Eşim bebeğimin saçını kestirdi

Nasıl bir anne olacağım bilemediğimden bu tarz anne konularına yorum yapmamayı tercih ediyorum ama biraz komik doğrusu
belki bana da saçı uzayınca komik gelecek .. ama çok üzüldüm cidden .o yüzden sormak istedim.başkalarının tepkileri ne olurdu diye .ben konuşmuyorum eşimle

Anladığınız için teşekkür ederim orta yol bulunsa biraz ertelense bile olurdu belki ama böyle habersiz pat diye ..

Kış günü derken sanki çocuk Alp dağlarında dımdızlak kalmış gibi anlatmışsınız. Biz doğadaki hayvanlardan değiliz hanımefendi yav kışın saçları kısa olanlar üşümüyor, her türlü zaten şapka vs takıyorsunuzdur çocuğa.

Ama onun dışında inada bindirmişsiniz ikiniz de. Bence kışla vs alakalı da değil konu, aynısı arkadaşımda da oldu (gizli saklı kestirmedi eşi ama onun isteği kazanmış diyelim) yok kıvırcık çok tatlı saçları vardı onlar gitti kısacık baksana falan diyordu bana. Baktım, daha çok yakışmış :)) Bebek saçlarına fazla anlam yüklediğinizi düşünüyorum. Sanki kısa olunca bebekliği gitmiş gibi geliyor o yüzden kestirmek istemiyor annelerin bi kısmı bence.

Yani bağlayacak kadar değildi hani böyle.normal bir saçtı .demek istediğim .benim sorduğum eşinize ne tepki verirdiniz di ..demek siz de eşim gibisiniz saygı duyuyorum .
Evet alt tarafı bir saç der geçerim. Zaten uzayacak. Hatta beni git-gel kuaför bilmemne derdinden kurtardığı için teşekkür bile ederdim.

Aynen haklısınız ama değişiyor yüzleri evet ..daha masum olmuş gördükçe ağlamak istiyorum sanki böyle bakamıyoruz da kesilmiş gibi durmuş

Evet alt tarafı bir saç der geçerim. Zaten uzayacak. Hatta beni git-gel kuaför bilmemne derdinden kurtardığı için teşekkür bile ederdim.
Tam istenilen sanırım ama ben yapamam bunu benim isteğimi hiçe saydı

Aynen haklısınız ama değişiyor yüzleri evet ..daha masum olmuş gördükçe ağlamak istiyorum sanki böyle bakamıyoruz da kesilmiş gibi durmuş
Eşinizle konuşmamak yerine bunu paylaşın o zaman bence çok daha sağlıklı olur. Dışarıda saçları kısa bebeklere buna da kimse bakamamış, o yüzden saçlarını kesmişler diye baktıklarını sanmıyorum bu arada :)

Hemen ablamları falan görüntülü aradım onlar da şaşırdı ama ay çok tatlı gülüyorlar falan ben orda ağlıyorum şokla ..şuan sakinim ama eşim bunun bedelini ödemeli bence .hiçe sayılmak nedir ya ? Ben annesi değil miyim ? Saygısızlık resmen .tamam kestirmek istiyordu ama uyurken yapmak nedir ? En azından saçını kestirmeye gidiyorum bak deseydi ..

Keşke benim eşim de çocukları alıp saçlarını kestirip getirse eşimle saçları konusunda hiç konuşmadık market dönüşü berberin önünden geçerken aklıma geldikçe kestirdim saçlarını. Eşim işte gelince gördü şimdiye kadar. Evet ilk tıraşları da böyle ani oldu. Ama bence babanın ilgilenmesi gereken bir şey oğlan çocuğuysa. Neyse işte can sıkıp ağlayacak bir şey yok. Baba ilgili ve çocukla ilgili şeyleri umursuyor ne güzel işte.

Evet haklısınız ama anlaşamayız diye bıraktım ben konuşmayı

Teşekkür ederim o da var tabiki .. ilgili evet çok ama beni hiçe sayacak kadar bu şekilde .

Teşekkür ederim o da var tabiki .. ilgili evet çok ama beni hiçe sayacak kadar bu şekilde .
İşte böyle durumlarda inatlaşmayıp mutlaka orta yol bulmak gerekli. Sizin kadar onun da söz hakkı var. O saç kesilecek bir şekilde olacak yani hevesliyken iyi götür madem demek ya da beraber gidelim şu zaman olsun demek zor değil.

Valla ben de kızardım. Benim oğlumun saçları da sarı ve kıvırcık çok seviyorum gitse dazlak yapsa bogarim onu.

Valla ben de kızardım. Benim oğlumun saçları da sarı ve kıvırcık çok seviyorum gitse dazlak yapsa bogarim onu.
Aynen benim oğlum da öyle saçları kumral dalgalı kıvır böyle ben çok seviyorum herkes çok seviyordu ..

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…