Eşim benden çok utanç verici birşey yüzünden soğudu..

gülme komşuna gelir başınakaydirigubbakcemile3

yarın k.k bir derdim var bölümünde....

şu şekilde konular açılacak
...

kızlar bende işedim...çok utanıyorum ama bende işedimeşimede okumuştum eşimle birlikte işedik....ben hiç işemezdim ama sabah bir kalktım üstümde sıcak su çaydanlıktan yeni dökülmüş gibi.....

kızlar acilll...ne oldu anlamadım işedim üstümü değiştim yatttım benimki tutmuyo bir daha işedim

kızlar lütfen bakın...artık hiç tutmuyor ben hep işiyorumm
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yok böyle bişey yaaa:) gülmekten az kalsın erken doğum yapacaktım:) ya ben bişeyi merak ettim acaba severekmi evlendi bu arkadaş yoksa görücü usulümü?

suyun gelir utanırsın falan kocanın üstüne atma sakın sende, kalk bey suyun gelmiş gece gece töööbeee kaydirigubbakcemile3

Yaaa..hatunlar ne ayıp, gülmeyin öööle...

Bende güldüm ama tırstım şimdi..akşamları çay içiyorum..bu gece kaçırmıyım diye..
Yatağa jumbo boy çöp poşetlerinden serdim..:roflol::roflol::roflol:

arkadaşım kusura bakma ama bende gülmekten hasta halimle krize girdim
insanlık hali işte olmuş bi kerede keşke adama yıkmaya çalışmasaydın
(o anı canlandırıyorumda kafamda adamcağız şoka girmiştir herhal)
fazla üstüne gitme zamanla unutulur

galiba bu olaylar ancak biz Türklerin başına gelir.Allah iyiliğini versin arzu.ne diyeyim sana.
amaaan niye utanıyorsun ki?takma kafana gelir geçer.zamana bırak.
ama bu olay daha sonra sana yol,su elektirik olarak geri döner söyleyeyim.yani eşin seni utandırmak için bu konuyu her fırsatta açar.

:roflol::roflol::roflol::roflol başlıklardan birini ben açabilirim. çok güldüm çünküdelikafadulden
suyun gelir utanırsın falan kocanın üstüne atma sakın sende, kalk bey suyun gelmiş gece gece töööbeee kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:

kısss bende çok çay içtim şimdi bide meyva suyu içiyom ana bende sereyim yata poşet moşet nolur nolmaz demi:roflol::roflol:

Ne oluyor burda :1ninca:Kızlar konuyamı güleyim, yoksa sizin yazdıklarınıza mı güleyim bilemedim :roflol::roflol:resmen koptum wallahi.

Yaa arkadaşım madem böyle birşey yaşamışsın olabilir insanlık halidir de.....nerden aklına geldi adama iftira atmak, ben böyle birşey yaşasaydım eşimi uyandırıp ayyyyyyyy x baksanaaa işemişimmm diye birde kendim haber verirdim herhalde :roflol::roflol:sırnaşık şeydelikafadulden

hehe kotu olay ama yıllar sonra cocugunuza torunlarınıza anlatacak cok guzel bır hıkaye bence :roflol:

çok utanç verici diye başlık atmışsın ya açana kadar aha dedim bir sapık adam daha
diye açtımm
ama varya canım benim yaaa,, ne var bunda ne var haaa böyle şeylerde utanıp S şekline dönmeyecen direk
altıma işemişim suçuda sana atmaya çalışmıştım deseydin adamda gülerdi ha tamam utanmışsın susmuşsunda eşinin de uzatmasına gerek yok ama çok güldüm aşkım neye mi
mücadeleyi elden bırakmadan adamın üzerine gecenin bir vakti suyu dökmüşsün ya :))))) itina ileee gece gece..Allah iyiliğini hep versin...aferin kızzzz adam bence ileriki yılları için derin derin düşünmeye başlamıştır...:))) bir uzmanla evlendiğini falan da düşünüyor olabilir:))) şoktada olabilir...ayy canım gül geç büyük abdestini yapmadığına dua etsin...ben öyle bişey yapsam kakayıda kocamın üzerine atarım ne pis adamsın sennn mübarek şey derim..benimki kesin yerlerde sürünür gülmektenn...gül geçç birgün gülerek anımsayacağın en büyük ayıp bu olsun şekercim

Balsurat, 2006model, abisis, aisia, Aselim, Aysha29, bebegem, beste2006, Biricik, bumuyani+, candan07, cany, cemre_SU, cicika, CiciliBicili, cilek.35, denizcek, Denmur, Desibel, domination, Duygu.C, emdev+, esrazey, estel, eylül166, fatosbrn, irna, IZABELLE, mavera04, mavi.boncuk, miniş, MıYAVMııı, Nehir 21, nerbay, on41, PAPATYA2726, PıYANO, sevibade, siyamarz, solaris, tweetyfb, _SeReNa_ hihoyyyt

tabi soğuk olursa uyanır diye korkup ılık su dkmüş:))
ahah doğru soğuk suyu yedi an adam panikle napar bilmemsırnaşık şey

ana bende kaçırmışım orayı bide gece gece kalkıp sumu ısıtmış ilahi arkadaşım çok komik yahuuu:roflol::roflol::roflol:
gece gece bu kadar gülmemeiştim:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…