• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim beni aldatiyor lütfen yardım edin

ayrıca boşansanız da kocanız yine bakmak zorunda çocuğuna. çocuğun arkasına sığınmayın. ne gerek var sizi aldatan, değer vermeyen biriyle hayatı paylaşmaya ve üstüne kadınlık yapmaya böyle birine? nasılsa eve yansıtmıyor çoķ yanlış bir düşünce. yani size evde tapıyor, dışarıda aldatıyor?

Slm arkadaşlar Bende aldatildim kocam evlendigimizden beri beni aldatmış randevu evine gitmiş onu yakaladim 7 ay once bana sevgilim yok sadece randevu evine gittiğini söyledi bunun daha mahsun olduğunu zannediyor boşanma derecesine geldik bosanmadik söz verdi gitmiyecegine dair bakalim asla gözü kapalı guvenmem artık hic unutamamiyorym hala yapiormu öğrenmek istiyorum ama artık tecrubeli bana yardım edin psikolojik cok bozuk 11aylik bi oglum var

Boşanma davası nasıl açılır?

Boşanma davası açmak için kusursuz olmak veya daha az kusurlu olmak şart değil.Daha ağır kusurlu olan tarafta davayı açabilir. Fakat karşı tarafta az da olsa kusurlu olmalı.Örneğin: Zina sebebiyle boşanma davası açılan adama eşinin de ağır hakaret etmiş olması gerekir. Boşanma davası açarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini Avukat Fuat Volkan Bilgehan Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye desteklerinizi bekliyoruz. Sizleri yakından ilgilendiren videolarımızla sizleri sitemize davet ediyoruz. Kadınlar Kulübü olarak sitemize ve sosyal mecralarımızı takipte kalmaya ne dersiniz :)

aldatılan bi kadın erkekten intikam almalı ama öyle aldatarak falan değil çünkü biliyorum ki aldatırsak öbür adam da üzcek bizi vs...eşinizle gittiğiniz her ortamda dikkat çekici olun giyiminizle,şuh kahkalarınızla ,eşinizi umursamayan tavırlarınızla...eskisinden çok çok daha özenli olun makyajınıza giyminize kilonuza...onun vazgeçilmez olduğunu hissettirin içiniz içinizi yese de telefonunu falan kurcalamayın kıskanmıyor gibi davranın hatta siz de telefonunuza şifre koyun ,sık sık telefonla uğraşıyor gibi yapın...telefonunuzu saklamaya başlayın sanki arkasından bişey çeviriyor gibi...

ya söylersem dövcek diye korkuyosunuz , herşeyi yapan eden adam bide dayak yicem diye korkuyosunuz ya şaşırıyorum adama bak ya ne güzel sindirmiş sizi.. o evi başına yıkarım onun kafasına yıkılan evlede başbaşa bırakır çıkr giderim. neymiş yatmıyormuş sadece koluna takıp hergün biriyle gezmekten zevk alıyormuş , yok canım aldatmıyor zaten evde hiçbişeyini eksik etmiyor nasılsa . bu erkeklere bu cesareti veren sizsiniz kusura bakmayın , bu kadar pasif ve saf olmayın..

Ya iyimisiniz siz? Bunu konu sahibine değil sadece genel böyle düşünen kadınlara soruyorum. Sokaklarda bağırıyoruz durmadan kadına fiziksel ya da ruhsal şiddete hayır diye. Siz gelmiş burda ne yapayım diye soruyorsunuz. İyimisiniz gerçekten?

ya söylersem dövcek diye korkuyosunuz , herşeyi yapan eden adam bide dayak yicem diye korkuyosunuz ya şaşırıyorum adama bak ya ne güzel sindirmiş sizi.. o evi başına yıkarım onun kafasına yıkılan evlede başbaşa bırakır çıkr giderim. neymiş yatmıyormuş sadece koluna takıp hergün biriyle gezmekten zevk alıyormuş , yok canım aldatmıyor zaten evde hiçbişeyini eksik etmiyor nasılsa . bu erkeklere bu cesareti veren sizsiniz kusura bakmayın , bu kadar pasif ve saf olmayın..

Ya iyimisiniz siz? Bunu konu sahibine değil sadece genel böyle düşünen kadınlara soruyorum. Sokaklarda bağırıyoruz durmadan kadına fiziksel ya da ruhsal şiddete hayır diye. Siz gelmiş burda ne yapayım diye soruyorsunuz. İyimisiniz gerçekten?

başınıza gelmemiş şeyler hakkında büyük konuşmayın bence...atıp tutmak ne kolay dışarıdan bakınca

herkes gül bahçelerinde yaşamıyor,bazı kadınların tutunacak bi dalları yok bu hayatta yoksa kimse meraklı değildir aldatılıp aldatılıp oturmaya ,kendine gelmekle alakası yok yani bu durumun

Evet kimse Gül bahçelerinde yaşamıyor. Bana büyük konuşmayın demişsiniz ama siz aynen aldatılmayı hazmedemeyen kadınların Gül bahçesinde yaşadığını söyleyip büyük konuşmuşsunuz.

