ilginç bir durum. sana eşin hakkında söylenenleri kimin söylediği de çok önemli. eğer bunlar ortak tanıdık ve arkadaşca şüphelenmekte haklısın ama gerçekten diğerlerinin niyeti de önemli. ortada çok yalancı insan var. ama bir sürü şey duyuyorsan ve bunlar farklı farklı insanlarsa bir şey olabilirtabi ki. aldatılmıyorsanda araştırmak en doğal hakkın. erkekler sonuna kadar inkar etmeyi dener. eğer senden telefonunu gizliyorsa, evdeyken bile yanından ayırmıyorsa şüpheli hareketleri varsa anlarsın. kadınlar bunu anlayabilir.
biz 6 yıllık evliyiz arladaşlar 5 yaşında bir çocuğumuz var. bana söylenenler direkt olarak seni aldatıyor değil.eşine dikkat et gibi.ama bir arkadaşımız var ailecek görüştüğümüz eşiyle de eşim arkadaş ondan duyduklarım beni yıktı.düşünüyorum ben olsam söylemezdim diyorum ama ona kalsa ben seni sevdiğim için diyorum eşine dikkat et diyo.off valla kafam karıştı iyice
biz 6 yıllık evliyiz arladaşlar 5 yaşında bir çocuğumuz var. bana söylenenler direkt olarak seni aldatıyor değil.eşine dikkat et gibi.ama bir arkadaşımız var ailecek görüştüğümüz eşiyle de eşim arkadaş ondan duyduklarım beni yıktı.düşünüyorum ben olsam söylemezdim diyorum ama ona kalsa ben seni sevdiğim için diyorum eşine dikkat et diyo.off valla kafam karıştı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?