Eşim bekarken devamlı arkadaşlık sitelerine üye oluyormuş

Yenievliii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
37
7
Eşimin bekarken farklı farklı arladaşlık sitelerine üye olup, bir sürü kızla konuştuğunu öğrendim. Geçmişte adeta flört manyağıymış, sırf benim bildiğim 4 siteye üyeymiş. Evlendikten sonra konuştuğunu yakalamadım. Ama geçmişi beni çok rahatsız ediyor.ya ilerde eski alışkanlıklarına geri dönerse diye korkuyorum. Ne düşünmeliyim?

Evlenmeden önce yapılan şeyler sizi bağlamaz.
Bağlarsa da evliliğinize kötü bir şekilde yansır.
Bu durumu kafaya takacak biriyseniz keşke daha önceden araştırsaydınız..

Evlenmeden önce yapılan şeyler sizi bağlamaz.
Bağlarsa da evliliğinize kötü bir şekilde yansır.
Bu durumu kafaya takacak biriyseniz keşke daha önceden araştırsaydınız..
Aslında araştıkdık yani görücü usulü olduğu için elimizden geldiğince araştırdık ailecek ama bu durumu kimse demedi doğrusu bende kendimin bu kadar önemseyeceğimi bilmezdim yani dışardan herşey tahmin edilemiyor

Dışarıdan tahmin etmek değil ki, şuan nasıl oğrendiysen o zaman da oğrenebilirdin yani.
Ama gorucu usuluymuş madem bekarken arayışta olması gayet normal bence.
Sonuçta evlenecek birini arıyormuş ve bulmuş artık o işlere gerek yoktur. Ki sen de evlendikten sonra görmedim diyorsun böyle birşeyi.
İçini rahat tut..

Benim eski eşimde öyleydi...
Bende hep senin gibi takipteydim...

Sonuç...

Ara ara yine takıldı o sitelerde... Yeri geldi o bilgisayar kılacağında evin içinde sürekli gezer olmuştu...
Başka sebeple ayrıldık ama ben biliyordum ki hep o hayatta yeni kızlarda aklı kalmıştı...

Dilerim Allah seninkini silah eder.
Sakın bununla korkma...
Korktuğu başına geliyor insanın.

senin bildiğini biliyomu, bekarken böyle sitelere girmesi çok normal, bende girerdim şimdi hiç biri aklımda bbile yok
sana karşı davranışları nasıl

Geçmişi bırak ki, geleceği yaşayabilesin..

Şimdi bi hatasını görmedikçe sorun yok, biçok insan gençken hatalar yapıyor. Hata bile denmez hatta, boşluk zamanlarında yaptığı bişeymiş. Düşündükçe kendinizi sıkmaya değmez boşverin..

Gecmisi suan seni ilgilendirmez.

Senle oldugu vakiten itibaren böyle birsey yapmadiysa yapmiyorsa , suan bunu dusunmen bile yanlis ..
Herkes gecmisinde neler yapiyor bekar hayatinda herkes birbirinin gecmisini didik didik etse .
Etrafta mutlu cift kalmazdi ..

eşin kaç yaşında o sitelere takıldığında kaç yaşlarındaymış?
ilk gençlik dönemlerinde yapmış olabilir ama yine yapacak diye bişey yok. kendi kendini sıkma bence. ha olursa o zaman düşünürsün ne yapmalıyım diye ama testi kırılmadan....

Adam bekarken sevgili ariyormus, affiniza siginarak abazanmis iste.

Ama artik evli barkli, arayista olmasina gerek yok ki, icinizi ferah tutun derim.

Bunlar önemli degil bence önemli olan simdi ve sonrası...Süphe ile yaklasrsanız sizden sogur esiniz ve yeniden merak salar.Maalelesef erkekler rahat durmuyo bekarken...Ama evlenince öyle sitelerde gezinmek bayağı insanlarn isi ve gercekten igrenc kadnlar var..Eger esiniz olgun biriyse korkmayin derim ve bu gibi seyleri pek ailelerine anlatmazlar!İyi gunler!

Korkunun ecele faydasi yoktur!!! Suan böyle bisey yokken hayati kendinize zindan etmeyin, bunun bi manasida yok zaten... Haaa evet hep tetikte olun ama evliligin tadini cikartin...

bunun sonu yok.
bekarken sitelere üye oluyormuş, kız arkadaşıyla tatile gitmiş, facebookunda filancayı eklemiş....
bunlar sizi alakadar etmez, onun geçmişi.
siz sizinle olduğu döneme bakacaksınız, eğer sizinleyken de böyle bir şey yaparsa ve siz karşıysanız, bir karar vermek durumunda kalacaksınız.
ama geçmişi sizi alakadar etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…