Merhabalar bayanlar ağlaya ağlaya bitap düştüm ne olur yardım edin eşimle severek evlendik şuan onun kendi harcamalarından 120 bin tl borcu var ve zor zamanlar geçiriyoruz fakat hicbir zaman elini bırakmadım hep destek oldum ama bugün gördüm ki herşey boş aldatildigimi öğrendim sürekli bi sevgili arayışındaymis meger 2 evlâdım var deyim yerindeyse saçımı süpürge ettim ama hak etmedi konum şu ailem yuvamın bozulmasını istemez zaten konusu geçince sen istedin sen çekicen oluyor boşanmak istiyorum fakat o kadar cocuklarina bağlı bi baba ki (sadece babalığı mükemmel) bana vermeyeceğinden korkuyorum ben evlatlarima paşalar gibi bakarım ama boşanmaya izin verende olmaz ne yapmam gerek lütfen yardım edin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim beni aldatiyor fakat kabul etmiyor
- Konu Sahibi Ebrar1994
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aşk #aldatma
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Allah yardımcın olsun canım çok kötü bir şey ama neden hemen boşanmakMerhabalar bayanlar ağlaya ağlaya bitap düştüm ne olur yardım edin eşimle severek evlendik şuan onun kendi harcamalarından 120 bin tl borcu var ve zor zamanlar geçiriyoruz fakat hicbir zaman elini bırakmadım hep destek oldum ama bugün gördüm ki herşey boş aldatildigimi öğrendim sürekli bi sevgili arayışındaymis meger 2 evlâdım var deyim yerindeyse saçımı süpürge ettim ama hak etmedi konum şu ailem yuvamın bozulmasını istemez zaten konusu geçince sen istedin sen çekicen oluyor boşanmak istiyorum fakat o kadar cocuklarina bağlı bi baba ki (sadece babalığı mükemmel) bana vermeyeceğinden korkuyorum ben evlatlarima paşalar gibi bakarım ama boşanmaya izin verende olmaz ne yapmam gerek lütfen yardım edin
Allahım sağlık versin iki evladın var.boşanmadan önce ayrı yaşamaya çalış o üzülsün peşinde koşsun burnu sürtsün .
Tabi aldatılmayı hiçkimse hak etmiyor ama baktın olmuyor kadın sığınma evine gidersin ama çocukların için düşünmemeye çalış .Sen saçını süpürge etmişsin değer mi hemen pes etmek sen annesin anneler güçlü olur Allahım gücünü arttırsın
gönül ister ki ailen sahip çıksın iki çocuğuna da sana da ama sahip çıksalar bile kendi evin gibi olmuyor
Merhabalar bayanlar ağlaya ağlaya bitap düştüm ne olur yardım edin eşimle severek evlendik şuan onun kendi harcamalarından 120 bin tl borcu var ve zor zamanlar geçiriyoruz fakat hicbir zaman elini bırakmadım hep destek oldum ama bugün gördüm ki herşey boş aldatildigimi öğrendim sürekli bi sevgili arayışındaymis meger 2 evlâdım var deyim yerindeyse saçımı süpürge ettim ama hak etmedi konum şu ailem yuvamın bozulmasını istemez zaten konusu geçince sen istedin sen çekicen oluyor boşanmak istiyorum fakat o kadar cocuklarina bağlı bi baba ki (sadece babalığı mükemmel) bana vermeyeceğinden korkuyorum ben evlatlarima paşalar gibi bakarım ama boşanmaya izin verende olmaz ne yapmam gerek lütfen yardım edin
Sen aldatıldığını bildikten sonra eşin kabul etse ne etmese ne çocuklarına paşalar gibi bakacak gücün varsa bu saatten sonra aile onayı beklemene gerek yok ailen sürekli aldatılcak olmanı boşanmaya tercih etmez zamanla kabullenir
Sırf merakımdan soruyorum eşiniz sizi aldatsa iki küs yapıp kabul mü edeceksiniz ?Allah yardımcın olsun canım çok kötü bir şey ama neden hemen boşanmak
Allahım sağlık versin iki evladın var.boşanmadan önce ayrı yaşamaya çalış o üzülsün peşinde koşsun burnu sürtsün .
