- 12 Şubat 2015
- 37
- 7
-
- Konu Sahibi Yenievliii
Evet haklısın ama işte zor oluyor kafaya takmamakböyle düşünmeye devam ederek evliliğini sabote etme bence...
yani evlendikten sonra bişeyini görmemişsinki adamın... hani şüpheye düşüren davranışları falan yoksa hiç takma derim...Evet haklısın ama işte zor oluyor kafaya takmamak
Evet teşekkür ederimyani evlendikten sonra bişeyini görmemişsinki adamın... hani şüpheye düşüren davranışları falan yoksa hiç takma derim...
Aslında araştıkdık yani görücü usulü olduğu için elimizden geldiğince araştırdık ailecek ama bu durumu kimse demedi doğrusu bende kendimin bu kadar önemseyeceğimi bilmezdim yani dışardan herşey tahmin edilemiyorEvlenmeden önce yapılan şeyler sizi bağlamaz.
Bağlarsa da evliliğinize kötü bir şekilde yansır.
Bu durumu kafaya takacak biriyseniz keşke daha önceden araştırsaydınız..
Dışarıdan tahmin etmek değil ki, şuan nasıl oğrendiysen o zaman da oğrenebilirdin yani.Aslında araştıkdık yani görücü usulü olduğu için elimizden geldiğince araştırdık ailecek ama bu durumu kimse demedi doğrusu bende kendimin bu kadar önemseyeceğimi bilmezdim yani dışardan herşey tahmin edilemiyor
Benim eski eşimde öyleydi...Eşimin bekarken farklı farklı arladaşlık sitelerine üye olup, bir sürü kızla konuştuğunu öğrendim. Geçmişte adeta flört manyağıymış, sırf benim bildiğim 4 siteye üyeymiş. Evlendikten sonra konuştuğunu yakalamadım. Ama geçmişi beni çok rahatsız ediyor.ya ilerde eski alışkanlıklarına geri dönerse diye korkuyorum. Ne düşünmeliyim?