gülme komşuna gelir başınakaydirigubbakcemile3
yok böyle bişey yaaa:) gülmekten az kalsın erken doğum yapacaktım:) ya ben bişeyi merak ettim acaba severekmi evlendi bu arkadaş yoksa görücü usulümü?
ana bide suyu ısıtmışmı o yorumu kaçırmışım :bbo:
ana bende kaçırmışım orayı bide gece gece kalkıp sumu ısıtmış ilahi arkadaşım çok komik yahuuu:roflol::roflol::roflol:ana bide suyu ısıtmışmı o yorumu kaçırmışım :bbo:
:roflol::roflol::roflol::roflolyarın k.k bir derdim var bölümünde....
şu şekilde konular açılacak...
kızlar bende işedim...çok utanıyorum ama bende işedimeşimede okumuştum eşimle birlikte işedik....ben hiç işemezdim ama sabah bir kalktım üstümde sıcak su çaydanlıktan yeni dökülmüş gibi.....
kızlar acilll...ne oldu anlamadım işedim üstümü değiştim yatttım benimki tutmuyo bir daha işedim
kızlar lütfen bakın...artık hiç tutmuyor ben hep işiyorumm
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:suyun gelir utanırsın falan kocanın üstüne atma sakın sende, kalk bey suyun gelmiş gece gece töööbeee kaydirigubbakcemile3
kısss bende çok çay içtim şimdi bide meyva suyu içiyom ana bende sereyim yata poşet moşet nolur nolmaz demi:roflol::roflol:Yaaa..hatunlar ne ayıp, gülmeyin öööle...
Bende güldüm ama tırstım şimdi..akşamları çay içiyorum..bu gece kaçırmıyım diye..
Yatağa jumbo boy çöp poşetlerinden serdim..:roflol::roflol::roflol:
Yorumlara bak ya moralim bozuktu bide :rofrol: :rofrol: :rofrol:
Yorumlara bak ya moralim bozuktu bide :roflol: :roflol:
suyun gelir utanırsın falan kocanın üstüne atma sakın sende, kalk bey suyun gelmiş gece gece töööbeee kaydirigubbakcemile3
Sen asıl etiketlere bak tatlım..Bozuk olan moralin biraz daha düzelir...sırnaşık şey
ahah doğru soğuk suyu yedi an adam panikle napar bilmemsırnaşık şeytabi soğuk olursa uyanır diye korkup ılık su dkmüş:))
gece gece bu kadar gülmemeiştim:roflol::roflol:ana bende kaçırmışım orayı bide gece gece kalkıp sumu ısıtmış ilahi arkadaşım çok komik yahuuu:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?