- 9 Ağustos 2021
- 15.453
- 52.891
- 548
Bende değilim ve bana da diyorlar saçı az kazit diye asla istemiyorum eşim benden habersiz yapsa evde büyük kavga çıkardı .Çok teşekkür ederim anladığınız içinevet üzüldüm o an çünkü şaşırdım cidden .. şuan öyle değilim tabiki .çocuğumun saçına alıştım ve her türlü seviyorum zaten .ama eşime tavırlıyım .bazı insanlar belki normal karşılayabilir habersiz bir şey yapılmasını ama ben öyle biri değilim maalesef .
Pardon o halde. Bebeginizin saçı yine uzar. Sıkıntı yapmayın kendinize. sizden habersiz yapması kötü olmuş. Keşke benim eşim de benim oğlumun saçını benden habersiz makineye vurup gelseYo ben değilim ya :)) bilmiyorum o yorumu .ama o kadar da ters bir insna değilimdir aslında
Hemen gidip eşime bi sarılayım canım eşim uykumda benden habersiz bebeğimi kel yapıp bana bir şok yaşattığın için teşekkür ederim diyeyim :)) yazdığıma pişman oldum cidden ya .Yani kusura bakmayın ama bi üfffff dedim derdinize. Bir saat ağlayacak ne var kökü yavrunuzda şükür uzar yani kökünü aldırmamış
Bir de ağla feriha diyecektim bir baktım ağlamışsınız zatenMerhabalar oğlum 1.5 yaşında saçlarını şuana dek 1 defa kestirmiştik ,tekrar uzadı ..eşim kestirmek istedi ,istiyordu ben de her defasında yok dedim kış günü kestirmeyelim istemiyorum demiştim .o da erkek çocuğu kestireceğim demişti ..beraber gidelim vs dwnişti yok dedim ısrarla .aşırı uzun da değildi zaten .ben gündüz yorgun olduğum için uyumuştum uyandım bir baktım bebeğimin saçı makineyle kesilmiş nerdeyse sıfırçok moralim bozuldu ve 1 saat ağladım sanırım .. uyanıyorum ve bir bakıyorum saçı yok ..uyurken götürmüş berbere ..eşimim yaptığı saygısızlık değil mi şimdi ?? Şuan konuşmuyorum ve hala moralim çok bozuk.siz olsanız tepkiniz ne olurdu ?
Bir de ağla feriha diyecektim bir baktım ağlamışsınız zaten
Ama bu dogru eger saci cok az cansizsa kestirdikce gercekten canlaniyor..büyüdügünde kazitir gibi kesilmesini zaten istemeyecek küçükken düşünülebilirEn hassas olduğum konu benim kızımın da saçı çok az etraf kestirin gürleşir falan diyor. Hayir diyorum olmaz esim de darlıyor kestirelim diye ben kulak deldirmek istiyordum o da bana izin vermiyordu ben tamam gizli gizli kulağıni deldirmeyecegim ama sen de sacini kestirmeyeceksin dedim anlastık öyle.Kulak deldirmede kararsızdım zaten bahanem oldu bu da kendime.Cok haklisiniz ben olsam ben de sinirlenirim
Abartmayın ne olur. Saç bu, kökü bebeğinizde yine uzar. Hemde çabucak uzar. Ben erkek çocukların saçının uzun olmasına karşıyım. Bazılarını görüyorum kız gibi çocuk. Çocuklar küçük yaşta cinsiyet ayrımı bilmediği için kız ve ya erkekleri saçından ayırt ederler. Aklı sarmaz diye düşünmeyin. İnanın biliyorlar. Aynı şekilde kız çocuklarının da saçının kazıtılmasına karşıyım. Allah başka dert vermesin.Merhabalar oğlum 1.5 yaşında saçlarını şuana dek 1 defa kestirmiştik ,tekrar uzadı ..eşim kestirmek istedi ,istiyordu ben de her defasında yok dedim kış günü kestirmeyelim istemiyorum demiştim .o da erkek çocuğu kestireceğim demişti ..beraber gidelim vs dwnişti yok dedim ısrarla .aşırı uzun da değildi zaten .ben gündüz yorgun olduğum için uyumuştum uyandım bir baktım bebeğimin saçı makineyle kesilmiş nerdeyse sıfırçok moralim bozuldu ve 1 saat ağladım sanırım .. uyanıyorum ve bir bakıyorum saçı yok ..uyurken götürmüş berbere ..eşimim yaptığı saygısızlık değil mi şimdi ?? Şuan konuşmuyorum ve hala moralim çok bozuk.siz olsanız tepkiniz ne olurdu ?
