Eşim Bebek istemiyor

Yaz2021

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2021
499
706
36
Mrb arkadaşlar, ben evleneli bir yıl oldu, eşimle doğru düzgün cinsel hayatımız olmadı, eşimde cinsel soğukluk var, ama artık ben bebek istiyorum, eşimin yaşı 40 benim 32 artık yaşımız geldi birde ben yapı itibariyle çocukları çok düşkünüm nerde çocuk görsem içim gidiyor, eşim de istiyorum diyo ama yanaşmıyor,doktora gitti ama çözüm bulamadık hergun eşime diyorum artık cocugumuz olsun yanaşmıyor, nasıl bir yol izlemeliyim sizce, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Doktor isteksizlik için çözüm bulamadı mı ? Eşiniz çabaladı mı yoksa sadece gidip geldi mi ?

siz yönetin eşinizi süslenin giyinin hep erkeklerden beklememek lazım siz yaklaşın belki bu şekilde düzene girer umarım en kısa zamanda bebeğiniz olur:)

Doktora gittinizmi hiç soğukluğundan sebep çözüm bulabildinizmii acaba maaleseff yaşta geçiyor zaten

Ovulasyon testi kullanarak hamilelik icin önemli olan 2 günü degerlerlendirebilirsiniz. Doktorların onerdigi bazı takviyeler falan var onları kullanabilirsiniz.

Bence zamana bırakın. Eşinizin üstüne gitmeyin. İlişkinix de düzene girmeden çocuk yaomayın

Reactions: Jou
Zorla baba yapacaksiniz adamı .
Sonra annenize eşinize dostunuza yada gelip sosyal platformlara 'kocam çocuğumla hiç ilgilenmiyor ciğerim yanıyor aney' diye konular acacaksiniz

Hayır ben şuan çocuk istemiyorum ve bu yıl hamile kalsam o çocuğun biseylerine koşarken çokta seve seve yapmam yani, ha baba olsam zaten hiç sallamam istemediğim vakitte oldu diye de, anne olunca mecbur uc beş ilgileniyosun istemesen de

Eşiniz istemiyorsa onu zorla baba yapamazsınız. Bu konuda anlasamiyorsaniz boşanacaksınız ve çocuk sahibi olmak isteyen biriyle yapacaksınız çocuğu. İstemeden baba olan bir insanın zorla babalık yapacağını sanmıyorum, çocuğa yazık olur.
Kaldı ki cinsel hayatınız da sorunlu. En aktif olacağınız zamanlarda yaşayamayacaksanız ne zaman yaşayacaksınız cinselliği?
Bence eşinizle oturup konuşun. Böyle bir cinsel hayati istemediğinizi, mutlu olmadığınızı ve çocuk da istediğinizi, bu duruma bir çözüm bulunamayacaksa boşanmanızın iki taraf için de en doğru karar olacağını. Boş yere birbirinizi oyalayıp zaman kaybettirmenin yanlış olduğunu.

Baslikta esim bebek istemiyor demiş, e konuda da esime bebegimiz olsun artik diyorum yanasmiyor demiş.
Ben yorumumu cinsel sogukluk üzerinden yaptım arkadaşım. Cinsel soguklukta esini cok seversin onunla mutlusundur hatta bir cocugun bile olsun istersin ama cinsellik aklına bile gelmez sadece sarılır uyursun. Esi istemiyorsa tabiki sana katiliyorum.

İkinci defa okuyusumda çocuk istiyor ama sekse yanaşmıyor anladim ilkinde başlıktan ötürü öyle yazmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…