Esim beni 50 yasinda evli bi kadinla aldatti

EfendimGuzelim

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
121
262
38
herkese merhaba.ben 29 yasinda evli bi bayanim, evliligim 5 senelik ve cocuk yok. (cok sükür)
kasim ayindan beri esimin bazi hareketlerinden süphelenmistim.sürekli elinde cep telefonu,bilgisayara bakarken gülümsemeler. hissetmistim ama ispat edememistim.
tam paranoyaklik yaptim herhalde yok öyle birsey derken bu sabah cep telefonunda ki mesajlarini gördüm
facebook üzerinden 50 yaslarinda,2 cocuklu evli bi bayanla konusuyormus 7 aydir
baya askimli,canimli,seni seviyorumlu ve en igrenci bel alti muabbetli.
kadin ciplak resimlerini yollamis,benim gerizekali kocam yollamamis ama bende bile olmayan normal resimlerini yollamis. sabahtan aksama kadar konusmuslar her allahin günü, gözünü acar acmaz kadina yazmis iyi gecelerle kapatmis. facebookunuda acik unutmasi sadece uyuya kalmasindan. bide ben anlamayayim diye facebook uygulamasindan degil internet tarayicsindan girmis facebooka.

ben iceride yemek yaparken,uyurken, gece nöbetindeyken , disaridayken hep bu kadinla konusulmus
ben bu cep niye sürekli elindeyken bana paranoyak muammelesi yaparken bana 7 aydir yalan söylemis.

konusmadan anladigim kadariyla ve kocamin söylemesiyle hic yüz yüze görüsülmemis ve sanaldan öteye gidilmemis.

sevmiyorum,yalan söyledim ona diye yeminler ediyor annesi üzerine ama benim icin bu dahada kötü
sevse bi nebze yaptigi serefsizligi anlayabilirim,sevmedigi bi kadin icin evliligini hice saymasi dahada aci.

bi sürü özürler diledi, ikinci bi sans istedi. hic inkar etmedi hepsini anlatti.
neden dedim söyleyemedi.
ben herseyin kaydini aldim telefonuma yükledim, kimseye yollama ailesi belali basina bela olur diye sildirmeye calisti 3 saat. silmedim tabi ki. en son anneme gelirken telefonumu aldi elimden,vermedi geri
ama ne fayda eder.hepsi sanal hafizaya kaydedildi zaten telden silsede hic birsey degismez

haliyle cok üzgünüm, napicagimi bilmiyorum. birileriyle konusmaya ihtiyacim var ama anneme bile anlatamiyorum üzülmesin diye. bi sürü ayrilik oldu ailede bu senede,bide beni duyarsa kahroilacak

ben affedemeyecegimi,ona artik saygi duyamayacagimi söyledim ve anneme geldim
ama bundan sonra ne yapacagima dair hic bi fikrim yok:KK43:
bana dert ortagi olur musunuz?bugünler baska nasil gecer bilmiyorum

herkese merhaba.ben 29 yasinda evli bi bayanim, evliligim 5 senelik ve cocuk yok. (cok sükür)
kasim ayindan beri esimin bazi hareketlerinden süphelenmistim.sürekli elinde cep telefonu,bilgisayara bakarken gülümsemeler. hissetmistim ama ispat edememistim.
tam paranoyaklik yaptim herhalde yok öyle birsey derken bu sabah cep telefonunda ki mesajlarini gördüm
facebook üzerinden 50 yaslarinda,2 cocuklu evli bi bayanla konusuyormus 7 aydir
baya askimli,canimli,seni seviyorumlu ve en igrenci bel alti muabbetli.
kadin ciplak resimlerini yollamis,benim gerizekali kocam yollamamis ama bende bile olmayan normal resimlerini yollamis. sabahtan aksama kadar konusmuslar her allahin günü, gözünü acar acmaz kadina yazmis iyi gecelerle kapatmis. facebookunuda acik unutmasi sadece uyuya kalmasindan. bide ben anlamayayim diye facebook uygulamasindan degil internet tarayicsindan girmis facebooka.

ben iceride yemek yaparken,uyurken, gece nöbetindeyken , disaridayken hep bu kadinla konusulmus
ben bu cep niye sürekli elindeyken bana paranoyak muammelesi yaparken bana 7 aydir yalan söylemis.

konusmadan anladigim kadariyla ve kocamin söylemesiyle hic yüz yüze görüsülmemis ve sanaldan öteye gidilmemis.

sevmiyorum,yalan söyledim ona diye yeminler ediyor annesi üzerine ama benim icin bu dahada kötü
sevse bi nebze yaptigi serefsizligi anlayabilirim,sevmedigi bi kadin icin evliligini hice saymasi dahada aci.

bi sürü özürler diledi, ikinci bi sans istedi. hic inkar etmedi hepsini anlatti.
neden dedim söyleyemedi.
ben herseyin kaydini aldim telefonuma yükledim, kimseye yollama ailesi belali basina bela olur diye sildirmeye calisti 3 saat. silmedim tabi ki. en son anneme gelirken telefonumu aldi elimden,vermedi geri
ama ne fayda eder.hepsi sanal hafizaya kaydedildi zaten telden silsede hic birsey degismez

haliyle cok üzgünüm, napicagimi bilmiyorum. birileriyle konusmaya ihtiyacim var ama anneme bile anlatamiyorum üzülmesin diye. bi sürü ayrilik oldu ailede bu senede,bide beni duyarsa kahroilacak

ben affedemeyecegimi,ona artik saygi duyamayacagimi söyledim ve anneme geldim
ama bundan sonra ne yapacagima dair hic bi fikrim yok:KK43:
bana dert ortagi olur musunuz?bugünler baska nasil gecer bilmiyorum
Sizi annesi yaşında kadınla aldatmış, bir de annesi üzerine yemin mi ediyor?

