Oda doğru ama yaşımız geciyo, ilerde olmayacak diye korkuyorumGünaydın ilişkiniz düzene girmeden çocuk yapmak mantıklı değil
Iyi de esi istemiyormuş. Zorla baba mi yapsin adami?Ovulasyon testi kullanarak hamilelik icin önemli olan 2 günü degerlerlendirebilirsiniz. Doktorların onerdigi bazı takviyeler falan var onları kullanabilirsiniz.
Esiyle konusmusla istiyorum demiş fakat cinsel sogukluk varmış. Yani en azından ben öyle anladımIyi de esi istemiyormuş. Zorla baba mi yapsin adami?
Bence zamana bırakın. Eşinizin üstüne gitmeyin. İlişkinix de düzene girmeden çocuk yaomayınMrb arkadaşlar, ben evleneli bir yıl oldu, eşimle doğru düzgün cinsel hayatımız olmadı, eşimde cinsel soğukluk var, ama artık ben bebek istiyorum, eşimin yaşı 40 benim 32 artık yaşımız geldi birde ben yapı itibariyle çocukları çok düşkünüm nerde çocuk görsem içim gidiyor, eşim de istiyorum diyo ama yanaşmıyor,doktora gitti ama çözüm bulamadık hergun eşime diyorum artık cocugumuz olsun yanaşmıyor, nasıl bir yol izlemeliyim sizce, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Baslikta esim bebek istemiyor demiş, e konuda da esime bebegimiz olsun artik diyorum yanasmiyor demiş.Esiyle konusmusla istiyorum demiş fakat cinsel sogukluk varmış. Yani en azından ben öyle anladım
Ben de qdam da istiyor doktora gitmiş ama sekse yanaşmıyor anladım yav.Baslikta esim bebek istemiyor demiş, e konuda da esime bebegimiz olsun artik diyorum yanasmiyor demiş.
Ben yorumumu cinsel sogukluk üzerinden yaptım arkadaşım. Cinsel soguklukta esini cok seversin onunla mutlusundur hatta bir cocugun bile olsun istersin ama cinsellik aklına bile gelmez sadece sarılır uyursun. Esi istemiyorsa tabiki sana katiliyorum.Baslikta esim bebek istemiyor demiş, e konuda da esime bebegimiz olsun artik diyorum yanasmiyor demiş.
İkinci defa okuyusumda çocuk istiyor ama sekse yanaşmıyor anladim ilkinde başlıktan ötürü öyle yazmıştımMrb arkadaşlar, ben evleneli bir yıl oldu, eşimle doğru düzgün cinsel hayatımız olmadı, eşimde cinsel soğukluk var, ama artık ben bebek istiyorum, eşimin yaşı 40 benim 32 artık yaşımız geldi birde ben yapı itibariyle çocukları çok düşkünüm nerde çocuk görsem içim gidiyor, eşim de istiyorum diyo ama yanaşmıyor,doktora gitti ama çözüm bulamadık hergun eşime diyorum artık cocugumuz olsun yanaşmıyor, nasıl bir yol izlemeliyim sizce, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın