okuz,şişko,işe yaramaz bır kadınsın sen dıyıp duruyor su okuz kelımesınede son zamanlarda ıyıce dılıne doladı..evet saka gıbı dımı yazdıklarım ama gercekten ben bu adamla on yıldır evlıyım..ıkı cocugum var..onların yanındada soyluyor bunları tabı onlarda etkılenıyor..adam dısarda gayet kıbar mesela facede kız arkadaslarına guzellık dıye hıtab edıyor ama bana gelınce okuz mesela kaslarıma yenı sekıl verdım uzaylı olmusun dıyor arada postış takıyorum farkına bıle varmıyor makyaj yapınca gozlerını yınemı kararttın dıyor yanı anlayacanız herseye kulp takıyor pısırdım yemeklere bahane buluyo ve daha bır cok ayılık gostergesı kızlar bana akıl verın ne olur napmam lazım benım kılolu olmam hakaret etmesını haklı kılmamalı

Diyecek birşey bulamadım.Siz söylemişsiniz zaten ''''şaka gibi''''.

bir ayar çekmek lazım belli.Ayrılma için ciddi bir kapı aç.İsterse bunu zaten yol ver gitsin.uyandırmak lazım bir şekilde.örneğin hakaret ettiğinde o anda konunun üstüne git.asla yumuşama,affetme.sevgin azalacak böyle giderse.o noktada ancak farkına varıcak belki eşin.ama biraz geç olacak.

allah muhafaza ama (tabi dışardan gazel okuması kolay) eşim bana öküz diyecek ha...öküz neymiş öğretirim ona...bu işler biraz fırsat verme işi canım...ilk etapta sana hakaret ettiğinde tavrın nasılsa, sonrası gelir..bence baştan koymalıydın tavrını...eşler tartışır gücenir kırılır kküser...bunlar doğal her evlilikte olur tuzu biberi elbette ama hakaret nedir bacım yaa...şişko öküz falan çok ayıp ve affedilecek bişey değil benim nezdimde...sen sessiz kalmaya devam ediyormusun o hakaret ettikçe.?

sessiz kalıyorum zamanında cok dayak yedım

İnanamadım
Allah korusun herkesi böyle eşlerden
Sizinde Allah yardımcınız olsun
Ben olsam baba evıne gıderdım herhalde,çalısıyor musunuz? İmkanınız varsa ayrılın.böyle çekilir şey mi? Sürekli aşağılıyor sevgı yok ihanet cok olası

İnanamadım
Allah korusun herkesi böyle eşlerden
Sizinde Allah yardımcınız olsun
Ben olsam baba evıne gıderdım herhalde,çalısıyor musunuz? İmkanınız varsa ayrılın.böyle çekilir şey mi? Sürekli aşağılıyor sevgı yok ihanet cok olası

babam yok annemde calısmıyorum

Öncelikle merak ettiğim şey eşinizi çekip adam akıllı konuşmuyor musunuz?Ayrılsanız,mesleğiniz olmasa bile eşiniz size nafaka ödemek durumunda kalır.Onu geçtim sığıncak,size arka çıkıcak bir aile büyüğünüz yok mu?Nasıl tahammül ediyorsunuz bu adama.Daha önce aldatan birisi yüzde 90 tekrar aldatır.Bu lafları da söylüyorsa size zaten kesin aldatıyordur ya da aldatacaktır.

Diğer bir tavsiyem,kilo sağlık sorunlarına yol açıyor.Yakışanı var yakışmayanı var sizde nasıl duruyor bilemem ama en kısa zamanda diyetisyene ve spor salonuna gidin derim.Hem zayıflarsanız özgüveniniz artar,hem de eşinizin sesi biraz kesilmiş olur

kızlar ilk yorumumda da yazmıştım dışardan gazel okuması kolay...biz şimdi suçluyoruz kadıncaazı niye çekiyorsun bunca hakareti dayağı falan diye ama onun durumunu ve şartlarını bilemeyiz...eğer bu arkadaş yapıcı ve düzeltici destek ve tavsiye bekliyorsa bence o şekilde yorum yazmalıyız...ayrıl boşan demesi kolay... ama anladığım kadarıyla konu sahibi durumu düzeltme çabasında...ve destek tavsiye bekliyor...göremediği çözemediği yerler hakkında bilgi istiyor sanırım..tamam bu adam kabullenilir bi erkek değil çekilecek dert değil evet...ama bayanın durumunu bilmediğimiz için kestirip atıcı yorumlar yapmayalım bence....aslında konu sahibi daha net anlatsa ve ne istediğini belirtse o yönde fikirler vermeye çalışırız...canım sen eşinin seni aldatıp aldatmadığını mı anlamaya çalışıyorsun, yoksa eşinin bu hakaret dayak olaylarını düzeltmeye mi?

İmkanınız var mı bilmiyorum, birgün onun görmeyeceği bir yere kamera yerleştirin ve size ettiği hakaretleri
kayda alın ( eğer kameranız yoksa cep telefonunada kaydedebilirsiniz).
Sonra sakin bir zamanda onu karşınıza alın ve size söyledikleri sözleri dinletin.
...ve kendisine kendi gibi bir insanla evli olmanın nasıl bir şey olduğunu sorun.

Size saygılı olmasını beklediğinizi , bir baba olarak çocuklarınıza örnek olması gerektiğini ayrıca hatırlatın.
Eğer ayrılmak istiyorsa ya da aklında başka bir kadın varsa söylesin.

Evlilikte saygı bitince sevgide bitiyor maalesef, kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok.

Son düzenleme:
kızlar ilk yorumumda da yazmıştım dışardan gazel okuması kolay...biz şimdi suçluyoruz kadıncaazı niye çekiyorsun bunca hakareti dayağı falan diye ama onun durumunu ve şartlarını bilemeyiz...eğer bu arkadaş yapıcı ve düzeltici destek ve tavsiye bekliyorsa bence o şekilde yorum yazmalıyız...ayrıl boşan demesi kolay... ama anladığım kadarıyla konu sahibi durumu düzeltme çabasında...ve destek tavsiye bekliyor...göremediği çözemediği yerler hakkında bilgi istiyor sanırım..tamam bu adam kabullenilir bi erkek değil çekilecek dert değil evet...ama bayanın durumunu bilmediğimiz için kestirip atıcı yorumlar yapmayalım bence....aslında konu sahibi daha net anlatsa ve ne istediğini belirtse o yönde fikirler vermeye çalışırız...canım sen eşinin seni aldatıp aldatmadığını mı anlamaya çalışıyorsun, yoksa eşinin bu hakaret dayak olaylarını düzeltmeye mi?

güzel söylüyorsunuzda ..
sizce bu adamın düzelir bir tarafı varmı??
dayak hakaret aldatma..
ben elle tutulacak bi taraf göremedimde..

Back