eşim beni aldatiyor lütfen yardım edin

Çaktırmadan devam et bence. Buluşmak isterse gidersin bitireceksen. Bitirmeyeceksen kurcalama ama. Cok zor bir durum sussan ayrı konuşsan ayrı. Herkesin psikolojisi farklı, yapısı farkli yargılanam. Ama bu yaptığı dogru degil, sen yapsan ne olurdu acaba? Sor bakalım karın aynısını yapsa, sadece flört ettim kocamı seviyorum dese se ne yapardın diye. Benim karım yapmaz der cikar herhalde

Onuda sordum aynı şeyi karın yapsa heyecan aramak adına başka bir adamla konuşsa belki yapıyordur da ne yaparsın dedim ileri gitmeyin değiştirelim konuyu falan dedi benim kocam bu şerefsizliği yapsa ben ona daha büyük şerefsizlik yaparim sizin karınız safmis hiç bir şeyden haberi yok dedim o zaman zoruna gitti lafı kapatmaya çalıştı o ne demek düzgün konuş falan dedi karısına laf söyletmedi

ya başka biriyle konuşturacaksın telefonda ya da randevu verip kendin gideceksin ve yüzleşeceksin o zaman

Dedim saf gorunen kadınlar daha sinsi olur belkide herşeye haberi vardır da doğru zamanı bekliyordur dedim ya da yuvasını yıkmak istemiyordur sizin şerefsizliğiniz yüzünden dedim biraz üstüne gittim tabi hemen konuyu kapatiyor

işine gelir mi hiç karısını başkalarıyla flört ederken düşünmek

Hayat arkadaşına eşine güvenmiyorsun peşine adam takıyorsun .. Ne kalmış ki neyi zamana bırakacaksın

Benim tecrubelerime dayanarak sana bir iki tavsiyem ihanete uğruyorsan çirkefliğin kralını yapacaksın evde tabak çanak cam çerçeve kalmayacak gerekirse dayak ye ama eğilme seni doverse işi polise kadar gotur adam karşısında bir piskopatın olduğunu anlasın.keser eline veririm doğduğuna pişman ederim uykunda kızgın yağ dokerim falan feşmegan blöfte sınır tanıma. Ne kadar sessiz hanım ve ilişki de saygıyı korumaya çalışırsan erkekler o kadar salak yerine koyar insanı. Eskiden çok mülayim bir kadındım şimdiyse elinde orakla bekleyen azraiz

Yedim dayakta yedim benim koca benden daha psikopat hep haklı olduğunu düşünür asla hatalarını kabul etmez bana ihanet etmesini affedemiyorum zaten artık hiçbir güvenim de kalmadı ihanetinin bedeli olmalı diye düşünüyorum kavga çıkarıp yakıp yıkıp yine kendimi yipratacagima son noktayı koymayı tercih ederim bu dünyada bana koca çok eminim kocama da karı çok umrumda değil artık işi aileme taşımayı ve onlardan akıl almayı düşünüyorum ailem destek çıkar bana bundan eminim ya benden af dileyecek kendine çeki düzen verecek yada bu iş burda bitecek

Sakın boşanma arada döver manitada yapar böyle yaşayıp gidersiniz arada kızınız var nede olsa

Sakın boşanma arada döver manitada yapar böyle yaşayıp gidersiniz arada kızınız var nede olsa
Arada kızım var evet peki yaptığı yanlışlar yanına mi kalsın ben niye kendime manita yapmıyorum peki beyefendi manita yapsın ben onun anasına babasına bakayım hizmet edeyim hergün deli gibi mecbur olduğum için kaynanam in evine sabah gidip akşam geleyim eeee bizimki de sağda solda o kadın senin bu kadın benim gezsin dolaşsın

Ben zaten ironi yaptım kime boşan desek bahane üretiyor o yüzden boşan demiyorum artık

Arada kızım var evet peki yaptığı yanlışlar yanına mi kalsın ben niye kendime manita yapmıyorum peki beyefendi manita yapsın ben onun anasına babasına bakayım hizmet edeyim hergün deli gibi mecbur olduğum için kaynanam in evine sabah gidip akşam geleyim eeee bizimki de sağda solda o kadın senin bu kadın benim gezsin