Hepimiz aldatıldık konu o ya da büyük konuşmak değil zaten

eğer anlattıkların gerçekse bır dakika bile bu adamın yanında durmamalısın.
öyle bı adamın yanında kızınızı da büyütmemiş olursunuz. kendı sucunu bastırmak ıcın bıde sızı dövuyo
şaka gibi

canım kaynanan varsa mesajları göster beni aldatıyor de ama tatlı dille. kaynanan düzeltirse düzetir düzeltemezse ayrıl derim nasıl dayanırsın duygusal yönden aldatıyor belki cinsel açıdan aldatmdığı ne malum

Merhaba bayanlar gerçekten yardıma çok ihtiyacın var ne yapacağımı bilemiyorum sizden öneriler bekliyorum ben 5 yıllık evliyim ve 3 buçuk yaşında bir kızım var eşimle son 6 aya kadar çok iyiydik ona kendimden fazla güveniyordum ancak ne oldu ise son 6 aydır güvenimiz zedelenme ler oldu kadınlar hisseder denilir ya birşeyler hissetmeye başladım önceleri sadece kuruntu olduğunu düşündüm ama bu 6 içinde yapmış olduğum araştırmalarda beni doğru hissettiğimi anladım bir kaç kere facebook da sanatçı arkadaşım dediği kadınların resimlerini beğendiğini gördüm ve facebook şifresini bildiğimi için devamlı sayfasına girdim yazışmalarını takip ettim yanımda arkadaşım ile yarışıyoruz derken ben diğer odada onun hesabına girdim ve bir kadınla yakıştığını şahit oldum böyle bir kaç kere oldu yarışmalarında biri ile sevgililik yaşadığını öğrendim ve kendim sahte bir facebook hesabı açıp kocamı ekledim onunla yazışmaya başladım başkası olarak bir kaç gün konuştuk bu konuşmalarda onun itiraf etmesini sağladım bu konuşmalar sırasında eşini yani beni ve kızını çok sevdiğini ancak alışkanlık olarak birçok bayanla görüştüğünü onun deyimi ile manita yaptığını sevgili olduğunu ancak hiçbiri ile bir birliktelik yaşamadığını eşinden yani benden başkasının eli eline değmediğini itiraf etti hatta daha 1 ay önce bir sevgilisinden ayrıldığını söyledi bunların yalan mı doğrumu olduğunu sorduğumda başkası olarak yemin etti doğru olduğunu söyledi esin hiç farketmez mi dediğimde o çok mutlu hiç yakalanmadan dedi. Ancak aslında kendi karısı ile bunları konuştuğun farkında değil. Davranışlarına gelince hiçbir şeyimizi eksik etmez canım yavrum askim diye dolanır bana kötü davranmıyor elinden geldiği kadar mutlu etmeye çalışıyor sadece bu son 6 aydır müzik cafelere müzik dinlemeye gidiyor ve geç geliyor görüştüğü ayrıldığı bayanda bir müzik sanatçısı bazen ağzından laf almak için beni aldatıp aldatmadigini soruyorum eğer böyle bişey yaparsam gelip İlk sana söylerim diyor kesinlikle ben böyle bişey yapmam diyor ne yapacağımı bilmiyorum arada kızım var lütfen bana fikir verin yardım edin herşeyi bilip susmak çok fena bunları eşimle konuşsam büyük tepki verir çok asabi bir kişiliği var bu yüzden bir kere dayak bile yemiştim yardım lütfen. ..
Keşke yardımcı olabilsek ama ne mümkün... dayak atan , aldatan ,yalan söyleyen, bir eş ? Artik gerçegi biliyorsunuz a ne kadarını? Bugün yazisan yarin baska uclari dener... ki cinsel anlamda aldatmadım demesine ben inanmadım. Açık fikrim şudur ki o adamdan ne sana eş olur ne de çocuğuna baba!!!! Sana destek cikacak bir ailen var ise ve sen cocuguna sahip cikacak gucte bir bayansan. Ve maddi olanaga sahip isen. Sen zaten ne yapman gerketigini biliyorsun canım. Allah yardımcın olsun.

Keşke yardımcı olabilsek ama ne mümkün... dayak atan , aldatan ,yalan söyleyen, bir eş ? Artik gerçegi biliyorsunuz a ne kadarını? Bugün yazisan yarin baska uclari dener... ki cinsel anlamda aldatmadım demesine ben inanmadım. Açık fikrim şudur ki o adamdan ne sana eş olur ne de çocuğuna baba!!!! Sana destek cikacak bir ailen var ise ve sen cocuguna sahip cikacak gucte bir bayansan. Ve maddi olanaga sahip isen. Sen zaten ne yapman gerketigini biliyorsun canım. Allah yardımcın olsun.

Konunun üzerinden 1 sene gecmis.

