• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim benden çok utanç verici birşey yüzünden soğudu..

bencede tamamen uydurma model 2006 arkadasa katiliyorum,
austosun sonu orucdu nasil olduda evlendi ramazanda evlilik oldugunuda hic duymadim,

yani allah dilinize düşürmesin kızlar. arkadaş 2. mesajında firar etti sayenizde :hulya:

anamm ne güldük akşam üstü akşam üstü acık tuvalete gideyim geleyim yoksa benim koltuk gidecek:roflol::roflol:

Konu fake be şekerim...
Ağustosun sonunda evlenmiş arkadaş..Ağustosun sonu zaten ramazandı..Ramazanda kim evlenir,düğün yapar?sorarım...
kaydirigubbakcemile5

hım ben o açıdan dusunmemiştim ama ya gercekse
yayazık adma olayı farketmiş ama uyuyomuşl gibi yapmışya kadının yaptıgı gercektn çok ayıp olmuş
erkke olgunluk göstermiş ben olsaydım gulmekten altıma ederdım gercekten adam buyukluk yapmış dugun konusunda belkı yapmışalrdır oruç tutmuyolardır zaten oruc tutsalr sahurda işedim yazardı ya nese zorlana bana da gecık yaptırcksınz nese ben kaçar...:dilcikar:

Olan olmuş bir kere... Eşinizinde sizin çok utandığınızı anlaması lazım... Bence oturun konuşun, özür dileyin ve konuyu kapatmayı isteyin.

bende bunu bi keresinde yasadim evlendikten bi sene sonra falan yatiodum birden bi tuvaletim geldi bide kalktimki altima yapmisim aman allahim dedim sasirdim hemen kalktim wcye gittim baktim tekrar isedim geldim ütümü degistim uzandim derken su kesilmez megersem 9aylik hamileydim suyum gelmis ben isedim saniom hihihihihihihihihihihihi
arkadasim sana gelince gecer zamanla merak etme düzelir. ama bi doktora görün bence. o an aklina kocanin üstüne atmak nerden geldi onada sastim kaldim.. oysaki üstünü degissen yatsan uyumaya ugrassan sabah kalktiginda esinle paylassan bu sekil olmazdi bence..
:roflol:
evet düşünürsen keklendik hiç cvp yazmadı çünkü okadar yorumaa ben olsamm oooooo saydırmıştım herkesee:roflol::roflol:
evet kaydirigubbakcemile3
[/COLOR]

öksürecem diye altına kaçırma şekerim
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
olabilir valla bende wcye gideyim hemen kaydirigubbakcemile3

yazık oldu kıza vallahi her halde yazdığına pişman olmuştur ama okurken gülmekten patladım inannınki :sm_cool:
sana geçmiş olsun güzelim hepsi geçer gider

yayazık adma olayı farketmiş ama uyuyomuşl gibi yapmışya kadının yaptıgı gercektn çok ayıp olmuş
erkke olgunluk göstermiş ben olsaydım gulmekten altıma ederdım gercekten adam buyukluk yapmış dugun konusunda belkı yapmışalrdır oruç tutmuyolardır zaten oruc tutsalr sahurda işedim yazardı ya nese zorlana bana da gecık yaptırcksınz nese ben kaçar...:dilcikar:
:roflol::roflol:
branda serdim geldim :delphin:
:roflol::roflol:

bize ceavap vermedi :olmaz:
konusunda suyu ılıttım da döktüm demiş
çünkü idrar sıcak sıcak olunca bunu akıl etmiş :emir_bebek:
ama neyde ısıttı hala soruyorum,çünkü hayalimde cezvede ısıtıyomuş gibi düşündüm anlatmayınca :smiley-cool:
merak ediyorum konu sahibi
sen anlattıkça inanırız şimdi inanmak zor bizede hak ver

çıkar içindeki geyik canawarını :mymeka: kaydirigubbakcemile3

konu sahibi arkadaş güldüğümüze bakma senin o duruma düşmene değil yaptığın şeye gülüyoruz kendinde gülüyomuşsun zaten bunu büyütmeye gerek yok eşinle beraber hatırladıkça güleceğiniz bi anınız olur işte

ama neyde ısıttı hala soruyorum,çünkü hayalimde cezvede ısıtıyomuş gibi düşündüm anlatmayınca :smiley-cool:
kesinlikle aynı fikirdeyim iki msj yazdı gitti gelde inan vereliniortakvereliniortak

cattle dioz baloncuk dioz pratik işte dioz :mymeka:

kızlar bi yerde cevap yazmış ama sayfalar o kadar hızlı ilerliyoki arada kaynadı yazdıklarınız bana moral oldu falan yazmış gördünüzmü

kızlarr size iyi geyikler ben kaçarr aman dikkat edin bu gece işemeyin kocalarınızın üstüne tabi ilk başta ben iyi geceler herkese:roflol::roflol:

ama hayalimde neden cezve yda çaydanlık oluştu benim :sm_confused:
gelsin anlatsın bakalım hangisinde ısıttı?
belkide akşamdan kalan çayın altındaki sıcak suyu kullanmıştır

belkide günısının suyunu kullandı :delphin:çaydanlıkla cezveyle kim uğraşacak o saatte...

Back