Ben zaten ironi yaptım kime boşan desek bahane üretiyor o yüzden boşan demiyorum artık
Beni bu halimle güldürdün valla ben bahane üretmek istemiyorum artık herşeye eminim önceleri ben mi çok büyütüyorum yanlış anlaşılma yüzünden yuvamız yıkmak istemem hata yapmayayım diye bekledim ve artık herşeye eminim son 1 ay ona tanıdığım ondan sonra dananın kuyruğu kopacak

Canım dayakta yedim diyorsun da yedin noldu odana geçip apladın mı. Ben hiç dayak yemedim ama öyle bir şey olursa polise giderim evden uzaklaştırma cezasını verdirir darp raporumla tazminat davası açar boşanırken donunu bile alırım benim sana gerekirse dayak ye dememin nedeni bu

Bu yaptıklarını yapmasan zaten boşanmak ister bence.ailesini hoş tuttuğun sürece sorun yok. O sanatçılar ailesine hizmet etmeyecek biliyor.

Arkadaşım sen iyi misin ya esin seni aldatıyor Asabi üstüne gittiğin de dövüyor

Hani demiş ya eşiniz ben pe...k miyim

Eşiniz ta kendisi

Neyine kanıt istiyorsun zaten adam la yazışmışsın başkası olarak peşine birilerine takma gerek yok

Evet haklısınız dün gece bana söyle dedi karım biri beni isletiyorsun ama kimdir nedir bulamadım ya gerçekten bir tesadüf yada isletiliyorum çok ısrar ettim benimle buluş ya da beni ara diye ancak ikisininde kabul etmiyor üstüne gittim manita yapıcam benim sevgililerim bir sürü manitam oldu falan diye yinede fire vermedi diyor bunlardan bahsetti biraz da üstüne fazlasını koydu yalan doğru anlattı kız diyor feminist mıdır nedir hep kadın haklarını savunuyor karına kızına yazık değil mi diyor dedi senin sırtını yere vermedi hiç bende kim olduğunu anlayabilmek için devamlı yapıyorum ediyorumlara girdim peki sen bana adını ver bide ben mesaj atayım dedim adı facebook kullanıcısı olarak çıkıyor dedi ama bu yalan çünkü ismi belli dedim bundan sonra yazarsa silme bana yolla vede şöyle kıza konuşmalarınızı bana yollasın tmm silmem yollarım dedi anlamadım gitti

Senin onu yakaladığın ihtimali düşmüş bi kere aklına dümen yapıyo. Güya sana da söylüyo ki hani sensen masumum ben sanada söledşm dicek. Sende maşallah öyle bi konuşmuşsun ki bi ben karınım demediğin kalmış anlamasın da napsın şuan nasıl kıvırsam diye oyun peşinde

Yuhh artık nasıl alistirmissiniz kicanizi siz ses etmez deniz oDA yapar yapar gekir anlatir nasıl Kaldırıyorsunuz ya. Neler.neler yapmıştır birinden hastalık kapmıştır size vs çocuğumuza bulastirmasin dikkat edin. Yazık ya. Sen böyle sessiz kalma. Hangi koca yediği halti gelip.karısina anlatır karşında o kadar mi gurursuz bi kadın var bugüne kadr yaptıklarını kizim için yuttum ama eğer bu pislikler devam edeceksen ben boşanmayı düşünüyorum. En ufak şiddetinde de emniyete basvurcam ya evine adam gibi koca ol ya da boşa beni git ne halin varsa gor de. Gözünü korkut ya. Bu nasıl bi karakterdir ya iyimis sen evde bekle o dışarda yediği halti gelip SNA anlatsın askerlik rkdasiymissin gibi. Hayr canım lütfen sessiz kalma arkana aileni dostları al ondan sonda bu konuşmayı yap. Yazık daha evliliğin başında böyle bu adamnseni yok saymış ya lanet olsun böyle evliliklere . allah yardımcın olsun pişkin bir kocayla umarım doğru bir karar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…