Böyle biriyle hayatınıza devam edebilir misiniz?

Edit: Ailesi çok belalı olsa iki çocuklu kadın kocasını oğlu yaşında adamla aldatmaz. Ayrıca çok belalıysa da yine size bir şey yapmazlar, eşiniz düşünsün.

annesi yaşındaki kadında ne bulmuş bu soruya cevap verdımı?:KK14:

cevap veremiyorum.madem sevmiyordun ne gece gündüz konustun,ne buldun da beni üzmeyi göz aldin diyorum cevap yok.
seytan uydum hata yaptim diyor baska birsey demiyor

Sizi annesi yaşında kadınla aldatmış, bir de annesi üzerine yemin mi ediyor?

Böyle biriyle hayatınıza devam edebilir misiniz?

edemem :KK43: söyledim ona yüzüne bakinca midem bulaniyor, sana olan tüm temiz duygularimi yok ettin.
sen evli bi kadina göz diktin ve ben böyle bi adama adam demem dedim.

yani zormus gercekten bi de 50 yasinda daha yorum yapan olmamis direk bosan diyecekler sana ben oyle demiyecegim bosan veya bosanma diye cunku bu senin hayatinin

Yamulmuyorsam aldattığı kadın annenizle aynı yaşlardadır neredeyse. Vallahi sırf meraktan önce bunu sorardım sanırım.
Şimdi öncelikle, telefondan silse de sanal hafızaya kaydedildi dediğiniz sizin hafızanız değil, değil mi?
Aman diyim, lütfen o konuşmaların görüntüsünü alıp kaydedin, telefonunuzu geri alın, o kanıtlar size lazım olacak.

Igrenc bisey :/ Kadin zengin falanmi ona jigolalikmi yapti acaba :/ Cocukta yokmus arkana bile bakma...

bilmiyorum.helal para icin calisiyorum falan yazmis,sanmiyorum zengin oldugunu.
ALLAH büyük iste,1senedir cocuk istiyorduk olmuyordu, Mevlam korumus benide dogmamis yavruyuda

cevap veremiyorum.madem sevmiyordun ne gece gündüz konustun,ne buldun da beni üzmeyi göz aldin diyorum cevap yok.
seytan uydum hata yaptim diyor baska birsey demiyor

edemem :KK43: söyledim ona yüzüne bakinca midem bulaniyor, sana olan tüm temiz duygularimi yok ettin.
sen evli bi kadina göz diktin ve ben böyle bi adama adam demem dedim.
şeytana uymamış o iğrenç kocanız şeytanın ta kendisiymiş zaten :KK62:kolay kolay unu soylemem ama bosayın annesi yasındakı kadına gitsin:KK62:

benim canim bu kadar yanarken kadinin tas olup olmamasini mi konusacagiz?
dert ortagi ariyorum,canimi daha cok acitani degil

canınızı acıtmaya çalışmadım 50 yasındaki bir kadınla nasıl aldattığına mantık yürütmeye çalıştım
çünkü çok uç bir örnek

ekran görüntülerini saklayın ve sağlam bir boşanma davası açın. geçmiş olsun.
sanırım eşinizin ciddi bir problemi var. aradaki muazzam yaş farkını başka türlü açıklayamıyorum.

Yamulmuyorsam aldattığı kadın annenizle aynı yaşlardadır neredeyse. Vallahi sırf meraktan önce bunu sorardım sanırım.
Şimdi öncelikle, telefondan silse de sanal hafızaya kaydedildi dediğiniz sizin hafızanız değil, değil mi?
Aman diyim, lütfen o konuşmaların görüntüsünü alıp kaydedin, telefonunuzu geri alın, o kanıtlar size lazım olacak.

aynen annemden 3 yas kücük sadece :KK43: bide dün annem izinden geri döndü,kadin kayinvaliden sana ne getirmis diye yazmis oda hic ya ne getircek demis. annemde gittgi sehirde her yerde gs store aramis ona 4 yildizli bi kupa alabilmek icin kadin almis getirmis. nasil gücüme gitti sinirden firlattim kupayi :KK43:

Hic canını sıkma soylemesi kolay belki ama zaman en buyuk ilac zaman...

Insallah..

Esiniz kac yasinda?
31 yasinda

şeytana uymamış o iğrenç kocanız şeytanın ta kendisiymiş zaten :KK62:kolay kolay unu soylemem ama bosayın annesi yasındakı kadına gitsin:KK62:

bende öyle dedim, kocasiyla ben konusurum birlestirelim sizi dedim.
sevmiyorum istemiyorum diyor, utanmadan hala bana seni seviyorum snei kaybetmek istemiyorum diyor

canınızı acıtmaya çalışmadım 50 yasındaki bir kadınla nasıl aldattığına mantık yürütmeye çalıştım
çünkü çok uç bir örnek

sanal s..eks yapiyorlarmis :KK43: kadin o sirada ciplak resimlerini yollamis

ekran görüntülerini saklayın ve sağlam bir boşanma davası açın. geçmiş olsun.
sanırım eşinizin ciddi bir problemi var. aradaki muazzam yaş farkını başka türlü açıklayamıyorum.

öyle yapicam. sinirle kocasina cocuklarina yollicam dedim ama yapmam tabi ki. o seviyeye düsmem. hatali benim kocam, o degil.

Kusura bakmayın ama eşinizdeki nasıl bir mide? Ya da midesizlik? 50 yaşındaki kadınla aldatmak nedir?

Sakın ha sakın gözünün yaşına bile bakmayın.. Çocuğunuzun olmaması şu durumda artı bi durum..
İnşallah tez zamanda kurtulursunuz. Allah sabırlar versin inşallah..

X