iyi kötü yorum yapn herkese teşekkrler bence de bu konuyu fazla deşmeyeym hiç bişey olmamış gibi devam edicem dediğinz gibi unutulur da komik bi anı olarak kalır inş.
bi kaç yorum yapn arkadaş eşimin tavır yapmamsı gerektiğini söylemiş ama ona da şmdi çok hak veriyorum yaptığm çok yanlış ve çocukcaydı.ama o an öyle utanmştım ki ne bileyim işte ben bile şaşıryrm nasıl aklıma gledi diye biri de nerden buldn bu şeytanlığı demş gerçekten şeytan akıl verdi resmnbnden önce de yapan varmıs o anıyı yazan arkadasa da tşk ederm kendimdn iyice şüphe edicktm yoksa..:1no2:
yorumlarınız beni tebessüm ettirdi biraaz olsn yatıştım.Allah razı olsun hepinzden..
tekrar teşekkr ederim kızlar hepinize teker teker çok yardmcı oldunuz
konuyu ilgili arkadaş kapatabilrse çok memnun kalıcam..
iyi akşamlar hrkese umarım bu engeli atlatablreriz
sırnaşık şeyMolfix kullan, emici gece külodu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:yarın k.k bir derdim var bölümünde....
şu şekilde konular açılacak...
kızlar bende işedim...çok utanıyorum ama bende işedimeşimede okumuştum eşimle birlikte işedik....ben hiç işemezdim ama sabah bir kalktım üstümde sıcak su çaydanlıktan yeni dökülmüş gibi.....
kızlar acilll...ne oldu anlamadım işedim üstümü değiştim yatttım benimki tutmuyo bir daha işedim
kızlar lütfen bakın...artık hiç tutmuyor ben hep işiyorumm
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol:suyun gelir utanırsın falan kocanın üstüne atma sakın sende, kalk bey suyun gelmiş gece gece töööbeee kaydirigubbakcemile3
arkadaşım kusura bakma ama bende gülmekten hasta halimle krize girdim
insanlık hali işte olmuş bi kerede keşke adama yıkmaya çalışmasaydın
(o anı canlandırıyorumda kafamda adamcağız şoka girmiştir herhal)
fazla üstüne gitme zamanla unutulur
konuya dalga gecmenız çok yanlız arkadaşlar kusra bakmayın konuyu acana arkadaş gayet masumane yazmış bend eguldum ama dalgagecmedım konu sahıbı cesaretını toplayıp yazmiş siz neler yazmıssınız
Konu fake be şekerim...
Ağustosun sonunda evlenmiş arkadaş..Ağustosun sonu zaten ramazandı..Ramazanda kim evlenir,düğün yapar?sorarım...kaydirigubbakcemile5
nasıl yani arkadaşım keklendikmi şimdikötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoKonu fake be şekerim...
Ağustosun sonunda evlenmiş arkadaş..Ağustosun sonu zaten ramazandı..Ramazanda kim evlenir,düğün yapar?sorarım...kaydirigubbakcemile5
Konu fake be şekerim...
nasıl yani arkadaşım keklendikmi şimdikötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisamanın bende küçükken 7 yasına kadar işemiştim acaba tekrarlarmı:1shok:
yok yok bundan sonra yanıma termusla ılık su koyup yatıcam
eee simdi kalk üzerini degiş su ılıt gel adam uyanır fark eder tabi
kalkmadan yavaşca termustaki suyu boşaltırım
:roflol::roflol::roflol:
evet düşünürsen keklendik hiç cvp yazmadı çünkü okadar yorumaa ben olsamm oooooo saydırmıştım herkesee:roflol::roflol:Bence evet...
Biri eğlencelik.. gerçeğe yakın konu yarattı ve gitti..
amanın bende küçükken 7 yasına kadar işemiştim acaba tekrarlarmı:1shok:
yok yok bundan sonra yanıma termusla ılık su koyup yatıcam
eee simdi kalk üzerini degiş su ılıt gel adam uyanır fark eder tabi
kalkmadan yavaşca termustaki suyu boşaltırım
sırnaşık şey
:roflol: :roflol: :roflol:
:roflol:
bende hasta halimle krize girdim güldükçe daha beter öksürüyorum kaydirigubbakcemile3
Üşengeç şeylmaz:..kalk cezvede su ısıt. lmaz:.hazırdaki suyu kullanacakmış.. lmaz:
Allah bilir bebişin mama suyudur..Bildim mi?zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?