Tabi aldatılmayı hiçkimse hak etmiyor ama baktın olmuyor kadın sığınma evine gidersin ama çocukların için düşünmemeye çalış .Sen saçını süpürge etmişsin değer mi hemen pes etmek sen annesin anneler güçlü olur Allahım gücünü arttırsın
gönül ister ki ailen sahip çıksın iki çocuğuna da sana da ama sahip çıksalar bile kendi evin gibi olmuyor
Çok fazla şey var bardağı taşıran son damlaydı bu evet ben bu yuvayı hiç ama hiç kolay kurmadım çok fazla fedakarlık yaptım ama olmayınca olmuyor 120 bin tl borcuna rağmen hep yanındayım evim yok arabam yok adam çalışmıyor bileAllah yardımcın olsun canım çok kötü bir şey ama neden hemen boşanmak
Aldatma kabul edilecek bir şey değil ama her insan hata yapabilir . Arkadaşta arayış içinde diyor kadınla yatmış kadını eve getirdi demiyor ki ben babasız büyüdüğüm için çocuklar kırmızı çizgim hep .cocuklar arada olduğu için ve mükemmel bir baba olduğunu da söylüyor çocuklarım için bir şans daha verirdim .Kestirip atmak bizim için çok kolay olabilir ama boşanmış ablamdan biliyorum 3 çocuğuyla bizim evimize sığamamıştı maalesef. Öyle kolay değil hemen boşanalımSırf merakımdan soruyorum eşiniz sizi aldatsa iki küs yapıp kabul mü edeceksiniz ?
Nefret ediyorum şu çalışmayan adamlardan. Eğer çalışıyorsan çocuklarıma bakabilirim diyorsan sen bilirsin canım. Hayat senin sen yaşadıklarını daha iyi bilirsin .Çok fazla şey var bardağı taşıran son damlaydı bu evet ben bu yuvayı hiç ama hiç kolay kurmadım çok fazla fedakarlık yaptım ama olmayınca olmuyor 120 bin tl borcuna rağmen hep yanındayım evim yok arabam yok adam çalışmıyor bile
- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.165
- 748
Ya buna rağmen iyi bir baba diyorsunuz. Ne zaman bu bahaneleri bırakacak kadınlar. Ben aldatıldım ve boşandım. Midem kaldırmadı. Niye biliyor musunuz? Aynı şeyi ben yapsam boşardı beni.Çok fazla şey var bardağı taşıran son damlaydı bu evet ben bu yuvayı hiç ama hiç kolay kurmadım çok fazla fedakarlık yaptım ama olmayınca olmuyor 120 bin tl borcuna rağmen hep yanındayım evim yok arabam yok adam çalışmıyor bile
çocuklarınız YAAA ANNEM HEP MUTSUZ, BABAM DA ONU HEP ÜZÜYOR AMA BİZİMLE İYİ VAKİT GEÇİRİYOR.DEMEK BU ADAM İYİ BİR BABA diyecek zaten.Çocuk, annesi mutsuz ise babası ağzıyla kuş tutsa onu sevmez. Şu bahaneleri bırakın, yol verin giysin. Sadece 1 hafta eve borç takıp, evde bir iğne bile kaldırmadan yatın boş boş. Bakalım size bu müsamahanın 100 de 1 ini gösterecek mi? Aldatma konusuna girmiyorum bile
- 19 Kasım 2019
- 570
- 1.838
- 28
Çocuklar için şans vermek isteyen anne, bi kadın ve anne olarak kendisine şans vermeli. Kendine şans vermek demek de o adamı şutlamak. İhanetin affı yoktur. Affedip de evliliğine mutlu mesut devam edip cocuklarını sağlıklı psikolojiyle büyüteni görmedim. O is bitmis. Ailenizin ya da kocanızın dedikleri yerine bir kez olsun sadece kendinizi düsünüp bitirin bu isi.