Bende yazacaktım aynen böyle ..ağlayacak başka şey mi kalmadı hayatta ..senin çocuğun adaminda oğlu..ne bileyim koku nasıl olsa kafada yaza kadar daha güzel mis gibi çıkarPeki alt tarafı bir saç için neden insan eşine dil dökmeli? Kestirelim nolur ayağının altını öpeyim mi demeli bir insan? Ben eşime bunu sormam bile,alırım çocuğu gider saçını kestiririm mis gibi getiririm yani. En basit şeyler için rijit tavırlar sergilerseniz daha bu evlilikte çoook yorulursunuz. Çocuk saçı bu,kolu bacağı kesilmiş gibi saçma davranışlara giriyorsanız adam yılmıştır sizden,gidip bildiğini yapmıştır,napsın?
Yetişkin bir kadın gibi davranın siz de,garip garip şeylere takıp da evliliğinizi yormayın,kendinizi hiç yormayın.
Hayir bir de cocugun onunde cocugun saci diye aglamissa cocuga tramva. En cok ona uzuldum. Sacma sapn seyler yuzunden cocugun psikolojisi bozulacakBu saç konusu ikidir paylaşılıyor .Kesilsin bunda büyütecek bir şey yok şok olmalar saatlerce ağlamalar çok komik ve saçma. Ben bunun altında başka neden ararım kocanız hiç bir konuda sizi kaale almıyor,fikir sormuyor,evde bir ağırlığınız yoksa sadece çocuk doğuran,iş yapan , ihtiyaç gidermek için bulunan biriyseniz saçı bahane etmeyin.Komik oluyor . Bakış açınızı değiştirin ......
Benim bebeğim kız ve daha gür çıksın diye eşime saçını ben kazıttım daha ilk haftasında. Saçları yok gibiydi şuan gayet güzel oldu. Ne ağladım ne üzüldüm. Abartmışsınız.Merhabalar oğlum 1.5 yaşında saçlarını şuana dek 1 defa kestirmiştik ,tekrar uzadı ..eşim kestirmek istedi ,istiyordu ben de her defasında yok dedim kış günü kestirmeyelim istemiyorum demiştim .o da erkek çocuğu kestireceğim demişti ..beraber gidelim vs dwnişti yok dedim ısrarla .aşırı uzun da değildi zaten .ben gündüz yorgun olduğum için uyumuştum uyandım bir baktım bebeğimin saçı makineyle kesilmiş nerdeyse sıfırçok moralim bozuldu ve 1 saat ağladım sanırım .. uyanıyorum ve bir bakıyorum saçı yok ..uyurken götürmüş berbere ..eşimim yaptığı saygısızlık değil mi şimdi ?? Şuan konuşmuyorum ve hala moralim çok bozuk.siz olsanız tepkiniz ne olurdu ?
yorumlarda abarmissin vs diyenler olmus ama cok haklisiniz. kendimi sizin yerinize koydum da hakikaten kiyameti koparirdim. benim de hevesim var. oglumun saclarini uzatmak istiyorum.Merhabalar oğlum 1.5 yaşında saçlarını şuana dek 1 defa kestirmiştik ,tekrar uzadı ..eşim kestirmek istedi ,istiyordu ben de her defasında yok dedim kış günü kestirmeyelim istemiyorum demiştim .o da erkek çocuğu kestireceğim demişti ..beraber gidelim vs dwnişti yok dedim ısrarla .aşırı uzun da değildi zaten .ben gündüz yorgun olduğum için uyumuştum uyandım bir baktım bebeğimin saçı makineyle kesilmiş nerdeyse sıfırçok moralim bozuldu ve 1 saat ağladım sanırım .. uyanıyorum ve bir bakıyorum saçı yok ..uyurken götürmüş berbere ..eşimim yaptığı saygısızlık değil mi şimdi ?? Şuan konuşmuyorum ve hala moralim çok bozuk.siz olsanız tepkiniz ne olurdu ?
hanımefendi siz istemişsiniz eşiniz de yapmış .. aynı şey değil ki .Benim bebeğim kız ve daha gür çıksın diye eşime saçını ben kazıttım daha ilk haftasında. Saçları yok gibiydi şuan gayet güzel oldu. Ne ağladım ne üzüldüm. Abartmışsınız.
Gerçekten ya var bir hayalimiz.......Öğlen uyuyacağım eşim o arada çocukla ilgilenecek ilgilenmekle kalmayıp saçını kesip to do list ten bir item eksiltecek. Allah razı olsun der geçerim
Kökü sizde uzar hemencecik yeniden çok sıkmayın canınızı bunun için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?