Konu fake be şekerim...
Ağustosun sonunda evlenmiş arkadaş..Ağustosun sonu zaten ramazandı..Ramazanda kim evlenir,düğün yapar?sorarım...kaydirigubbakcemile5
:roflol:bende bunu bi keresinde yasadim evlendikten bi sene sonra falan yatiodum birden bi tuvaletim geldi bide kalktimki altima yapmisim aman allahim dedim sasirdim hemen kalktim wcye gittim baktim tekrar isedim geldim ütümü degistim uzandim derken su kesilmez megersem 9aylik hamileydim suyum gelmis ben isedim saniom hihihihihihihihihihihihi
arkadasim sana gelince gecer zamanla merak etme düzelir. ama bi doktora görün bence. o an aklina kocanin üstüne atmak nerden geldi onada sastim kaldim.. oysaki üstünü degissen yatsan uyumaya ugrassan sabah kalktiginda esinle paylassan bu sekil olmazdi bence..
evet kaydirigubbakcemile3evet düşünürsen keklendik hiç cvp yazmadı çünkü okadar yorumaa ben olsamm oooooo saydırmıştım herkesee:roflol::roflol:
olabilir valla bende wcye gideyim hemen kaydirigubbakcemile3[/COLOR]
öksürecem diye altına kaçırma şekerim
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:hım ben o açıdan dusunmemiştim ama ya gercekse
yayazık adma olayı farketmiş ama uyuyomuşl gibi yapmışya kadının yaptıgı gercektn çok ayıp olmuş
erkke olgunluk göstermiş ben olsaydım gulmekten altıma ederdım gercekten adam buyukluk yapmış dugun konusunda belkı yapmışalrdır oruç tutmuyolardır zaten oruc tutsalr sahurda işedim yazardı ya nese zorlana bana da gecık yaptırcksınz nese ben kaçar...:dilcikar:
:roflol::roflol:branda serdim geldim
hım ben o açıdan dusunmemiştim ama ya gercekse
yayazık adma olayı farketmiş ama uyuyomuşl gibi yapmışya kadının yaptıgı gercektn çok ayıp olmuş
erkke olgunluk göstermiş ben olsaydım gulmekten altıma ederdım gercekten adam buyukluk yapmış dugun konusunda belkı yapmışalrdır oruç tutmuyolardır zaten oruc tutsalr sahurda işedim yazardı ya nese zorlana bana da gecık yaptırcksınz nese ben kaçar...:dilcikar:
kesinlikle aynı fikirdeyim iki msj yazdı gitti gelde inan vereliniortakvereliniortakbize ceavap vermedilmaz:
konusunda suyu ılıttım da döktüm demiş
çünkü idrar sıcak sıcak olunca bunu akıl etmiş
ama neyde ısıttı hala soruyorum,çünkü hayalimde cezvede ısıtıyomuş gibi düşündüm anlatmayınca :smiley-cool:
merak ediyorum konu sahibi
sen anlattıkça inanırız şimdi inanmak zor bizede hak ver
bize ceavap vermedilmaz:
konusunda suyu ılıttım da döktüm demiş
çünkü idrar sıcak sıcak olunca bunu akıl etmiş
ama neyde ısıttı hala soruyorum,çünkü hayalimde cezvede ısıtıyomuş gibi düşündüm anlatmayınca :smiley-cool:
merak ediyorum konu sahibi
sen anlattıkça inanırız şimdi inanmak zor bizede hak ver
ama hayalimde neden cezve yda çaydanlık oluştu benim :sm_confused:cattle dioz baloncuk dioz pratik işte dioz :mymeka:
çıkar içindeki geyik canawarını :mymeka: kaydirigubbakcemile3
ama hayalimde neden cezve yda çaydanlık oluştu benim :sm_confused:
gelsin anlatsın bakalım hangisinde ısıttı?
belkide akşamdan kalan çayın altındaki sıcak suyu kullanmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?