Eşim bebeğimin saçını kestirdi

O

inanın tam tersi çok derdim var .. beni ezip geçti sonuçta bu yapılır mu ? Biraz ikna edip kestiremez miydi ? Babası ama ben de annesiyim sonuçta
Peki alt tarafı bir saç için neden insan eşine dil dökmeli? Kestirelim nolur ayağının altını öpeyim mi demeli bir insan? Ben eşime bunu sormam bile,alırım çocuğu gider saçını kestiririm mis gibi getiririm yani. En basit şeyler için rijit tavırlar sergilerseniz daha bu evlilikte çoook yorulursunuz. Çocuk saçı bu,kolu bacağı kesilmiş gibi saçma davranışlara giriyorsanız adam yılmıştır sizden,gidip bildiğini yapmıştır,napsın?
Yetişkin bir kadın gibi davranın siz de,garip garip şeylere takıp da evliliğinizi yormayın,kendinizi hiç yormayın.

Haklısınız ama cidden saçı uzun değildi ki çok bir de benim bildiğim daha çok yazın bu kadar kısaltılır .. normal kesilse neyse rutin kesilir belki .. ama yani böyle yapmasını beklemiyordum biraz daha bekler falan diyordum .ama uyurken sanki inadına yapar gibi ..çıldırttı ..

Olabilir, cocugun saçlari beline kadar uzun muydu ki bu kadar sasirdiniz?
Yo ama saçı çok yakışıyordu kıvır kıvır uçları seviyordum çok .yoksa öncesind birlikte gitmiştik berbere ama bundefa eşimle konuşmayacağım bi süre

Bu çocuk saçı konularını neden vatan millet meselesi gibi karşılıyor herkes anlayamıyorum. Kestirse nolur kestirmese nolur?
Çocukların tipi kayıyor. İnsan çocuktan soğur. Sağlık sorunu yoksa veya askere gitmeyecekse, ki artık orada da kesmiyorlar sanırım, niye kazıtılsın?

Benim babamda hep tras etmis zamaninda. Saclarim okadar gurdu ki toka bile olmuyordu sacima o derece. Bence kestirin ileride cok guzel olur saclari

Yo ama saçı çok yakışıyordu kıvır kıvır uçları seviyordum çok .yoksa öncesind birlikte gitmiştik berbere ama bundefa eşimle konuşmayacağım bi süre

Her kestirecegi zaman boyle ugrastiriyorsaniz adami olmusken tam olsun diyip kel yapmistir daha uzun surer uzamasi kafasi rahat olur.

Uzaması bir ayı bile bulmayacak.
Valla benim sizin gibi eşim olsa fikrini hiç sormazdım çok uzatıyorsunuz belli ki.
Bir dediğiniz de diğerini tutmuyor. Zaten saçı çok uzun değil dediğiniz çocuk bir anda uyandığınızda nasıl kel olabiliyor?
Tam tersi yazın çok kısaltılmaz,kışın kısaltılır ki şapkanın berenin içinde yıpranmasın. Yazın çok kısaltırsanız güneş geçme riski fazla olur. Kışın kesilsin ki ıslak kalma olasılığı kalmasın,yaza kadar on kere uzayacak şeyi dert ettiğinize şaşırdım yani ben.

Çocukların tipi kayıyor. İnsan çocuktan soğur. Sağlık sorunu yoksa veya askere gitmeyecekse, ki artık orada da kesmiyorlar sanırım, niye kazıtılsın?
Aynen değil mi ben se öyle dedim askere mi gidecek bu ne inadı yani uzun olsa ne olacaktı bu kış günü .tıpkı dediğiniz gibi oğlum bambaşka biley oldu ..yazık değil mi

Her kestirecegi zaman boyle ugrastiriyorsaniz adami olmusken tam olsun diyip kel yapmistir daha uzun surer uzamasi kafasi rahat olur.
Bu 2.kestirrilmesi oldu aslında ilkinde beraber gitmiştik .bu defa nedense eşimin inadı tuttu sanırım .altı üstü bir saç diyor ..kestireceğim görürsün demişti ben de kestir de göreyim dedim ..genel de benim dediğim olurdu ama beklemiyordum bu kadarını .uyurken yapmak nedir Allah aşkına .uyanıkken gitse bile haberim olacaktı en azından .

Yani bağlayacak kadar değildi hani böyle.normal bir saçtı .demek istediğim .benim sorduğum eşinize ne tepki verirdiniz di ..demek siz de eşim gibisiniz saygı duyuyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…