• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aldatıyor mu nasıl bulabilirim

Başka şüpheli bi durumunu gördünüz mü
Merhaba arkadaşlar yeni evliyim 6 ay kadar oldu 4 aydır da maalesef korneam tekrarlayan biçimde yırtılıyor doktor stres kaynaklı dedi bir türlü korneam kaynamayınca son çare ameliyat ettiler yeni yeni gözümü açmışken asla strese ve darbeye maruz kalmamam gerekiyordu fakat eşimin ailesi ve kardeşleri her birinin parası pulu olmasına rağmen eşimden para istemeye devam ediyorlar. Bayram harçlıklarından tutun çocuklarına hediyeler köyden peynir söylemeye kadar eşime yaptırıyorlar ama siz yeni evlisiniz şu parada sizin olsun bizde size ev hediyesi aldık gibi durum asla yok bu yüzden eşimle defalarca tartıştık artık olay kız kardeşinin kaynanasını ağırlamaya kadar gelince evde kıyamet koptu ben eğitimli çalışan bir kadınım böyle şeylerle uğraşamam dedim önce tartıştık sonra ayrı yattık derken 2 gün önce eşim beni dövdü. Varsa yoksa benim ailem diyor beni benimseyememiş. Bu şiddet ilk kez oluyor bildiğiniz tekme tokat girdi eli ameliyat olmuş gözüme de geldi gözüm şişti korneam riske girdi tabii ki silik bir kadın olmayıp hemen polise gittim darp raporu ve uzaklaştırma kararı aldım . Ailem her ne kadar bir kez daha dene hemen boşanılmaz dese de korneamın tekrar hasar görmesi benim için son bıktıran bu aile problemi çözülecek gibi değil tekrar barışmanın da anlamı yok ailesi para verin gelin gidin de kabul etmiyorsan boşana getirdiler lafı. Oğulları dövmek istememiştir ben bir şey yapmışımdır dediler . size sorum şu boşanma davası nasıl açabilirim 1 yıldan önce açılıyor mu sonuçta darp raporum da var ne yapmalıyım süreç nasıl ilerler direkt adliyeye mi gitmeliyim

Konu sahibinin açtığı yukarıdaki konu haricinde bence başka şüpheli durumu yok

Arkadaşım takip programı ile kocasını pavyonda basmıştı ama o takip programı neydi bilmiyorum. Bazı kişiler çocugunu takip etmek için kullanıyormuş. Ortam falan dinleniyormuş

Selamlar yeni evliyim eşimle nöbetleşe çalıştığımız için az denk geliyoruz sık ve uzun çevrimiçi oluyor sorduğumda politik cevaplar veriyor ya da kızıyor bana güvenmiyor musun diye ama bu kadar evde boş kalması vs aklıma tedirginlik düşürdü. Açıkçası eve gizli ses kayıt cihazı ya da kamera koymak istiyorum ama dandik bir şeye de para verip üzülmek istemiyorum. Şu iyidir dediğiniz bir cihaz var mı ses kayıt ya da kamera fark etmez. İçimde bir sıkıntı var yani peşine düşmeden edemeyeceğim. Ama güvendiğiniz bir şey önerin ilk linki göndermeyin olur mu uzunca bir gün kayıt alabilmeli. Çok mutlu olurum teşekkür ederim. Whatsapo web vs bunlara bağlanınca maalesef anlıyor. Başka gizli bir uygulama varsa söyleyebilirsiniz
Bunlara gerek yok ki. Öyle bir şey varsa kadınlar yakalıyor valla. Başıma gelmedi ama çevremde böyle aldatilma olayları olanlar hep yakalıyor. Sürekli ç.içiyse ve sürekli geçiştirerek bana güvenmiyor musun diyen erkeğe güvenmeyin gizli olarak araştırın sürekli darlamayin.

Ama tel dokümanlarına bakabilirsiniz. Mutlaka telde görüşüyordur. Tabi ona bakmak için onun telinin sizde olması gerekiyor

Selamlar yeni evliyim eşimle nöbetleşe çalıştığımız için az denk geliyoruz sık ve uzun çevrimiçi oluyor sorduğumda politik cevaplar veriyor ya da kızıyor bana güvenmiyor musun diye ama bu kadar evde boş kalması vs aklıma tedirginlik düşürdü. Açıkçası eve gizli ses kayıt cihazı ya da kamera koymak istiyorum ama dandik bir şeye de para verip üzülmek istemiyorum. Şu iyidir dediğiniz bir cihaz var mı ses kayıt ya da kamera fark etmez. İçimde bir sıkıntı var yani peşine düşmeden edemeyeceğim. Ama güvendiğiniz bir şey önerin ilk linki göndermeyin olur mu uzunca bir gün kayıt alabilmeli. Çok mutlu olurum teşekkür ederim. Whatsapo web vs bunlara bağlanınca maalesef anlıyor. Başka gizli bir uygulama varsa söyleyebilirsiniz
Asla böyle bisey yapmam ve yapanı da affetmem!!! Gerçekten böyle birsey varsa, başka yollar da var. Ki zaten hemen ortaya çıkar bence. Ama casusluk nedir ya

Back