Merhaba bayanlar gerçekten yardıma çok ihtiyacın var ne yapacağımı bilemiyorum sizden öneriler bekliyorum ben 5 yıllık evliyim ve 3 buçuk yaşında bir kızım var eşimle son 6 aya kadar çok iyiydik ona kendimden fazla güveniyordum ancak ne oldu ise son 6 aydır güvenimiz zedelenme ler oldu kadınlar hisseder denilir ya birşeyler hissetmeye başladım önceleri sadece kuruntu olduğunu düşündüm ama bu 6 içinde yapmış olduğum araştırmalarda beni doğru hissettiğimi anladım bir kaç kere facebook da sanatçı arkadaşım dediği kadınların resimlerini beğendiğini gördüm ve facebook şifresini bildiğimi için devamlı sayfasına girdim yazışmalarını takip ettim yanımda arkadaşım ile yarışıyoruz derken ben diğer odada onun hesabına girdim ve bir kadınla yakıştığını şahit oldum böyle bir kaç kere oldu yarışmalarında biri ile sevgililik yaşadığını öğrendim ve kendim sahte bir facebook hesabı açıp kocamı ekledim onunla yazışmaya başladım başkası olarak bir kaç gün konuştuk bu konuşmalarda onun itiraf etmesini sağladım bu konuşmalar sırasında eşini yani beni ve kızını çok sevdiğini ancak alışkanlık olarak birçok bayanla görüştüğünü onun deyimi ile manita yaptığını sevgili olduğunu ancak hiçbiri ile bir birliktelik yaşamadığını eşinden yani benden başkasının eli eline değmediğini itiraf etti hatta daha 1 ay önce bir sevgilisinden ayrıldığını söyledi bunların yalan mı doğrumu olduğunu sorduğumda başkası olarak yemin etti doğru olduğunu söyledi esin hiç farketmez mi dediğimde o çok mutlu hiç yakalanmadan dedi. Ancak aslında kendi karısı ile bunları konuştuğun farkında değil. Davranışlarına gelince hiçbir şeyimizi eksik etmez canım yavrum askim diye dolanır bana kötü davranmıyor elinden geldiği kadar mutlu etmeye çalışıyor sadece bu son 6 aydır müzik cafelere müzik dinlemeye gidiyor ve geç geliyor görüştüğü ayrıldığı bayanda bir müzik sanatçısı bazen ağzından laf almak için beni aldatıp aldatmadigini soruyorum eğer böyle bişey yaparsam gelip İlk sana söylerim diyor kesinlikle ben böyle bişey yapmam diyor ne yapacağımı bilmiyorum arada kızım var lütfen bana fikir verin yardım edin herşeyi bilip susmak çok fena bunları eşimle konuşsam büyük tepki verir çok asabi bir kişiliği var bu yüzden bir kere dayak bile yemiştim yardım lütfen. ..
Tum bunlari bi gun yuzune vur ve onu gitmekle korkut nasil bu kadr rahat yalan soylebiliyorlar hic anlamiyorum!!!!!

Size gore aldatma sayılması ıcın kadınla bırlıktelık yasaması gerek yoksa aldatma sayılmaz mı yanı

Daha ne yapsın aldatmıs ıste baya
Ya bosanın ya da hıc bılmıyormus gıbı davranın
Bıldıgınızı soyleyıp de bosanmamak kadar aciz durum olamaz ... gozunde tum onurunuzu kaybedersenız bosanmayacaksınız yuzune vurmayın

Ya bu aldatma meselesini nasil boyle mini minnos poncik bir sucmus gibi goruyorsunuz? Bu aldatilan insanlarin gozune perde mi iniyor noluyor? Cok sevdiginiz, cocuk yaptiginiz adam sizde bulamadigi bazi seyleri ariyor aslinda o kadinlarda. Sizden baska kadinlarada ihtiyac duyuyor. Cinsel konularda baska kadinlarlada muhabbet ediyor muhtemelen. Kocanizi bir suru kadinla paylastiniz, paylasicaksiniz da. Amacim sizi kirmak degil. Kendinize getirmek. Kocanizla konusun. Bi onceki hatasinda sizi dovererek cikardigi gunah gibi gunah cikartmaya calisirsa birakin artik bu adami. Dogru duzgun konusmaya gelir tamamen kendini size teslim eder, her an kontrol edilmeye razi gelirse 1 kere daha dusunursunuz. Nolur artik su yavrucaklari boyle yuvalarin icine hapsetmeyin.

kocanız sizi aldatıyor... tespit gibi tespit yaptık evet ama siz kendiniz ve cocuğunuz için ne yapacağınıza dair en doğru kararı yine kendiniz vereceksiniz... aldatılmakta sizin için bi sorun yoksa devam edin ama bence yok evine nasıl bağlanır?? kaynanam aramızı yapar mı? diye uğraşlara girmeyin. aldatmak kötü huydur kişi kendi istemedikce de düzelmez.

Back