- 14 Ocak 2016
- 19
- 1
- 1
- Konu Sahibi yorgunumhayat
Merhaba bayanlar gerçekten yardıma çok ihtiyacın var ne yapacağımı bilemiyorum sizden öneriler bekliyorum ben 5 yıllık evliyim ve 3 buçuk yaşında bir kızım var eşimle son 6 aya kadar çok iyiydik ona kendimden fazla güveniyordum ancak ne oldu ise son 6 aydır güvenimiz zedelenme ler oldu kadınlar hisseder denilir ya birşeyler hissetmeye başladım önceleri sadece kuruntu olduğunu düşündüm ama bu 6 içinde yapmış olduğum araştırmalarda beni doğru hissettiğimi anladım bir kaç kere facebook da sanatçı arkadaşım dediği kadınların resimlerini beğendiğini gördüm ve facebook şifresini bildiğimi için devamlı sayfasına girdim yazışmalarını takip ettim yanımda arkadaşım ile yarışıyoruz derken ben diğer odada onun hesabına girdim ve bir kadınla yakıştığını şahit oldum böyle bir kaç kere oldu yarışmalarında biri ile sevgililik yaşadığını öğrendim ve kendim sahte bir facebook hesabı açıp kocamı ekledim onunla yazışmaya başladım başkası olarak bir kaç gün konuştuk bu konuşmalarda onun itiraf etmesini sağladım bu konuşmalar sırasında eşini yani beni ve kızını çok sevdiğini ancak alışkanlık olarak birçok bayanla görüştüğünü onun deyimi ile manita yaptığını sevgili olduğunu ancak hiçbiri ile bir birliktelik yaşamadığını eşinden yani benden başkasının eli eline değmediğini itiraf etti hatta daha 1 ay önce bir sevgilisinden ayrıldığını söyledi bunların yalan mı doğrumu olduğunu sorduğumda başkası olarak yemin etti doğru olduğunu söyledi esin hiç farketmez mi dediğimde o çok mutlu hiç yakalanmadan dedi. Ancak aslında kendi karısı ile bunları konuştuğun farkında değil. Davranışlarına gelince hiçbir şeyimizi eksik etmez canım yavrum askim diye dolanır bana kötü davranmıyor elinden geldiği kadar mutlu etmeye çalışıyor sadece bu son 6 aydır müzik cafelere müzik dinlemeye gidiyor ve geç geliyor görüştüğü ayrıldığı bayanda bir müzik sanatçısı bazen ağzından laf almak için beni aldatıp aldatmadigini soruyorum eğer böyle bişey yaparsam gelip İlk sana söylerim diyor kesinlikle ben böyle bişey yapmam diyor ne yapacağımı bilmiyorum arada kızım var lütfen bana fikir verin yardım edin herşeyi bilip susmak çok fena bunları eşimle konuşsam büyük tepki verir çok asabi bir kişiliği var bu yüzden bir kere dayak bile yemiştim yardım lütfen. ..