bambaşka bir şey mi oldu
Olabilir haklısnızBiraz fazla abartmıyor musunuz?
Niye babası çocuğun kolunu kesmiş gibi davranıyorsunuz ki? Saç bu yahu bir ayda uzar.
Nasıl bir anne olacağım bilemediğimden bu tarz anne konularına yorum yapmamayı tercih ediyorum ama biraz komik doğrusu
Anladığınız için teşekkür ederimEn hassas olduğum konu benim kızımın da saçı çok az etraf kestirin gürleşir falan diyor. Hayir diyorum olmaz esim de darlıyor kestirelim diye ben kulak deldirmek istiyordum o da bana izin vermiyordu ben tamam gizli gizli kulağıni deldirmeyecegim ama sen de sacini kestirmeyeceksin dedim anlastık öyle.Kulak deldirmede kararsızdım zaten bahanem oldu bu da kendime.Cok haklisiniz ben olsam ben de sinirlenirim
adam size kestireceğim görürsün demiş zaten , pekte süpriz sayılmaz bencealışamadım henüz doğduğunda bile saçları daha sıktı..
Evet alt tarafı bir saç der geçerim. Zaten uzayacak. Hatta beni git-gel kuaför bilmemne derdinden kurtardığı için teşekkür bile ederdim.Yani bağlayacak kadar değildi hani böyle.normal bir saçtı .demek istediğim .benim sorduğum eşinize ne tepki verirdiniz di ..demek siz de eşim gibisiniz saygı duyuyorum .
Aynen haklısınız ama değişiyor yüzleri evet ..daha masum olmuş gördükçe ağlamak istiyorumKış günü derken sanki çocuk Alp dağlarında dımdızlak kalmış gibi anlatmışsınız. Biz doğadaki hayvanlardan değiliz hanımefendi yav kışın saçları kısa olanlar üşümüyor, her türlü zaten şapka vs takıyorsunuzdur çocuğa.
Ama onun dışında inada bindirmişsiniz ikiniz de. Bence kışla vs alakalı da değil konu, aynısı arkadaşımda da oldu (gizli saklı kestirmedi eşi ama onun isteği kazanmış diyelim) yok kıvırcık çok tatlı saçları vardı onlar gitti kısacık baksana falan diyordu bana. Baktım, daha çok yakışmış :)) Bebek saçlarına fazla anlam yüklediğinizi düşünüyorum. Sanki kısa olunca bebekliği gitmiş gibi geliyor o yüzden kestirmek istemiyor annelerin bi kısmı bence.
Tam istenilen sanırımEvet alt tarafı bir saç der geçerim. Zaten uzayacak. Hatta beni git-gel kuaför bilmemne derdinden kurtardığı için teşekkür bile ederdim.
Eşinizle konuşmamak yerine bunu paylaşın o zaman bence çok daha sağlıklı olur. Dışarıda saçları kısa bebeklere buna da kimse bakamamış, o yüzden saçlarını kesmişler diye baktıklarını sanmıyorum bu arada :)Aynen haklısınız ama değişiyor yüzleri evet ..daha masum olmuş gördükçe ağlamak istiyorumsanki böyle bakamıyoruz da kesilmiş gibi durmuş
Evet haklısınız ama anlaşamayız diye bıraktım ben konuşmayıEşinizle konuşmamak yerine bunu paylaşın o zaman bence çok daha sağlıklı olur. Dışarıda saçları kısa bebeklere buna da kimse bakamamış, o yüzden saçlarını kesmişler diye baktıklarını sanmıyorum bu arada :)
Teşekkür ederim o da var tabiki .. ilgili evet çok ama beni hiçe sayacak kadar bu şekilde .Keşke benim eşim de çocukları alıp saçlarını kestirip getirseeşimle saçları konusunda hiç konuşmadık market dönüşü berberin önünden geçerken aklıma geldikçe kestirdim saçlarını. Eşim işte gelince gördü şimdiye kadar. Evet ilk tıraşları da böyle ani oldu. Ama bence babanın ilgilenmesi gereken bir şey oğlan çocuğuysa. Neyse işte can sıkıp ağlayacak bir şey yok. Baba ilgili ve çocukla ilgili şeyleri umursuyor ne güzel işte.
İşte böyle durumlarda inatlaşmayıp mutlaka orta yol bulmak gerekli. Sizin kadar onun da söz hakkı var. O saç kesilecek bir şekilde olacak yani hevesliyken iyi götür madem demek ya da beraber gidelim şu zaman olsun demek zor değil.Teşekkür ederim o da var tabiki .. ilgili evet çok ama beni hiçe sayacak kadar bu şekilde .
Aynen benim oğlum da öyle saçları kumral dalgalı kıvır böyle ben çok seviyorum herkes çok seviyordu ..Valla ben de kızardım. Benim oğlumun saçları da sarı ve kıvırcık çok seviyorumgitse dazlak yapsa bogarim onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?