Hata var hata var kişiye göre değişik arayış demek ne demek bulsa zaten yapacak bulamamış demek mükemmel baba sadece çocuğuyla ilgilenen baba demek değil bence en azından benim bakış açımla mükemmel baba çocuğunun annesine de mükemmel davranan babadır hani diyorsunuz ya ablam 3 çocuğuyla sığamadı o mesleği olmamaktan kendi ayakları üstünde duramamaktan kaynaklı evlenip işten çalışma hayatından elini eteğini çekersen köşede iki kuruşun olmazsa çocuğun olmasa bile boşanmak dert olur yine ana baba evine sığamazsın ama kendi ayakların üstünde durursan bir yere sığmana gerek olmadan yaşarsın zaten ben aldatılacağını bilen bir kadının eşinin yüzüne tiksinmeden bakabileceğini düşünmüyorum sağlam mide lazımAldatma kabul edilecek bir şey değil ama her insan hata yapabilir . Arkadaşta arayış içinde diyor kadınla yatmış kadını eve getirdi demiyor ki ben babasız büyüdüğüm için çocuklar kırmızı çizgim hep .cocuklar arada olduğu için ve mükemmel bir baba olduğunu da söylüyor çocuklarım için bir şans daha verirdim .Kestirip atmak bizim için çok kolay olabilir ama boşanmış ablamdan biliyorum 3 çocuğuyla bizim evimize sığamamıştı maalesef. Öyle kolay değil hemen boşanalım
Ailem zaten yuvam bozulmasın diye kabul bile etmedi ama ben şimdi ne yapacağım adam kabul bile etmiyor sap gibi ortada kaldım kendi kendimi yiyorumAldatma kabul edilecek bir şey değil ama her insan hata yapabilir . Arkadaşta arayış içinde diyor kadınla yatmış kadını eve getirdi demiyor ki ben babasız büyüdüğüm için çocuklar kırmızı çizgim hep .cocuklar arada olduğu için ve mükemmel bir baba olduğunu da söylüyor çocuklarım için bir şans daha verirdim .Kestirip atmak bizim için çok kolay olabilir ama boşanmış ablamdan biliyorum 3 çocuğuyla bizim evimize sığamamıştı maalesef. Öyle kolay değil hemen boşanalım
- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.165
- 748
Nasıl yakaladınız da kabul etmiyorAilem zaten yuvam bozulmasın diye kabul bile etmedi ama ben şimdi ne yapacağım adam kabul bile etmiyor sap gibi ortada kaldım kendi kendimi yiyorum
MesajlariNasıl yakaladınız da kabul etmiyor
- 19 Kasım 2019
- 570
- 1.838
- 28
Mükemmel baba yuvayı riske atmaz. Riske atıyosa orda bi yuva yoktur. Orada sadece zavallı bi annenin ayakta tutmaya calısıp, bir gram ümitle ittirdiği toksik bi iliski vardır. Zavallı anne ve bencil bir babayla büyüyen kız cocukları zavallı, erkek cocukları ise bencil olur. Cocuklar eger düsünülcekse bu isi bitirmeli.
- 27 Nisan 2019
- 5.131
- 13.288
- 198
Yazmama gerek kalmamış. Gayet net yazmışsınız.Mükemmel baba yuvayı riske atmaz. Riske atıyosa orda bi yuva yoktur. Orada sadece zavallı bi annenin ayakta tutmaya calısıp, bir gram ümitle ittirdiği toksik bi iliski vardır. Zavallı anne ve bencil bir babayla büyüyen kız cocukları zavallı, erkek cocukları ise bencil olur. Cocuklar eger düsünülcekse bu isi bitirmeli.
- 17 Ocak 2020
- 28.041
- 1
- 40.711
- 548
Bunlarda eklenince ayrılmak zaten gerekiyoken iyice kesinleşti ..Çok fazla şey var bardağı taşıran son damlaydı bu evet ben bu yuvayı hiç ama hiç kolay kurmadım çok fazla fedakarlık yaptım ama olmayınca olmuyor 120 bin tl borcuna rağmen hep yanındayım evim yok arabam yok adam çalışmıyor bile
- 23 Mart 2011
- 2.582
- 4.362
- 358
Sığdırsaydınız..Aldatma kabul edilecek bir şey değil ama her insan hata yapabilir . Arkadaşta arayış içinde diyor kadınla yatmış kadını eve getirdi demiyor ki ben babasız büyüdüğüm için çocuklar kırmızı çizgim hep .cocuklar arada olduğu için ve mükemmel bir baba olduğunu da söylüyor çocuklarım için bir şans daha verirdim .Kestirip atmak bizim için çok kolay olabilir ama boşanmış ablamdan biliyorum 3 çocuğuyla bizim evimize sığamamıştı maalesef. Öyle kolay değil hemen boşanalım
- 19 Mayıs 2020
- 46.546
- 208.553
- 548
- 23 Mart 2011
- 2.582
- 4.362
- 358
- 17 Temmuz 2018
- 4.055
- 18.822
- 208
Mukemmel babalar cocuklariyla birlikte kalmak istiyorlarsa cocuklarinin annesiyle de iyi gecinmek zorundalar. Siz bile bunun farkinda degilsiniz. Ne kadar rahat erkek olmak, aldattigin esin bile seni gozunde tam olarak bitirmemek icin mukemmel baba diye olayi yumusatmaya calisiyor. Siz aldatsaydiniz mukemmel bir anne cocuklarim annesi ve babasi ile buyusun diye olayi gormezden gelir miydi esiniz? Ayrica adam calismiyormus bile, cocuklarini biraz dusunen baba bile -mukemmel olmak zorunda degil- cocugum kimseye muhtac olmasin diye calisir. Nesi mukemmel bu adamin?