• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim benden çok utanç verici birşey yüzünden soğudu..

kızlarr size iyi geyikler ben kaçarr aman dikkat edin bu gece işemeyin kocalarınızın üstüne tabi ilk başta ben iyi geceler herkese:roflol::roflol:

ben eşime annattım olayı ben işersem ınanmaz eşim kkdan mı özendır der bıde benım ustume atıyosun der

Son düzenleyen: Moderatör:
ama hayalimde neden cezve yda çaydanlık oluştu benim :sm_confused:
gelsin anlatsın bakalım hangisinde ısıttı?
belkide akşamdan kalan çayın altındaki sıcak suyu kullanmıştır

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

jeyyar gelirse napıyonuz burda dıye suçu senın ustune atarım ona göre zorlana geyık yaptırdılar bana derimsengözlerimebaksanab

:ufaktan topuklayan üye simili: kaydirigubbakcemile3

mapıs damlarında beni yalnız bırakmayınkaydirigubbakcemile

ayy eşime annattım konuyu kızlar diyorkı
üben olsam gözlerımı aördım napıyosun sen derdım safmısın derdım dıyor kaç yaşlşına gelmiş adamım yapılırmı bu madem işencek beraber işeyelım derdım dıyor hani kutsal damayanada öyle bi replık varya :) yattım yerlere gulemkten ya bıde taklit edişi vardı ki sormayın

gerçekten çok çocukça davranmışsın.uyku sersemliğimi,olayın telaşımı artık yoksa yaşın küçük epeyde ondan mı anlamadım..yatakta su içerken dökülmüş gibi yapsan daha iyi yani..nerden geldi aklına bu yöntem allah aşkına kaydirigubbakcemile3 neyse olan olmuş.eşin yaptığın şeyi izah etmek yerine başkasının üstüne attığın için sana uzak davranarak yaptırım uyguluyor sanırsam.bir tür ceza yani...insanlık hali olu olur.ruh halini anlatıp durumu açıklarsan konuyu kapatacağınızı düşünüyorum.sıkma canını..büyütme de..ama bir daha bu tarz konularda çocukluklarda yapma...

ne bilim inanmak istemiyorum ama saka gibi geliyor
ama olmusda olabilir tabiki
bence ona bunu utandiginiz icin yaptiginizi söyleyin
ve bol bol özür dileyin
ayrica eminim biraz üstünden zaman gecsin oda gülecektir bu duruma
ayrica yasaminizdada güzel bir ani olmus olur

ayy eşime annattım konuyu kızlar diyorkı
üben olsam gözlerımı aördım napıyosun sen derdım safmısın derdım dıyor kaç yaşlşına gelmiş adamım yapılırmı bu madem işencek beraber işeyelım derdım dıyor hani kutsal damayanada öyle bi replık varya :) yattım yerlere gulemkten ya bıde taklit edişi vardı ki sormayın

hadi arkadaşlar hep beraber işeyelim bu gece cok eglenceli olyorvereliniortak:roflol:

bursasu, ashkmeleği, bebişim52, Biricik, KK Pro Üyebumuyani, diloom, ecegeda, eftelya24, emdev, esmer_sekerim, fatosbrn, flake_83, helene27, LonelyLove, magiclowe, mavera04, poti, semiramis27, KK Pro Üyessengun+, tuana0225, zeliha1308, zemus, _ezgi_
konu tavan yapmış :))

bumu yani anlat bakalım merak ettim

Back