Eşim benden sogumus

cerkes1905

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
68
42
Iki tane kucuk cocugumuz var.Bir tanesi bebek daha.Çok aşık olarak evlendim.Dünyanın en yakışıklısı oydu benim için.Problemlerimiz oldu.Aileler,fikir uyuşmazlıkları,benim rahat büyümemden kaynaklanan hicbir iş bilmemem.Her ayrılmaya karar verişimizde hep düzeltmeye çalıştım kendimi.Ama ben hep ilgiye muhtaçtım.
Çocuklar olana kadar idare edilebilecek düzeydeydi.2. bebeğime hamileligimin 4.ayında bir tartısma yasadık.Çok büyük birsey degildi bana gore ama bana sen gorursun dedi.
Hamilelikten sonrada bebegimin kolik olmasindan anlayamadim.
Son 2 aydir biraz duzen yerine gelmeye baslayinca fark ettim cocugu bahane edip yanimda yatmiyordu.Beraber zaman gecirmiyorduk.Ben hadi sunu yapalim
dedikçe kaçıyordu benden.
Sonuc konusmak icin cagirdigim esim benden sogumus ve iki secenek sunuyor.
Ya bosanacagiz
Ya da ayni evde cocuklar icin iki resmi insan olarak yasayacagiz.
Kararı bana birakti
Simdi soruyorum size ben ne yapayim.

sadece çocuklar derken mutsuz ailede yetişen çocukların boşanan ailerin çocuklarından ruh sağlıgının daha iyi oldugu uzmanlar tarafından söyleniyor. Neden bu duruma geldiniz krşınıza alıp konuşmadınız mı . yani nikahlı beraberlik yanlş bence .sonuçta bu adamın gözü dışarıda olucak sen tabi bayansın ya yapamassın mantıgında bu ilşki yürümez bence ya boşanın ya da sorunlarınızı halledin derim

Bir süre sizde eşinizin yapdığı gibi onu görmezden gelerek yaşayabilirsiniz bakdınız hiç umursamıyor en iyisi ayrılmak heralde
Erkekler böyle işde malesef benim eşimde hiç anlamıyor bazen beni iki çocuğa bakmak uzaktan çok kolay geliyor onlara

Cevap burada olabilir mi? Ne tür bir tartışmaydı?
Esim uc kere beni cok uzecek kelimeler kullandi bende bunun uzerine dayanamayip mekani terk ettim hamileydim baska bir memleketteydik ve pesimden gelmedi saatler sonra arabanin anahtarini almaya gelince ben donuyorum dedim olmaz dedi beraber donucez dedi ve bana yol boyunca sana gostericem dedi aglaya aglaya gelmistim

neden soğumuş peki? gerekce olarak ne gösteriyor?

Bizim evimizde kavga olmaz sesimizi biraz yukseltsek kizim hemen bagirmayin birbirinize der ve tartisma orda biter.Esim cocuklariyla ilgili birisi.Zaten oyle olmasa hic dusuem bile ama kizim resmen babaya asik.Bebegimin ilk sozu baba oldu.Onları nasıl babasız bırakabilirim ki.

ay bu nebiçim insanmış ya eminim şok olmuşsunuzdur çok üzüldüm adınıza boşanın bence bu adamla aynı ortamda olmayın çok sinirlendim gece gece

Evliligimiz boyunca olan tartismalari gosteriyor.Ama daha cahildik o zamanlar.Zamanla olgunlaşıyor insanlar.Bende olgunlasmaya calistim hep.Neden olgisizsin diye soracakken ben o bana böyle bir teklifle geldi.

Siz boşandığınız zaman çocuklar babasız kalmayacaklar. Onların yine bir babası olacak. Siz boşanacaksınız çocuklar annelerinden ya da babalarından boşanmayacaklar.

Düzelme ihtimali varsa aynı evde devam edin, çabalayın diyeceğim.ama yoksa süründürmenin, sündürmenin anlamı yok.

Çocukların mutsuz olması için yanlarında bağıra çağıra kavga etmeniz gerekmez. Onlar hisseder bir problem olduğunu eninde sonunda.

Ben bunda eşinizi haklı gösterecek bir durum göremedim Bence iyi düşünün tamam mı? Üzüldüm sizin adınıza...

ay bu nebiçim insanmış ya eminim şok olmuşsunuzdur çok üzüldüm adınıza boşanın bence bu adamla aynı ortamda olmayın çok sinirlendim gece gece
Sok oldum hem de nasıl bir sok olma anlatamam.Bebeklerim olmasa bir saniye düsünmem ama onlar beni baglıyor.Babaları onları cok seviyor.

Nasıl bir adam 4 aylık hamile.eşini ben sana gostericem görürsün diye tehditler ederek aglatabilir.....çocuklarınız babalarına aşık sa aşık babalarindan kopmicaklarki...
aynı evin içinde sıfır iletisimle çocuk buyutmek daha mı mantikli anlamadım ben....umarım sorununuzu çözüme ulastirirsiniz böyle bi adamla nasıl olacak bilmiyorum tabi

Cnm bence boşanmak hicbir başka seçenek kalmadiginda tercih edilmeli..eşine çok kuzgun hissetmedim seni yazdiklarindan.sasirmis ve üzülmüş gibisin daha çok..buna binaen diyorum ki cocuklarinizda olduğu için tabi öncelikle düzeltme yoluna gitmelisin..eşini en iyi sen tanidigin için neler yapman gerektiğini en iyi sen bile bilirsin tabi..daha güçlü ..daha bakimli ..kendisi evi ve çocukları ile daha ilgili..vs..vs..bilirsin iste..bunlar olmazsa bir aile terapitine gidebilirsiniz.. belki esin istemeyebilir onu ikna etmekte sana düşebilir...ayy ne biletin yaz üzüldüm senin veen onönemlisi de cocuklariniz için..kim isteryuvasi bozulsun..ama tabiki son cçare olursa bosanirsinda.olan çocuklara olur cnm söylemeye dilim varmiyor ama eşinin hayatına birisi girmiş olabilir mi? Herşeyden önce bunu anlamalisin..inş öyle bisey yoktur. İnş cabalarinizla düzelir..hayirlisi olsun hepiniz için..

Aynı evde yaşayan mutsuz ebeveynler = Mutsuz çocuklar.
Boşanmış mutlu ebeveynler = Mutlu çocuklar.
Siz mutlu olursanız çocuklarınızı mutlu eder, güzel yetiştirirsiniz. Mutsuz, huzursuz bir ortamda ise psikolojisi bozuk çocuklar yetiştirirsiniz. Seçim sizin...

Sok oldum hem de nasıl bir sok olma anlatamam.Bebeklerim olmasa bir saniye düsünmem ama onlar beni baglıyor.Babaları onları cok seviyor.
ya şu çocukları bahane etmeyin artık adam istemiyor işte siz boşanınca çocuklatın babası olmuyormu sizle sırf çocuk için aynı evde yaşayalım diyen birini bulmuştur muhtemelen zaten

Allah yardimciniz olsun.bosanmak ne kadar kolay oldu bu erkek! Ler icin.ortada kalan onca kucuk yavrunun vebali yok zaten di mi? Ne kolay sikildim, sogudum bitti vs.demek.soylenecek hicbir soz yok.ne yapmaniz konusuna gelince...ayni senaryolari yasadim ve oysa ki altinda cokkkk baska gerekceler varmis.sonuc; bosandim tabi ki Allaha havale ederek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…