- 9 Mart 2024
- 24
- 18
- 3
- 29
- Konu Sahibi bluemystery
-
Psikolog bence çare olur. Adam çok çevrimiçi diye sizi aldattığını neden düşünüyorsunuz. bide bu güvensizlikle nasıl evlendinizSelamlar yeni evliyim eşimle nöbetleşe çalıştığımız için az denk geliyoruz sık ve uzun çevrimiçi oluyor sorduğumda politik cevaplar veriyor ya da kızıyor bana güvenmiyor musun diye ama bu kadar evde boş kalması vs aklıma tedirginlik düşürdü. Açıkçası eve gizli ses kayıt cihazı ya da kamera koymak istiyorum ama dandik bir şeye de para verip üzülmek istemiyorum. Şu iyidir dediğiniz bir cihaz var mı ses kayıt ya da kamera fark etmez. İçimde bir sıkıntı var yani peşine düşmeden edemeyeceğim. Ama güvendiğiniz bir şey önerin ilk linki göndermeyin olur mu uzunca bir gün kayıt alabilmeli. Çok mutlu olurum teşekkür ederim. Whatsapo web vs bunlara bağlanınca maalesef anlıyor. Başka gizli bir uygulama varsa söyleyebilirsiniz
KatılıyorumYeni evlisiniz ve adamı dedektif gibi takip etmeye niyetlenmişsiniz. Daha başından bunları yaşıyorsanız malesef dikiş tutturamazsınız. Böyle saçma şeylerle vakit harcamak yerine boşanın daha iyi.
Gece üçte reels gönderiyorum kendisine ve Katibe, biz de mi aldatıyoruz şimdiBu kadar güvenmiyorsanız neden evlendiniz? İnsanların özel alanlarına evli olsanız dahi giremezsiniz. Biz de kızlarla geyik yaparken uzun süre çevrimiçiyiz, ne olacak şimdi? Kocam buna takılmaz bile.
Katılıyorum cocuk bi süre yapmayın.Hem zaten cikarki ortaya varsa böyle birsey o karşıdaki kadın ifşa eder kendini buna inanın.Allah neyi gizli bırakmış ki kim aldatilip anlamamış.Cikar önünüze hiç bulaşmayın suç olan şeylere öyle yollara....bu tarz şeyler uzun süre gizli kalmaz.Siz bunu bilin önlem olarakda bir süre çocuk düşünmeyin .Kim naparsa kendine yapar sonuçta bu hep böyle
veriyor ya da kızıyor bana güvenmiyor musun
Telefonuna yapışık yaşıyor mu? Telefonunu elinize aldığınızda tedirgin oluyor mu? Mesajlaşırken siz görmeyin diye çabalıyor mu? Telefonun Şifresini biliyo musunuz? Vee daha önce bu kadar çok online oluyor muydu yoksa bu yeni olan bir şey mi?Selamlar yeni evliyim eşimle nöbetleşe çalıştığımız için az denk geliyoruz sık ve uzun çevrimiçi oluyor sorduğumda politik cevaplar veriyor ya da kızıyor bana güvenmiyor musun diye ama bu kadar evde boş kalması vs aklıma tedirginlik düşürdü. Açıkçası eve gizli ses kayıt cihazı ya da kamera koymak istiyorum ama dandik bir şeye de para verip üzülmek istemiyorum. Şu iyidir dediğiniz bir cihaz var mı ses kayıt ya da kamera fark etmez. İçimde bir sıkıntı var yani peşine düşmeden edemeyeceğim. Ama güvendiğiniz bir şey önerin ilk linki göndermeyin olur mu uzunca bir gün kayıt alabilmeli. Çok mutlu olurum teşekkür ederim. Whatsapo web vs bunlara bağlanınca maalesef anlıyor. Başka gizli bir uygulama varsa söyleyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?